GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 557

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
557/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener geçen sene 90 dakika svunmaya yaparak oynuyordu bizden fazla gol yediler şimdi hücüm oynamaya çalışıyorlar defansları temelli pert olur hepsi ağır adamlar :ayatollah:

Süper kupa maçında savunmanın arkasına bol bol pas atar Selçuk. Hele bir de öne geçersek defansı iyice ileri çıkartmak zorunda kalacaklar Alves ve Yobo o zaman hiç toparlayamaz. Zaten sağda Bekir, solda da Kadlec oynayacak muhtemelen defans hattı komple ağır yani.

ah bide dikine giden hizli kanat oyuncularimiz olsa... :rolleyes:

açıkçası ben chedjou yu çok izlemedim ama orta sahada bile oynayabilecek tekniği var filan dendi.sadece alves in çıkışları bile pozisyon yaratabiliyor.

Chedjou yu bi 90dak izleyin. adam yeni gelmis. bazi oyuncular da bi adapsyon zamani olur.

Muslera da ilk zamanlar "küfürler ve kötü sözler" yedi forumdan...

B_48ee82835d4f3a106980359d5f23b0b2.jpg

ben 3 senedir leroy fer ve wijnaldumun adını anarım forumda...fer gitti başka bi takıma..

ama wijnaldumu çok isterim :cool:

Vallahi Adam alman futbolun gözdesi... gelmesi zor gibi... Alman milli takiminda oynamak istiyorsa, BUndesliga da kalir.

Ha Sampiyonlar Ligi+iyi maas diyorsa...hayirli olsun

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
coldlook - 24.07.2013 22:37[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

İlk yarı girilen gol pozisyonu 1 verilen gol pozisyonu 10

8 tane kadar dümdüz adam oyun zekası 0.

Başı kesilmiş horoz gibi koşuyolar.

Bi de prens gibi koşmayanlar var [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:asd:

açıkçası ben chedjou yu çok izlemedim ama orta sahada bile oynayabilecek tekniği var filan dendi.sadece alves in çıkışları bile pozisyon yaratabiliyor.

fb'nin atak başlangıçları alves'den başlıyor.Fransa ligini çok takip etmediğimden Chedjou nasıl stoperdir bilmiyorum.Dediğin gibi yazanlar çok teknik stoper olarak gösteriyorlardı.Ama hazırlık maçlarında bana teknik ve geriden oyun kuran stoper izlenimi vermedi.Emirates Cupda izlemek lazım,belli eder kendini o turnuvada.

Chedjou Karyer icin geldi...CL icin geldi.

Alves "CL gidemicek takim fln habere"... olsun ne güzel..taditil yaparim diye demec vermisdi.

Sezonda göreceksiniz...kim Stoper kim "klasik fenerli gel para yatim oyuncu" olacak...

fb'nin atak başlangıçları alves'den başlıyor.Fransa ligini çok takip etmediğimden Chedjou nasıl stoperdir bilmiyorum.Dediğin gibi yazanlar çok teknik stoper olarak gösteriyorlardı.Ama hazırlık maçlarında bana teknik ve geriden oyun kuran stoper izlenimi vermedi.Emirates Cupda izlemek lazım,belli eder kendini o turnuvada.

toplamda 90 dk bile oynamadığı için,2.hazırlık maçında sağında sabri,solunda hakan balta ve yanında sürekli hata yapan dany olduğu için normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt