GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 635

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
635/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok meraklısınız portekizlileri zengin etmeye anlaşılan

bir yandan beşiktaş bir yandan siz

İyi ,bir fenerli ilan edilmediğim kalmıştı. Bana, senin ülkemizin parasını bahane etmen saçma geldi . örneğin biz chedjouya 6 verirken fenerlinin biri ülkemizin parası yazık dese gülerdim kusura bakma

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Biraz uzak olmuş objektiflikten bece

Muslera > Volkan

Eboue = Gökhan

Chedjou <=>?Alves (kariyer olarak, ama performansı belli değil)

Semih = Egemen

Hakan < Kadlec

Melo >= Emre

Selçuk > Alper

Sneijder > Kuyt

Burak = Cardozo (daha gelmedi gerçi, gelmez ise Burak > Sow)

Drogba = Sow ( 2-3 sene önce olsa >> olurdu)

Chedjou-Alves'in hangisi daha faydalı olacak önemli. Semih 1 tık daha öteye gidebilecek mi önemli, Sneijder Kuyt ile aradaki farkı >> yapabilir mi, Burak mı Cardozo mu bu sene daha çok gol atar, bunlar önemli. Çünkü tarihte her zaman kağıt üzerinde en güçlü takımlar şampiyon olmuyor.

Burak orda saydigin golcülerden drogba dahil daha iyi bence . hemde baya baya daha iyi. NOT Golcü olarak :D

leblebi gibi gol atiyor burak icerde disarda fark etmeksisin. Drogba da derken simdiki drogbadan diyorum tabiki. 6-7 yil önceki drogba ile kiyaslamam.

İyi ,bir fenerli ilan edilmediğim kalmıştı. Ben sana ülkemizin parasını bahane etmen saçma geldi biz chedjouya 6 verirken fenerlinin biri ülkemizin parası yazık dese gülerdim kusura bakma

chedjou 28 yaşında üstelik defans oyuncusu 36 yaşına kadar yolu var.

forvetlerde istisnalar hariç(drogba) istikrarını koruyabilen çok nadirdir.

Burak orda saydigin golcülerden drogba dahil daha iyi bence . hemde baya baya daha iyi. NOT Golcü olarak :D

leblebi gibi gol atiyor burak icerde disarda fark etmeksisin. Drogba da derken simdiki drogbadan diyorum tabiki. 6-7 yil önceki drogba ile kiyaslamam.

Ona bakarsak Sow'da daha iyi Drogba'dan diyebiliriz aslında. Ama Sow oyun içinde Drogba kadar olamadığı için eşit yazdım.Ama Burak Drogba'dan golcü özelliği olarak şu an önde orası kesin. Tek forvet Drogba oynasak 12-13 gol ancak atar şu an ligde ve kısır sezon geçiririz. Ama tek forvet Burak son 3 yılda ki hali ile daha fazla bile atıp 30'u bulabilir çünkü adam zaten topların hepsi bana gelsin istiyor.

hm...sadece oyuncu perfomans anlaminda diyorsan ola bilir evet. karakterleride koyarsak hemde objektiv bakarak bunlardan belki bir GG , ismail bide H.Ali K bizde oynaya bilir.

HAK in ama bencede simdiki baltaya baya fark atiyor maalesef :SS::sad007:

Malesefi yok haci o zaten ap acik ortadaydi .. Bu adam 5/6 senedir bizde ne halt yapmis .. ? Niye sozlesmesi uzatilir anlamam zaten ..

Bişey vermeyin aga sorun her konuda sidik yarışına girmemiz. Bu işler volkan < muslerayla olmaz kim daha iyi takımsa kim o küçüktür olanların eksiğini kapatırsa o kazanır

İyi ya bende ondan yazdım zaten iki senedir kim daha iyi kim daha kotu anlayamadıysan yapacak pek bir sey yok gecen sene 10 puan ondan oncekı sene 9 puan bosuna degıl zaten

Kolarov'da G.Saray'a Şilili pürüz! Vazgeçildi...

Galatasaray'ın listesindeki isimlerden Aleksandar Kolarov'un gönderilmesine, Manchester City'nin yeni teknik patronu Manuel Pellegrini'nin karşı çıktığı ifade edildi.

-SPORX DIŞ HABERLER- Galatasaray'da defansın soluna yapılması planlanan transfer için ismiön plana çıkan Manchester Cityli Aleksandar Kolarov'un İngiltere'den ayrılmayacağı iddia edildi.

Sırp basınında yer alan haberlere göre, bu sezon takımın başına geçen Manuel Pellegrini, sol bek pozisyonunda bir diğer alternatifi olan Fransız oyuncu Gael Clichy'nin önünde Kolarov'a forma vermeye hazırlanıyor. Bu gelişmenin ardından oyuncunun da takımda kalmak istediği vurgulandı.

Sarı-kırmızılılarda Albert Riera'ya takım bulunması durumunda transfer edileceği söylentileri olan Sırp oyuncunun peşinde Serie A devleri Inter ve Juventus da var. Öte yandan İngiliz basını son olarak oyuncunun transferinde Galatasaray'ın favori olduğunu belirtirken, oyuncunun kiralık olarak takımdan gönderileceğini öne sürdü.

Kolarov ise son yaptığı açıklamada düzenli olarak oynayabilmek için takımdan kesinlikle ayrılmak istediğini ve gerekiese ücretinde indirim yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

ya bos verin ya. bu senede sampionuz büyük ihtimalde. ersun yanal büyük takimda is yapamaz. düelloyu kaldiramaz fatih hoca ile bence. bide kadromuz baya iyi bence . sol bek sorunumuz var sadece ama erman kilic belki ligde en azindan orasini doldura bilir.

bakarsiniz sol bek alirlar yinede. kaliteli bir sol bek alirsak fark atariz bu lige. fener ama seneye bu kadrolarini sabit tuta bilirse ve ersun yanal 2ci senesinde de sans alirsa belki zorlaya bilirler. bjk i saymiyorum hic bir cekilde yarisda.

80% sampionuz.

15 % fenere veriyorum

5 % bjk a:D

Özledik be 2011 yazını...

d9ec49ec00transfer2.PNG

Napoli ile Galatasaray arasında oynanacak olan l'Acqua Lete Cup maçını 60 bin taraftarının izleyeceği belirtildi. Satışa çıkan biletlerin 44 bini satıldı

Kolarov'da G.Saray'a Şilili pürüz! Vazgeçildi...

Galatasaray'ın listesindeki isimlerden Aleksandar Kolarov'un gönderilmesine, Manchester City'nin yeni teknik patronu Manuel Pellegrini'nin karşı çıktığı ifade edildi.

-SPORX DIŞ HABERLER- Galatasaray'da defansın soluna yapılması planlanan transfer için ismiön plana çıkan Manchester Cityli Aleksandar Kolarov'un İngiltere'den ayrılmayacağı iddia edildi.

Sırp basınında yer alan haberlere göre, bu sezon takımın başına geçen Manuel Pellegrini, sol bek pozisyonunda bir diğer alternatifi olan Fransız oyuncu Gael Clichy'nin önünde Kolarov'a forma vermeye hazırlanıyor. Bu gelişmenin ardından oyuncunun da takımda kalmak istediği vurgulandı.

Sarı-kırmızılılarda Albert Riera'ya takım bulunması durumunda transfer edileceği söylentileri olan Sırp oyuncunun peşinde Serie A devleri Inter ve Juventus da var. Öte yandan İngiliz basını son olarak oyuncunun transferinde Galatasaray'ın favori olduğunu belirtirken, oyuncunun kiralık olarak takımdan gönderileceğini öne sürdü.

Kolarov ise son yaptığı açıklamada düzenli olarak oynayabilmek için takımdan kesinlikle ayrılmak istediğini ve gerekiese ücretinde indirim yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

daha sporx haberi okuyorsan ooo ooo :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt