GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 637

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
637/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

********************* raşit altun arda turan transferi haberi yapmiş

Raşit altun yalan haber yapmaz arda burak selcuk cok yakın arkadaşı..

Demek ki onumuzdeki günler cok hareketl igececek arda turan transferi

sporting bruma için maaş artırma ve 2018 imza teklifinde bulunmuş, oyuncunun menajeri konuya sıcak bakıyormuş...

bruma da umut kalmayacak gibi...

arda turan bu saatten sonra gelmez...

o iş geçti artıkk.. 12-13 milyon euro sattığın adamı daha pahalıya ve yüksek maaş ile alıyorsan bu saatten sonra yönetime atarlanırımmm..:eek:

Boş ümitler bunlar bence Falcao'yu da sattılar...Kimyası bozulur takımın.

Karar bu sezona yetişmeyebilir

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, yabancı sınırlamasına itirazları hakkında konuştu. Ergün, tüm hukuksal haklarını kullanarak bu karara itiraz ettiklerini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü. ''Biz yabancı sınırlaması kararını kabul etmedik. Başvurularımızı gerekli yerlere yaptık. Ardından AB statüsü taşıyan futbolcularımızın yabancı kontenjanına takılmaması için mahkemeye gittik. Bununla ilgili kararı bekliyoruz. Bu karar çıkana kadar transfer yapmak çok zor. Zaten çıkması ihtimal olan ilk karar yürütmeyi durdurmadır. Bu da zaten kesin karar değilidir. Mahkemenin aldığı geçici bir karardır. Bu yüzden tedbir kararı çıksa bile yabancı oyuncu transferi yapmak kolay değil. Daha sonra aldığınız tüm ouncları tribüne göndermek zorunda kalabilirsiniz. Mahkemenin transfer sezonu içinde kesin kararını vermesini beklemiyoruz. Yani önümüzdeki sezona veya devre arasına sarkabilir.

Bence yönetim büyük bir yıldız transferi daha yapıcakdır bu yaz ...Drogba bu sezon sonu gidiyor ve gerek taraftarı tatmin etmek gerekse drogba gittikden drogbanın boslugunu doldurmak adına bir yıldız transferi daha önümüzdeki 35 gün icinde gerceklesir diye tahmin ediyorum..bunun dısında fatih hoca sol bek de ermanı denedigine gore ben bu bölgeye bir transfer beklemiyorum bunun dısında ise kadromuz mukemmel

Not : hamit ve amrabat konusundaki elestirilere ise katılmıyorum özellikle hamit takımda uzak mesafeden sert ve isabetli sutlar cekebilen tek futbolcu kaldiki biz zaten avrupa maclarında kolay kolay rakip ceza sahasına girip pozisyon yaratamıyoruz. hamitin ne kadar gerekli oldugunu schalke 04 maçında daha iyi gördük

ambarabat konusunda ise ozellikle sonradan oyuna girdiginde takimi kısmen ateşleyebilen bir oyuncu tek dez avantajı son vuruşlarda oldukca başarısız ve önünde 2-3 rakip futbolcu blok yapsa bile o yinede sut cekmeyi deniyor eger bu huyundan vazgecerse bence amrabat bu takım icin cok yararlı olur...

Elmander culio ve riera nında mutlaka gonderilmesi gerekdigini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt