GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 567

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
567/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kontenjan olayından sonr yabancı alacağımızı zannetmiyorum.

Zira kesecek adam yok. Şu an bile kesik yiyecek adam seçemiyorum.

Abi ilk 6 şudur Muslera-Eboue-Ched-Melo-Sino-Drogba ben bunların dışında kesilemeyecek bir yabancı görmüyorum Dany yetersiz ve canlı bomba Amrabat bir kanata göre oyun zekası ve çalım tekniği çok düşük hiç düşünmeden kesilir Elmander malum ayrılabilir hatta onun dışında aklıma gelen bir yabancı yok işte o vakit sol bek için bir yabancı alırsak bu 6'lının form durumları, sakatlık problemleri veya cezalı olma durumlarında takıma monte edilebilir hemen ve çokta dışarda kalmaz çünkü bu saydığım durumları ister istemez sık sık yaşayacağız. O yüzden sol bek transferi yapılmalıdır.

Gecen seneki performansina gore takimdan ayrilmasini net olarak istedigim bir tek Elmander var. Amrabat da kiraya verilmeli.

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Ynt: Transfer Nöbeti

Abi ilk 6 şudur Muslera-Eboue-Ched-Melo-Sino-Drogba ben bunların dışında kesilemeyecek bir yabancı görmüyorum Dany yetersiz ve canlı bomba Amrabat bir kanata göre oyun zekası ve çalım tekniği çok düşük hiç düşünmeden kesilir Elmander malum ayrılabilir hatta onun dışında aklıma gelen bir yabancı yok işte o vakit sol bek için bir yabancı alırsak bu 6'lının form durumları, sakatlık problemleri veya cezalı olma durumlarında takıma monte edilebilir hemen ve çokta dışarda kalmaz çünkü bu saydığım durumları ister istemez sık sık yaşayacağız. O yüzden sol bek transferi yapılmalıdır.

Bek transferinde tabiki hem fikiriz hatta en bariz transfer yapılması gereken yer ama kontenjana takılıyoruz. Ya da şöyle söyleyeyim yabancı bek aldık o zaman örneğin defansta zan semih izleyecektik. Yani her halükarda bir yerli sıkıştıracağız. Bence terim üstat baltayla devam edecek.

2 dakka antuda takıldım başım döndü full stres.Antu'dan GSC'ye gelmek yorucu bir günden sonra eve dönmek gibi.

Biz kesinlikle kiralık bir solbkl almayız.Bu yabancı sınırında tribünde oturtmak için bonservisli yabancı almak mantıksız olur.Sonra göndermeye uğraşırız.

Bek transferinde tabiki hem fikiriz hatta en bariz transfer yapılması gereken yer ama kontenjana takılıyoruz. Ya da şöyle söyleyeyim yabancı bek aldık o zaman örneğin defansta zan semih izleyecektik. Yani her halükarda bir yerli sıkıştıracağız. Bence terim üstat baltayla devam edecek.

Eğer dediğin gibi yapıp Balta'ya güvenirse kendi fişini çeker o adama ben herhangi bir iş için dahi güvenmem sol beki geçtim bence bunu milyonlarca taraftar görüyorken yılların kurt hocası bu adamın bu kadar eksik olmasına rağmen ona güvenerek yola çıkmaz ha çıkarsa dediğim gibi kendi başını yakar hiç iyi olmaz.

Yerli stoper alınıp yabancı sol bek alınabilirdi. Zaten transfer sezonuna başlarken bizim ilk ihtiyacımız parolamız sol bek diye çıktık hangi akla hizmetse stoper alıp geldik bir yanlışlık var ama neyse.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben ikisini de beğendim.Rekik daha sağlam duruyor ama.

Psv sağlam takımdır.Yakında yıldızlaşır ikisi de.

Bruma yetenekli stopper. Murhanin dedigi gibi les, cok kotu degil. Hamburg gecen sene takim olarak kotuydu. Bruma'nin potansiyeli yuksek, ama tam olarak kanitlamadi daha kendini. PSV'de o patlamayi yapabilir.

Ama Rekik, Bruma'dan 1-2 gomlek ustun. 21 yasinda su an, Rekik'den 3 yas buyuk. Rekik'in avantaji bu yas'da PSV gibi takima kiralanmasi.

Temkinli olmakta fayda var. Ben her zaman ersun yanaldan korkmusumdur. Oyunculardan verim almasini onceki kahramanimiz aykut kocamandan cok daha iyi bilir. Adam alanzinhodan falan baya baya verim almisti. O yuzden nasil biz hazirlik macinda kotu olabiliyorsak onlar da olabilir diye bakmak lazim.

Kadro konusunda biz ondeyiz ama oynanacak sampiyonlar ligi maclar bizi baya yipratacak. Bu sene insallah zor gecmez diyorum.

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Öyle ama ben Chelsea'de oynayamayacağını düşünüyorum.

Bruma Chelsea'de oynayamaz evet, ama Rekik'in potansiyeli cok yuksek. Gecen sezon'un hazirlik maclarinda da oynamisti City icin. Herkes cok ovuyordu. Manchester City'de oynayabilir ilerde, eger ki Pellegrini takimin basinda kalirsa. Cok, cok iyi bir stopper olacak. Gecen sezon Nastasic'de oynadi. Rekik'in bir sure sonra Nastasic'den kotu olacagini dusunmuyorum. Kompany'nin yeri zaten banko. Ilerde bir Rekik-Kompany ikilisi gormek mumkun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt