Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Bruma olayıyla ilgili taraftar algısını ben de anlayabilmiş değilim.

U20 dışında bir sahnede izlenmemiş, bu kadar genç bir oyuncunun doğrudan ilk 11 seviyesinde görülüp, çok büyük bir etki beklemek bana biraz fazla geliyor.

vallah Brumayi ben sportingde sadece izledim acikcasi.(en son benfica-sporting maciydi fener maclarindan önce) alici gözle bakmadim o zaman tabiki ama baya baya farkli kanat oyunculari vardi. sportingin kanatlari ucuyordu ki biriside brumaydi. forvetleri yokdu sadece :)

U20 de bir dakikasini bile izlemedim vallahi ama ne yalan söyleyim. ha youtubede golerini izledim sonra ama buna göre bir degerlendirm yapmiyorum yapmakda istemiyorum.

Bruma cok büyük bir yetenek bence. ama daha tam pismis degil bencede. 1-2 sene sonra tam olur 3cü senesinden sonra tutamasin türkiyede maalesef.

BRz3mTWCYAAMaIM.jpg

Hakan Şükür'ün efsane olduğu doğru ama son iki resim için aynı şeyi söyleyemem ben kendi adıma..

Bence efsane olmak bu kadar kolay değil bazı arkadaşlar Elmander efsane oldu dedi diye söylüyorum.

Eyvallah Elmander'in her zaman kalbimizde yeri var o ayrı.

We fucking played great the whole season... and we deserved it ! diyen kardesimiz yolun acik olsun

Seni seviyoruz elMANder ! :D

bu arada bu elmander haberi dogruysa ilk söyleyen yine bu asaletin yeter olmus olur . en güvenilir duyumcudur bence.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od

Elmander de sıcak gelişmeler yaşanıyor her an Ada ya transfer oldu haberleri gelebilir !!!

2:50 PM - 16 Aug 13

Asaletin Yeter ‏@uA1905od

Elmander ile Norwich arasında çok ufak pürüzler kalmış transfer artık an meselesi !!!

4:32 PM - 16 Aug 13

Antep macinda burak 11de oynar gol atar ertesi gun gazeteler kralin dönusu diye baslik atar olay bu

Fenerbahçe AŞ'nin banka borçları geçen seneye göre %57 artarak 163mioTL'den 257mioTL'ye çıktı. Tahvil ihracı dahil.

Fenerbahçe AŞ'nin ticari borçları ise 2mioTL'den 58,4 mio TL'ye çıktı

Haber bulamadıgınızdan "Burak Yılmaz ayrılıyor." haberleri yapan basın bunları da yazsanıza !

O maça göre konuşuyosan bizim Burak,Selçuk ve Semih i kapının önüne koymamız lazım

yoo bence normal oyunlarını oynadılar Semih belki 2.golde kafayla uzaklaştırabilirdi ama 1.golü kova Volkan kendi kalenin içine aldı.

ki 2.goldede yogi açılıp topu alabilirdi yani kaleci farklı olsaydı Gana'yı yenerdik.

Acikcasi ben sürati ve teknigi iyi olan her kanat oyuncusunun Galatasaray´da fark yaratacagini düsünüyorum.

Galatasaray zaten oturmus ve iyi oynayan bir takim. Kanatlarda sürat ve teknik eksigi var.

Kanatta katki vermek icin Nani olmaya gerek yok diye düsünüyorum acikcasi.

Simdi biz Bruma´yi kurtarici diye alsaydik cuvallardik, ama bu durumda baya faydali olacagini düsünüyorum.

vallah Brumayi ben sportingde sadece izledim acikcasi.(en son benfica-sporting maciydi fener maclarindan önce) alici gözle bakmadim o zaman tabiki ama baya baya farkli kanat oyunculari vardi. sportingin kanatlari ucuyordu ki biriside brumaydi. forvetleri yokdu sadece :)

U20 de bir dakikasini bile izlemedim vallahi ama ne yalan söyleyim. ha youtubede golerini izledim sonra ama buna göre bir degerlendirm yapmiyorum yapmakda istemiyorum.

Bruma cok büyük bir yetenek bence. ama daha tam pismis degil bencede. 1-2 sene sonra tam olur 3cü senesinden sonra tutamasin türkiyede maalesef.

Mesla Salzburg'un birçok oyuncusu da çok iyi görünüyordu. Bize gelmeden önce Amrabat'da genel olarak beğeniliyordu.

Ama bize gelince farklı oluyor. Kapalı savunmada iş yapabilme, büyük takıma uyum, hele ki genç bir oyuncu için çok zor olabilir.

Bruma geleceğe yatırım olarak görülmeli bence. Gelip takımın değişmesi olacak gözüyle bakılırsa oyuncuya da zarar verir.

İsmimin altında GSCimbom efsanesi yazma fırsatını kaçıramazdım. Sırf bu yüzden girdim siteye... Bide Elmander gitmiş yolun açık olsun Elmander...bu kalp seni hiç unutmayacak...

yoo bence normal oyunlarını oynadılar Semih belki 2.golde kafayla uzaklaştırabilirdi ama 1.golü kova Volkan kendi kalenin içine aldı.

ki 2.goldede yogi açılıp topu alabilirdi yani kaleci farklı olsaydı Gana'yı yenerdik.

Burak'ın ofsayt pozisyonunu izledin mi bırak futbolcuyu futbol maçına şöyle bir iki kere bile bakan adam orda durulmayacağını bilir ayrıca selçuk hiçbişey yapmadı sahada yine en iyi oynaya ardaydı tabi bunlar Gana'ya yenilmemizin bahaneleri değil onun nedeni başka takımda ruh kalmamış onun da müsebbibi belli

Burak'ın ofsayt pozisyonunu izledin mi bırak futbolcuyu futbol maçına şöyle bir iki kere bile bakan adam orda durulmayacağını bilir ayrıca selçuk hiçbişey yapmadı sahada yine en iyi oynaya ardaydı tabi bunlar Gana'ya yenilmemizin bahaneleri değil onun nedeni başka takımda ruh kalmamış onun da müsebbibi belli

Milli maça bakarak oyuncuları değerlendirmeyelim bence.Bizim milli takımda bi haller var.Gana'nın yedek kadrosunu bile yenemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt