Cevap: Transfer Nöbeti
PAF takim icin mi
tolga bedavaya gitmiş beşiktaşa resmen. keşke biz alsaydık 3 verip.
PAF takim icin mi

tolga bedavaya gitmiş beşiktaşa resmen. keşke biz alsaydık 3 verip.

PAF takim icin mi![]()

sen 3 versen sana vermezlerdi
ayrıca tolga kalede oynamak istiyor muslerayı kesemeyeceğinden gelmezdi
vizyonsuzluk bjkyi seçmiş boş ver
Musleranın yedeği yok hocam. Sakatlanırsa yanarız.![]()

Aynen hocam biz isteyince bu pyuncuların değeri 2 katına çıkıyor... Bize 5milyon€'dan aşağı versinler adam değilim..
onurun opsiyonu var olmadı onuru alalım diyicem de onu da fizik olarak hiç kaleciye benzetemiyorum her an kilo alacak kendini salacak gibi bir yapısı var
bence tolga bjkde başarılı olacak. üzüldüm acıkcası muslera 1-2 seneye gönderilecek yatırım olarak iyi bir maasla tolga kenarda sessiz sakin bekletilebilirdi. bunlar hep strateji ileriye dönük yatırım.

birakin kalecileri maliceri falecileri,
spekulasyon yapmayin
alin size haber
https://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/sneijderin-esinden-ilginc-itiraflarSXHBQ338058SXQ
[TABLE="class: sortable jquery-tablesorter"]
[TR]
[TD="align: center"]Koray Günter
Robin Yalçın
Okan Aydın
Koray Kaçınoğlu
Kaan Ayhan
Levent Ayçiçek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu çocuklar noldu ? 2 yıl önce Alman u-17 kadrosundaydılar
Muslera önümüzdeki sezon giderse alınması gereken tek adam Onur. Ama Tolga gittikten sonra sen serbest kalma bedelini yatırsan bile Onur gelmeyi kabul etmez, Trabzon'u kalecisiz bırakmaz, sanmıyorum ben.
Muslera'yı bırakamayız bu yüzden, yerine koyabileceğimiz kaleci yok, Eray'dan bence birşey olmaz maalesef.
hepsi buyuk yetenek ve yakinda BundesLiga da goruruz
Liverpool, Suarez icin tam 58 milyon euro istediklerini aciklamis
Arsenal in son teklifi simdilik 46 milyon euro
sol bel yok mu içlerinde
eray meray hikaye
sinan bolat da kocaman bir balon
türkiyede 2 tane iyi yerli kaleci var biri tolga biri onur volkan desen iyice salmış durumda.
yabancı da dersen tek gerçek var o da muslera. bakalım bizimkiler avrupadakilerin yerli statüsünde oynaması icin basvuru yapacaklar sonuc hayırlı cıkarsa seneye yada devre arasında cok fena transferler bekliyorum.
eray meray hikaye
sinan bolat da kocaman bir balon
türkiyede 2 tane iyi yerli kaleci var biri tolga biri onur volkan desen iyice salmış durumda.
yabancı da dersen tek gerçek var o da muslera. bakalım bizimkiler avrupadakilerin yerli statüsünde oynaması icin basvuru yapacaklar sonuc hayırlı cıkarsa seneye yada devre arasında cok fena transferler bekliyorum.
paralara bak.
biz daha ligimizi pazarlayamıyoruz ki bu meblalara yakalsalım
yabancı sınırı koyan federasyona selam olsun.