Volkan Yener
Tecrübeli Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
herkese selam hayırlı ramazanlar arkadaslar
herkese selam hayırlı ramazanlar arkadaslar
Amen,Hristiyanların amincesidir kardeş.Biz yine '' amin '' de karar kılalım.![]()
kolarovun videolarını izliyorumda frikikten başka bi numarası yok gibi duruyor. bizde zaten frikik atacak adam yığınla var hatta yakında kavga çıkacak bu yüzden. bize defansı iyi olduğu kadar devamlı bindirme yapabilen bir bek lazım. carlinhos bu tanıma daha çok uyuyor sanırım
bu sene sol bek alacagimizi düsünüyorum
seneye ise ab statüsü ve yabanci kontenjaninda düzenlemeye gidilirse hem sag hem sol kanat alinir.
sag tarafa bu sene sonu sözlesmesi bitecek olan jeremy menez
sol tarafa yine sözlesmesi biten nani
baskanin bu iki oyuncuya yillik ne istiyorlarsa verebilecegini düsünüyorum, bu iki takviyeden sonra transfer gerekmez zaten.
drogba birakirsa efsanevi bir forvet, eboue'nin performansinda büyük düsüs olursa bir sag bek alabiliriz. baska birsey yapmaya gerek yok
Olabilitesi yüksek , ancak Eboue konusunda illa ki Eboue'nin performansında düşüş olacak hem Eboue'de yaş olarak malum artık , Corchia'yı çok övüyorlar ancak hiç izleme fırsatım olmadı.
Corchia mı ?!?! Çok ama çok zor transfer.
Olabilitesi yüksek , ancak Eboue konusunda illa ki Eboue'nin performansında düşüş olacak hem Eboue'de yaş olarak malum artık , Corchia'yı çok övüyorlar ancak hiç izleme fırsatım olmadı.
adam gibi konuş akıllı ol
Neden ?
bu sene sol bek alacagimizi düsünüyorum
seneye ise ab statüsü ve yabanci kontenjaninda düzenlemeye gidilirse hem sag hem sol kanat alinir.
sag tarafa bu sene sonu sözlesmesi bitecek olan jeremy menez
sol tarafa yine sözlesmesi biten nani
baskanin bu iki oyuncuya yillik ne istiyorlarsa verebilecegini düsünüyorum, bu iki takviyeden sonra transfer gerekmez zaten.
drogba birakirsa efsanevi bir forvet, eboue'nin performansinda büyük düsüs olursa bir sag bek alabiliriz. baska birsey yapmaya gerek yok
Corchia mı ?!?! Çok ama çok zor transfer.
forvet buyuk ihtimal zlatan ibrahimoviç olur gibime geliyor sağ bek alınacaksa uchida olmasını isterim.
Sözlükte kapanmış bir bu eksikti![]()
Sebastian Corhcia'dan bahsediyoruz dimi?
hayal etmek serbest ise bende samuel eto'o'yu istiyorum, sözlesmesi bitiyor ama senede 25 milyon euro gibi bir rakama oynuyor. eger ücretinden %70 falan feragat ederse olabilir