Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da Arda da istiyo neyse parası verelim gitsin basın 24 ü alın Arda'yı bir kere de biz şöyle bir transfer yapalım

Fatih Terim, Bruma ile ilgileniyoruz ama acelemiz yok dedi.Ben buradan mahkeme sonucuna göre bonservisi bedavaya getirmeye çalışıyoruz anlamı çıkarıyorum.

Arda ile ilgili de, başkanların artık konuşma zamanı geldi dedi.Buradan da Arda ile anlaşılmış,kendisi de gitmek istediğini kulübe iletmiş ve para konusunda pazarlıkların yapılma aşamasına gelindi sonucu çıkarıyorum.

Paranoya yapmıyorsam tabi :)

Hayal edin CL'de şöyle bir kadroyla çıktığımızı

__________muslera___________

eboue__semih_chedjou__kolarov

________melo__selçuk_______

bruma____sneijder______arda

_________drogba__________

:eek-96:

Bence sol bek konusunda olursa Kolarov olur Carlinhos ile falan uğraşacağımızı hiç sanmıyorum.Yabancı sınırı malum gelecekse fark yaratan bir isim gelir şu saatten sonra.

Elmander ile de yolları ayırdığımıza göre bence 1-2 gün içinde transferimiz netleşir.

Fatih Terim, Bruma ile ilgileniyoruz ama acelemiz yok dedi.Ben buradan mahkeme sonucuna göre bonservisi bedavaya getirmeye çalışıyoruz anlamı çıkarıyorum.

Arda ile ilgili de, başkanların artık konuşma zamanı geldi dedi.Buradan da Arda ile anlaşılmış,kendisi de gitmek istediğini kulübe iletmiş ve para konusunda pazarlıkların yapılma aşamasına gelindi sonucu çıkarıyorum.

Paranoya yapmıyorsam tabi :)

Bruma konusunda mahkeme sonucundan ziyade yabancı sınırına değindi Fatih Terim. Eh, çok sevdiğimiz Elmander'de yolcu olduğuna göre transferi gerçekleşebilir. Zira hoca aynı zamanda transferin hazır olduğu minvalinde de konuştu.

Diğer konuda evet ben de öyle düşünüyorum.

Bence sol bek konusunda olursa Kolarov olur Carlinhos ile falan uğraşacağımızı hiç sanmıyorum.Yabancı sınırı malum gelecekse fark yaratan bir isim gelir şu saatten sonra.

Elmander ile de yolları ayırdığımıza göre bence 1-2 gün içinde transferimiz netleşir.

ben calrinhosu istiyorum daha cok acikcasi ama ondan ziyade...

+0+4 oldugu yerde kalarov mu daha mantikli olur yada calrinhos mu ?

Umarım Kolarov ile transferi kapatırız.

799135_Galatasaray_SK.jpg

Bu ideal 11

Ligde rotasyon zaten olacak. :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt