Sami Karakoç
İmparator
o değilde psv li gençlere helal olsun çirkefliklere rağmen çirkeflik yapmadılar topunu oynuyorlar

Ulan Haziran 20'den sonra inanılmaz bir transfer hareketliliği bekliyordum, 24 temmuz oldu tık yok
İşin kötüsü Culio, Yiğit, Sercan, Kazım, Elmander, Riera, Ceygun gibi oyunculardan hiç biri gitmedi.
Bruma ve Rekik 2-3 sene içinde İngiltere'ye iyi parayla transfer olurlar.Bide Rekik stoper ama sol ayaklı.Çok olmayan birşey bu.Teknikte.Bu arada amele Alves'in hareket çektiği eleman çok teknik.Oda ilerde baya iyi olur.

Ulan bu kuşlar kadar dengesizi yok yemin ediyom kendileri hallerini görebilse kendileride kabul eder. Maçtan önceki yorumlara bakın, 3ten aşağısı kesmez, en az 4 atarız alışkanlık oldu, tıklar geçeriz ehehehe minvalindeŞimdide uyanın arkadaşlar Gs şampiyon olacak yine Cardozo bile yetmez daha iyi bir kadro kurmalıyız filan diyolar ahaha harbi değişikler ya sonra yenince biz suçlu oluyoz anlamadım ki arkadaş.
Sanki bizim forum çok farklı![]()
Bruma Ingiltere den yeni geldi![]()
Sağ kanada transfer yapamıyorsan kazım gitmemeli. Hamit kanat oynayamıyor bunu sezon içerisinde gördük.
Eğitim ile alakalı. Hollanda'da çirkef birisi kolay kolay profesyonel futbolcu olamaz. Türkiye'de yokluktan oluyorlar.
Bu heryerde gecerli. Kendi adima konusayim, kotu sonuctan sonra kotu dusunme egilimim olur. genel gorusunden cok sapmak saglikli degil ama
Cepten yaziyorum, typolar icin ozur
Bruma ve Rekik 2-3 sene içinde İngiltere'ye iyi parayla transfer olurlar.Bide Rekik stoper ama sol ayaklı.Çok olmayan birşey bu.Teknikte.Bu arada amele Alves'in hareket çektiği eleman çok teknik.Oda ilerde baya iyi olur.
Hamit ne oynayabiliyor ki?? Sağ bek olmaz, önlibero olmaz, sağ açık olmaz bi cacık olmaz.. Başımıza bela, Sabri bile daha faydalı en azından sürati var..
Rekik'te öyle.Alper bu amele Alves'in hareket çektiği elemanın ismi ne? Bide Luciano Narsingh neden oynamadı? O kadar bekledim girmedi oyuna.