GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 558

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
558/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerin savunmasi bizimkinden de les. bruno alves topu oyuna sokmasindan haric defansda ne is yapior..banane . aynen böyle devam. :D

bekir alvez muahahah....

meireless izleyince insan ister istemez soruyor kendisine nasil oynadi bu herif chelseade diye :SS:

psv de is yok ama hucumda oynayan oyunculari baya iyi. iki kanat oyunculari bide matevz mi nedir baya begendim.

fenerde bir ayi volkan iyi bide kuyt ile emre biraz iyi gibi.

Meireles orada defansif orta saha olarak oynuyordu, böyle mücadeleci oyuncu gibiydi. Bizim Melo'muzun biraz daha sakin duraniydi. Demekki neymis Chelsea'den bile sana yaramayacak oyuncular cikiyormus. Kuyt da Liverpool'da oynuyordu düzenli olarak, son sezonunda 50 macta 5 gol atinca kovdular.

Chedjou yu bi 90dak izleyin. adam yeni gelmis. bazi oyuncular da bi adapsyon zamani olur.

Muslera da ilk zamanlar "küfürler ve kötü sözler" yedi forumdan...

chedjou hakkında kötü bir şey söylemedim ki.

seni tenzih ediyorum ama bazı adamlar var hemen koruma moduna geçiyorlar.kardeşim kötü bir şey demedik, olumlu olumsuz tek bir kelime çıkmamış ağzımdan.neden hemen savunmaya geçiyorsunuz ki :)

fb'nin atak başlangıçları alves'den başlıyor.Fransa ligini çok takip etmediğimden Chedjou nasıl stoperdir bilmiyorum.Dediğin gibi yazanlar çok teknik stoper olarak gösteriyorlardı.Ama hazırlık maçlarında bana teknik ve geriden oyun kuran stoper izlenimi vermedi.Emirates Cupda izlemek lazım,belli eder kendini o turnuvada.

aynen, emirates de belli olur üç aşağı beş yukarı.şu ana kadar oynanan maçlar ölçüt değil kesinlikle, katılıyorum.

Meireles orada defansif orta saha olarak oynuyordu, böyle mücadeleci oyuncu gibiydi. Bizim Melo'muzun biraz daha sakin duraniydi. Demekki neymis Chelsea'den bile sana yaramayacak oyuncular cikiyormus. Kuyt da Liverpool'da oynuyordu düzenli olarak, son sezonunda 50 macta 5 gol atinca kovdular.

kuyt tam fatih hocalik adam bence. umutun daha kalitesi. ben begeniyorum acikcasi . tam press systemlik oyuncu . orta yapmasini iyi biliyor. firsatci golcü ama daha cok servis eden adam. drogba ya cok gol atirirdi bu.

Meireles Chelsea'nin "hamalıydı".fbye 10 milyon euro bonservis+ yıllık 3 milyon maaş ile gelince herkes gözünde çok büyüttü,ee bide swde muhteşem;Porto-Liverpool-Chelsea...

Ama Meireles'in düz bir oyuncu olduğu görülmeye başlandı.

Ne kadar acı bir durum ya kendi simgen olan haydi kanaryalar diyemiyorsun rakibinin simgesini kullanmak zorunda kalıyorsun :trollface:

kuyt tam fatih hocalik adam bence. umutun daha kalitesi. ben begeniyorum acikcasi . tam press systemlik oyuncu . orta yapmasini iyi biliyor. firsatci golcü ama daha cok servis eden adam. drogba ya cok gol atirirdi bu.

Kuyt bizimle adı geçerken golcu diye gelecekti çok ağır eleştirdim açıkçası yanılmışım...Golcü değil ama Eboue'nin önü için sağ açık olarak gelse cidden iyi olurdu.

SÜper Kupa macinda acaba Hamit mi yoksa Engin mi oynar...

XXX---Melo---Selcuk

Hamit olmaz, Hamit cok agir. Hele hele karsida Alper oynarsa Hamit madara olur.

Yekta fazla düz adam

Emre Colak kumda oynayabilir

Erman hayatinda hicbir zaman o mevkide oynamadi

Sonuc; Engin Baytar

Aslinda Sneijder Inter'de farkli oynuyordu:

-------------Melo---Selcuk----------

----------------Sneijder-------------

Burak--------Drogba-----XXXXXXXXX

seklinde olabilir ama bu sanki fazla ofansif görünüyor, hem burak'la bu yürümez orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt