GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 618

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
618/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kolarovun videolarını izliyorumda frikikten başka bi numarası yok gibi duruyor. bizde zaten frikik atacak adam yığınla var hatta yakında kavga çıkacak bu yüzden. bize defansı iyi olduğu kadar devamlı bindirme yapabilen bir bek lazım. carlinhos bu tanıma daha çok uyuyor sanırım

[video=youtube;FYIjnQyXzzw]https://www.youtube.com/watch?v=FYIjnQyXzzw[/video]

bu sene sol bek alacagimizi düsünüyorum

seneye ise ab statüsü ve yabanci kontenjaninda düzenlemeye gidilirse hem sag hem sol kanat alinir.

sag tarafa bu sene sonu sözlesmesi bitecek olan jeremy menez

sol tarafa yine sözlesmesi biten nani

baskanin bu iki oyuncuya yillik ne istiyorlarsa verebilecegini düsünüyorum, bu iki takviyeden sonra transfer gerekmez zaten.

drogba birakirsa efsanevi bir forvet, eboue'nin performansinda büyük düsüs olursa bir sag bek alabiliriz. baska birsey yapmaya gerek yok

seneye ise ab statüsü ve yabanci kontenjaninda düzenlemeye gidilirse hem sag hem sol kanat alinir.

baskanin bu iki oyuncuya yillik ne istiyorlarsa verebilecegini düsünüyorum, bu iki takviyeden sonra transfer gerekmez zaten.

drogba birakirsa efsanevi bir forvet, eboue'nin performansinda büyük düsüs olursa bir sag bek alabiliriz. baska birsey yapmaya gerek yok

Olabilitesi yüksek , ancak Eboue konusunda illa ki Eboue'nin performansında düşüş olacak hem Eboue'de yaş olarak malum artık , Corchia'yı çok övüyorlar ancak hiç izleme fırsatım olmadı.

Olabilitesi yüksek , ancak Eboue konusunda illa ki Eboue'nin performansında düşüş olacak hem Eboue'de yaş olarak malum artık , Corchia'yı çok övüyorlar ancak hiç izleme fırsatım olmadı.

sadece fm'den biliyorum :D

ama eboue'den sonra mutlaka en az onun kalitesinde veya daha iyi birini almamiz lazim, sol bekte kim gelirse eyvallah modundayiz ama sag bekte eboue'yi gördükten sonra daha kötüsünü taraftar istemez

sagna veya abate'den asagisi kesmez :yenieek::yenieek:

forvet buyuk ihtimal zlatan ibrahimoviç olur gibime geliyor sağ bek alınacaksa uchida olmasını isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt