GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 580

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
580/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yunanistan 1. Lig takımlarından Olympiacos, Malaga'nın sözleşmesi sona eren Arjantinli forveti Javier Saviola'yı kadrosuna kattı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Yunan ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Elmander'i alsalar ya işte, çift forvet takılırlar, tamamlarlar birbirlerini.

Kampta Emre ve Engin çok çalışıyormuş.Geçen sene ikisi de ortalarda yoktu zaten.Erman'da bir alternatif.

Hamit'in bu sene işi zor.:b5:

Kampta Emre ve Engin çok çalışıyormuş.Geçen sene ikisi de ortalarda yoktu zaten.Erman'da bir alternatif.

Hamit'in bu sene işi zor.:b5:

hamitle ne alıp veremediğniz var anlamadım bütün rakibi çalımlayıp asist veya gol yapmasını bekliyorsunuz galiba.hamit öyle bir futbolcu değil ayrıca gecen sene biraz şanslı olsa ligde 7-8 gol yapardı

hamitle ne alıp veremediğniz var anlamadım bütün rakibi çalımlayıp asist veya gol yapmasını bekliyorsunuz galiba.hamit öyle bir futbolcu değil ayrıca gecen sene biraz şanslı olsa ligde 7-8 gol yapardı

Kötü anlamda söylemedim.

Geçen sezon onu zorlayan adam yoktu , şimdi rekabet geldi demek istedim.

Kim iyiyse o oynasın , benim için fark etmez.

PSV , Fener macinda 17 yasindaki Bakkali yi oynatti .. biz daha halen 25/26/27/28 yasindaki adamlara genc diyerek imdat umuyoruz .:)

Bu kamplarda genc futbolcu denemiyeceksen ne ise yarar bu kamplar anlamam :SS:

Bu arada cezalı iken yazamadım ama 1 yıldır iddia ettiğim gibi Dany süper ligin rakipler açısından en tercih edilesi savunma oyuncusu. Avrupa'yı söylemiyorum bile. Malaga maçında da bunu ispatladı.

yav yokmudur şöyle avrupada oynayan gurbetçi bir solbek falan, bu işlerle ilgili arkadaşımız bize bi bilgi veremezmi? yabancı alsanda oynatamayacaksın çünkü, o yüzden yerli bulalım şu solbeki

yav yokmudur şöyle avrupada oynayan gurbetçi bir solbek falan, bu işlerle ilgili arkadaşımız bize bi bilgi veremezmi? yabancı alsanda oynatamayacaksın çünkü, o yüzden yerli bulalım şu solbeki
bir aralar Malik Fathi ve Atilla Turan ruzgari esiyordu ikisi de beklentinin altinda kaldi su an icin o tarz bir adam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt