GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 645

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
645/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu seneden tabiki devreye giriyormus bu finazal fair play...

2013/14 sezonu itibaren yani. >>

Protecting the game – UEFA.com

ciddice kilde yani. normalde bu tür futbol disindan gelirler ile oyuncu alan kulüplere ceza gelmesi gerekir. ilerde gelirse supriz olmaz

Abi o adamlar her türlü kılıfını bulur ki o parayı külübe sportif yollardan sokmak için en basitinden forma sponsoru olur atıyorum 2 yıl için 200 milyon €'luk bir anlaşma yapar uefa çıkıp ne diyebilecek dur bu kadar para veremezsin sponsoruluk için diye karışamaz nihayetinde ben düz bir taraftar olarak düşünüyorum bunu sadece o adamlar bir sürü açığını bulup kolay yolunu bulabilirler.

Abi o adamlar her türlü kılıfını bulur ki o parayı külübe sportif yollardan sokmak için en basitinden forma sponsoru olur atıyorum 2 yıl için 200 milyon €'luk bir anlaşma yapar uefa çıkıp ne diyebilecek dur bu kadar para veremezsin sponsoruluk için diye karışamaz nihayetinde ben düz bir taraftar olarak düşünüyorum bunu sadece o adamlar bir sürü açığını bulup kolay yolunu bulabilirler.

tabiki o cekilde olur ama fenerin mesela simdiki yaptigi gibi olmaz. yönetcileri veya disardan adamlari resmen para veriyor transfer icin sponsor olmadan. bunlar bunu düsünmezler vallahi :D cezayi bide ordan kaparlarsa neremle gülerim merak ediyorum simdiden :D

Sana Balta ile mutluyuz mu dedik. İmkan yok şuan arkadaşım anlamıyomusun. Herşey dört dörtlük olacak diye bişe yok

Bu durumu bu kadar olağan ve kabul edilebilir olduğunu gördüğüne ve bana kasmaman gerektiğini söyleyecek kadar rahat olduğuna göre pekte rahatsız olmasan gerek. İmkan yoksa oluşturulmalıydı oluşturulmalı diyorum sende niye bunu ısrarla idrak etmek istemiyorsun anlam veremedim. Sol bek alınca dört dörtlük olacak diyede bir iddiam olmadı zaten ama eksiğimiz varken yola çıkmak yanlış diyorum.

Çözüm 1 daha önce dediğim gibi; stopere Serdar Taşcı alınıp Eboue-Semih-Serdar-Transfer defans hattı oluşturulabilirdi ya da Melo yerine İnler alınarak defansa hem stopere hem sol beke yabancı kullanabilirdik bu da 2. çözüm hiç ulaşılamaz imkansız ihtimallerde değil.

Sneijder Drogba ayrı transferler eğer gelen isimler o olmasa o bölge eksikken herkes karşı olurdu ama bu isimlere kimsenin sesi çıkamaz doğal olarak kontenjan için yukarda dediğim ihtimaller değerlendirilerek bu sorun çözülebilirdi sence çözülemez miydi ? Dediğim ihtimallerden biri gerçekleşmiş olsa idi bugün sence şu anki halimizden daha mı iyi olurduk daha mı kötü samimiyetle cevap ver ?

S.Taşcı bizim stoper sorunumuzu çözecek bir oyuncu değil,Semih-Serdar olmazdı.

Gökhan İnler için yaş 29.Bonservisi 10 Milyon Euro'nun üzerinde.Kendisi de çok yüksek bir ücret talep etti.Birde G.İnler için basında şu haber geçmişti Gökhan'ın resti transferden vazgeçirdi - TrtSpor . Mantıklı mı?

tabiki o cekilde olur ama fenerin mesela simdiki yaptigi gibi olmaz. yönetcileri veya disardan adamlari resmen para veriyor transfer icin sponsor olmadan. bunlar bunu düsünmezler vallahi :D cezayi bide ordan kaparlarsa neremle gülerim merak ediyorum simdiden :D

Doğru diyorsun o konuda o kadar dönmez onların kafa ya da aziz gereksiz özgüveni ile bildiğini okumaya devam ederken dediğin gibi patlayabilirler çok hoş olur :D

bu seneden tabiki devreye giriyormus bu finazal fair play...

2013/14 sezonu itibaren yani. >>

Protecting the game – UEFA.com

ciddice kilde yani. normalde bu tür futbol disindan gelirler ile oyuncu alan kulüplere ceza gelmesi gerekir. ilerde gelirse supriz olmaz

Parası bol olan kulüplerin sponsorlarına ve UEFA'nın aynı sponsorlardan kazandığı paraya,gördüğü desteğe bakmak yeterli :)

AW: Transfer Nöbeti

Erman niye sol bek oynamasin.

Sanki alba ve alabanin defansif yönleri cok iyi

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

S.Taşcı bizim stoper sorunumuzu çözecek bir oyuncu değil,Semih-Serdar olmazdı.

Gökhan İnler için yaş 29.Bonservisi 10 Milyon Euro'nun üzerinde.Kendisi de çok yüksek bir ücret talep etti.Birde G.İnler için basında şu haber geçmişti Gökhan'ın resti transferden vazgeçirdi - TrtSpor . Mantıklı mı?

Nerden biliyorsunuz Taşçı'nın sorunumuzu çözmeyeceğini adam yıllardır bundesligada oynamış Stuttgart takımının kaptanı zaman zaman Alman milli takımında kendine şans bulacak kadar yetenekli bir oyuncu. Sol bekte Balta'yı görmek yerine stoperde Serdar Taşcı'yı mı görmek daha rahatsız edici ?

Melo'da 29 yaşında ve yıllardır verdiğimiz para ortada hem Juve'ye hem kendisine onla hemen hemen aynı külfete denk gelirdi aldığı yıllık ücrette Melo'dan fazla olacağını hiç zannetmiyorum açıkcası, verdiğin kaynakta pek güvenilir değil açıkcası hem spor sitesi hem haber sitesi olarak bir çok trollüğü mevcuttur.

Yahu Erman zaten aslında sol açık bile değil sonradan devşirme asıl mevkisi ofansif orta saha oyuncusu olan bir oyuncudan 29 yaşında tekrar evrim geçirmesini beklemek hayalcilik olur hadi geçtik oldu diyelim bu adam 1. 66 boy ve o fizik ile hangi hava topunda etkili olacak, kimle omuz omuza mücadeleye girip çıkabilecek, bugüne kadar hiç yapmadığı ters kademe oyuncu karşılama işlerine girebilecek bunların hepsini aynı anda yapmasını beklemek çok uçuk.

Nerden biliyorsunuz Taşçı'nın sorunumuzu çözmeyeceğini adam yıllardır bundesligada oynamış Stuttgart takımının kaptanı zaman zaman Alman milli takımında kendine şans bulacak kadar yetenekli bir oyuncu. Sol bekte Balta'yı görmek yerine stoperde Serdar Taşcı'yı mı görmek daha rahatsız edici ?

Melo'da 29 yaşında ve yıllardır verdiğimiz para ortada hem Juve'ye hem kendisine onla hemen hemen aynı külfete denk gelirdi aldığı yıllık ücrette Melo'dan fazla olacağını hiç zannetmiyorum açıkcası, verdiğin kaynakta pek güvenilir değil açıkcası hem spor sitesi hem haber sitesi olarak bir çok trollüğü mevcuttur.

G.İnler haberi sadece o kaynak vermedi,çoğu kaynakta geçti.Melo-İnler yıllık ücreti birbirine yakın olabilir ama İnler'in bonserivisi 10 Milyon euro üstü.S.taşcı üst düzey bir stoper değil,Stutgart'tan yukarıya tırmanamadı.Alman milli takımına kadar nasıl yükseldi diyorsan eğer Almanya'nın stoper havuzu kısıtlı.Höwedes,Hummels,Boateng harici oyuncusu yok.

G.İnler haberi sadece o kaynak vermedi,çoğu kaynakta geçti.Melo-İnler yıllık ücreti birbirine yakın olabilir ama İnler'in bonserivisi 10 Milyon euro üstü.S.taşcı üst düzey bir stoper değil,Stutgart'tan yukarıya tırmanamadı.Alman milli takımına kadar nasıl yükseldi diyorsan eğer Almanya'nın stoper havuzu kısıtlı.Höwedes,Hummels,Boateng harici oyuncusu yok.

Yahu tamam her şeyi geç her şey iyi güzel hoş sen doğrusun. Stoperde Serdar Taşcı mı sol bekte Hakan Balta mı ? Hangisi daha çok saç baş yoldurur hangisi daha çok puan kaybına yol açar?

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Erman niye sol bek oynamasin.

Sanki alba ve alabanin defansif yönleri cok iyi

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Bize ligde defansı iyi olan solbek gerekmiyor ki zaten, bize karşı herkes kapalı oynuyor bekler sürekli önce. Avrupa'da naneyi yiyoruz bu yüzden hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt