GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 581

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
581/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

71400_509737029096843_1217995788_n.jpg

:D

Psiko Cantona değil mi bu?

Aynen hocam biz isteyince bu pyuncuların değeri 2 katına çıkıyor... Bize 5milyon€'dan aşağı versinler adam değilim..

onurun opsiyonu var olmadı onuru alalım diyicem de onu da fizik olarak hiç kaleciye benzetemiyorum her an kilo alacak kendini salacak gibi bir yapısı var

bence tolga bjkde başarılı olacak. üzüldüm acıkcası muslera 1-2 seneye gönderilecek yatırım olarak iyi bir maasla tolga kenarda sessiz sakin bekletilebilirdi. bunlar hep strateji ileriye dönük yatırım.

onurun opsiyonu var olmadı onuru alalım diyicem de onu da fizik olarak hiç kaleciye benzetemiyorum her an kilo alacak kendini salacak gibi bir yapısı var

bence tolga bjkde başarılı olacak. üzüldüm acıkcası muslera 1-2 seneye gönderilecek yatırım olarak iyi bir maasla tolga kenarda sessiz sakin bekletilebilirdi. bunlar hep strateji ileriye dönük yatırım.

Muslera önümüzdeki sezon giderse alınması gereken tek adam Onur. Ama Tolga gittikten sonra sen serbest kalma bedelini yatırsan bile Onur gelmeyi kabul etmez, Trabzon'u kalecisiz bırakmaz, sanmıyorum ben.

Muslera'yı bırakamayız bu yüzden, yerine koyabileceğimiz kaleci yok, Eray'dan bence birşey olmaz maalesef.

[TABLE="class: sortable jquery-tablesorter"]

[TR]

[TD="align: center"]Koray Günter

Robin Yalçın

Okan Aydın

Koray Kaçınoğlu

Kaan Ayhan

Levent Ayçiçek

[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu çocuklar noldu ? 2 yıl önce Alman u-17 kadrosundaydılar

[TABLE="class: sortable jquery-tablesorter"]

[TR]

[TD="align: center"]Koray Günter

Robin Yalçın

Okan Aydın

Koray Kaçınoğlu

Kaan Ayhan

Levent Ayçiçek[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu çocuklar noldu ? 2 yıl önce Alman u-17 kadrosundaydılar

hepsi buyuk yetenek ve yakinda BundesLiga da goruruz

Liverpool, Suarez icin tam 58 milyon euro istediklerini aciklamis

Arsenal in son teklifi simdilik 46 milyon euro

Muslera önümüzdeki sezon giderse alınması gereken tek adam Onur. Ama Tolga gittikten sonra sen serbest kalma bedelini yatırsan bile Onur gelmeyi kabul etmez, Trabzon'u kalecisiz bırakmaz, sanmıyorum ben.

Muslera'yı bırakamayız bu yüzden, yerine koyabileceğimiz kaleci yok, Eray'dan bence birşey olmaz maalesef.

eray meray hikaye

sinan bolat da kocaman bir balon

türkiyede 2 tane iyi yerli kaleci var biri tolga biri onur volkan desen iyice salmış durumda.

yabancı da dersen tek gerçek var o da muslera. bakalım bizimkiler avrupadakilerin yerli statüsünde oynaması icin basvuru yapacaklar sonuc hayırlı cıkarsa seneye yada devre arasında cok fena transferler bekliyorum.

eray meray hikaye

türkiyede 2 tane iyi yerli kaleci var biri tolga biri onur volkan desen iyice salmış durumda.

yabancı da dersen tek gerçek var o da muslera. bakalım bizimkiler avrupadakilerin yerli statüsünde oynaması icin basvuru yapacaklar sonuc hayırlı cıkarsa seneye yada devre arasında cok fena transferler bekliyorum.

Artik neymari mi aliriz bale mi belli olmaz :-)

eray meray hikaye

Çok fena transferler derken, ihtiyaç olan transferler desek daha iyi, yoksa Selçuk'u bile yedeğe oturtup yerine orta saha almayı düşünenler olacak eminim AB muhabbeti gerçekleşirse. Gerçekle oyunu ayıramayanlar olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt