Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Polat ve takımın diğer hocaları sahip çıkamadı ama yeni bir yönetim ve Fatih Terim'le güzel bir sayfa açma hazırlığındaydık,kötü durumdan şampiyonluğa çıkmak için Arda'ya da ihtiyacımız vardı. O şekilde bütün karabulutları hep birlikte dağıtma şansı vardı Arda'nın.
O sene kanatsız oynadık, O yıl takımda kalıp şampiyonlukta pay sahibi olsaydı; eğer o zaman da avrupa hayali varsa herkes büyük bir gururla onu yolculardı zaten.
ha evet gidis zamanlamsini bende dogru bulmuyorum yani son adna gitmesi. hatadir ama o hatayi sadece Arda da mi aramiz gerekir acaba ?! Hoca demin ne dedi?! giderken Arda -baskan-ali dürüst icgeni rol oynadi. bide tabiki ardanin menajeride var bu isin icinde ki bu menajer ne oldugunu hepimiz ac cok biliyoruz.
yine diyorum. hatasi olmusdur ama ondan nefret ediyorum ve saire kelimeler biraz agir olur acikcasi.
Arda evladimizdir. kizakda evden kovariz belki ama arka kapidan gel oglum eve diye geri aliriz ve almaliyzda. burasi Galatasaray. Galatasaray bir ailedir ve bu düsünceyle her zaman basariyi yaklamisdir zaten her zaman.
Yaptigi hata da öyle vay vay bukadarda olmaz dedirtecek hatlar degildi bence. ona küfür eden taraftarda ben daha cok hata görüyorum ama onlarinda cogu ergen yaslarinda zaten. onlarada fazla suc bulmuyorum cünkü bu satilmis medjadan yönedirildiler maalesef . Fatih hoca varken zaten bu tür konular olmaz bidaha arda gelirse ve ayni haberler olursa. bugünki gibi cikar hata daha sert cekilde cikip Ardaya sahip cikmasini bilir hoca.