GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 566

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
566/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Ulan Haziran 20'den sonra inanılmaz bir transfer hareketliliği bekliyordum, 24 temmuz oldu tık yok :(

İşin kötüsü Culio, Yiğit, Sercan, Kazım, Elmander, Riera, Ceygun gibi oyunculardan hiç biri gitmedi.

Sağ kanada transfer yapamıyorsan kazım gitmemeli. Hamit kanat oynayamıyor bunu sezon içerisinde gördük.

Cevap: Transfer Nöbeti

BU ANGUTLARDA SAHADAKİ YABANCILAR: kadlec ,buruno alves, yobo, sow, kuytve meireles garanti....şimdi sorumu sorayım forvet sow dışında kim var..

Ulan bu kuşlar kadar dengesizi yok yemin ediyom kendileri hallerini görebilse kendileride kabul eder. Maçtan önceki yorumlara bakın, 3ten aşağısı kesmez, en az 4 atarız alışkanlık oldu, tıklar geçeriz ehehehe minvalinde :D Şimdide uyanın arkadaşlar Gs şampiyon olacak yine Cardozo bile yetmez daha iyi bir kadro kurmalıyız filan diyolar ahaha harbi değişikler ya sonra yenince biz suçlu oluyoz anlamadım ki arkadaş.

Bu heryerde gecerli. Kendi adima konusayim, kotu sonuctan sonra kotu dusunme egilimim olur. genel gorusunden cok sapmak saglikli degil ama

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Sanki bizim forum çok farklı :D

Bizimki ayrı bi taraftar profili, ne olursa olsun kazanacaksın bizde 1-0 2-1 skor pek mühim değil yenilirsek iyi oynasak bile o zaman herkes istifa modu oluyor ama kalkıpta 3 atarız 5 atarız diye tribe girip ulan bizim şu eksiğimiz var niye görmüyolar demiyoruz. Bu zamana kadar hazırlık maçlarımızda yenilgi almadık ama bütün taraftar hemfikir sol bek alınması konusunda birilerinin bize tecavüz etmesi gerekmiyor idrak etmemiz için.

Kontenjan olayından sonr yabancı alacağımızı zannetmiyorum.

Zira kesecek adam yok. Şu an bile kesik yiyecek adam seçemiyorum.

Bu heryerde gecerli. Kendi adima konusayim, kotu sonuctan sonra kotu dusunme egilimim olur. genel gorusunden cok sapmak saglikli degil ama

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Doğrudur her yenilgi kötü bir sinerji oluşturur her taraftar grubunda ama bazı gerçekleri maç öncesindede bilebilir bazı grup taraftarlar kendilerini kusursuz görmez,yenilince hiç olmayacak bir şeymiş gibi bakmaz ya da eksikliklerini illa birileri tokatlayınca fark etmez demek istediğim bu.

Adamlara kalsa maçtan önce kraldılar yine 4 filan atmalarını bekliyorlardı eksiklerini görmeden, mesela biz aylardır sol bek diye ağlıyoruz kanat diye ağlıyoruz bunlar eksiğimiz olduğu için herhangi bir olumsuz skor dahi almamışken.

Fb büyük ihtimal

Volkan-Gökhan-Alves-Egemen-Kadlec-Meireles-Emre-Alper-Stoch-Kuyt-Sow

tarzı bir 11 ile çıkacak sahaya.

Kuyt-ağır

Sow-hızlı değil

Meireles-ruhsuz+ at hırsızı laubaliliğinde

Alves-Egemen- ağır

Kadlec-ağır

Resmen ağır vasıta oluyorlar. TFF, MHK el atar sokar yine potaya geçen sene bile soktular. Alper'i de biz alsak

Melo-Alper-Selçuk önlerinde Sneijder ile hem dinamik hem de dikine iyi oynayan en iyi orta sahayı kurardık.Hala en iyisi biziz ama onların da tek üst dizey yanı orta saha oldu böylece.

Bruma ve Rekik 2-3 sene içinde İngiltere'ye iyi parayla transfer olurlar.Bide Rekik stoper ama sol ayaklı.Çok olmayan birşey bu.Teknikte.Bu arada amele Alves'in hareket çektiği eleman çok teknik.Oda ilerde baya iyi olur.

Bruma'yi zaten Chelsea genc yas'ta Hollanda'dan almisti.

Rekik'i ise Manchester City Feyenoord'un alt yapisindan almisti. Simdi PSV'ye kiraladilar.

Rekik cok reyiz topcu olacak.

Hamit ne oynayabiliyor ki?? Sağ bek olmaz, önlibero olmaz, sağ açık olmaz bi cacık olmaz.. Başımıza bela, Sabri bile daha faydalı en azından sürati var..

Mevkiisi sağ iç. Sistemde ve kadroda burada yer bulabilirmi bilmiyorum. Kazımın hamitten daha iyi bir kanat olduğunu düşünüyorum. Ama kazımda yeterli mi tabiki değil.

Rekik'te öyle.Alper bu amele Alves'in hareket çektiği elemanın ismi ne? Bide Luciano Narsingh neden oynamadı? O kadar bekledim girmedi oyuna.

Narsing sakatti galiba ama emin degilim, Alves in hareketini goremedim REal macina bakiyorumdan bide :)

ama onlarin en buyuk beklentisi Depay olacak, sol kanattaki eleman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt