GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 643

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
643/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sanırım burda herkes emre can ın dünya yıldızı falan olduğunu sanıyor.emre can bizde ilk 11 çıkarmı muamma.sanırım isteyenlerin yüzde 90 ı da izlemeden istiyor.kesin ve net yedek oturur bizde.geçen seneki borissia dortmunt maçında sol bek oynadı evet ve rezalet oynadı solbekte.ve bir daha solbek te oynamadı bildiğim.rotasyon oyuncusu olurmu bizde bilmiyorum bile.yedek olacağı kesinde gelirse.sırf türk yokluğundan isteniyor bence şu anda.bi aralar mehmet ekici,sercan sararer modaydı şimdilerde ortalarda yoklar şu anda sanırım moda emre can.geçen sene buralarda herkes tarafından sercan sararer için neler yazılıyordu ki o sercan milli takımda 11 çıkıyor takımında da 11 çıkıyor du emre ben hatırlamıyorum sezon için hiç ilk 11 çıktımı,nerde izledi bu millet bu çocuğu bilmiyorum ama herkes gelince acı gerçekle yüzleşecek herhalde.

sanırım burda herkes emre can ın dünya yıldızı falan olduğunu sanıyor.emre can bizde ilk 11 çıkarmı muamma.sanırım isteyenlerin yüzde 90 ı da izlemeden istiyor.kesin ve net yedek oturur bizde.geçen seneki borissia dortmunt maçında sol bek oynadı evet ve rezalet oynadı solbekte.ve bir daha solbek te oynamadı bildiğim.rotasyon oyuncusu olurmu bizde bilmiyorum bile.yedek olacağı kesinde gelirse.sırf türk yokluğundan isteniyor bence şu anda.bi aralar mehmet ekici,sercan sararer modaydı şimdilerde ortalarda yoklar şu anda sanırım moda emre can.geçen sene buralarda herkes tarafından sercan sararer için neler yazılıyordu ki o sercan milli takımda 11 çıkıyor takımında da 11 çıkıyor du emre ben hatırlamıyorum sezon için hiç ilk 11 çıktımı,nerde izledi bu millet bu çocuğu bilmiyorum ama herkes gelince acı gerçekle yüzleşecek herhalde.

Bayern bu oyuncunun üstüne titriyor.

Sercan konusunda haklsın ama bu konuda değil.

beşiktaş 3-1 yenildi duşuk ayar bir ingliz takımına neyseki 8 tane yemediler bu sefer... bizim takım cok cok iyi bunların yanında

geçen konuda Bjk şampiyonluğa oynar diyen tipler Bjk nin 1 tane bile maçını izlememiştir.Adamlar 2.yarı asları soktu 3 gol attı 1 tane verilmedi 1 direkten döndü perişan ettiler Bjk yi:lol:

turkiye ligi kolay asıl iş avrupada neler yapabiliriz eğer transfer yapılacaksa avrupa düşünülerek yapılmalı ve bence bu iş emrecanla felan olmaz ...Bizdeki fazlalık yabancıları gönderip nani gibi boateng gibi hatta wayne rooney gibi adamlar alınmalı gerci rooney biraz fazla abartı oldu ama neyse :) ligdeki takımlarımızın hali ortada yedeklerle bile oynasak en azından ilk 3 e girer yine avrupa kupalarına katılırız.....

BJK'nin geçen sezon da sıkıntısı takım savunmasındaydı, bu sezon daha da beter hale geldiler.

Adebayor gelirse gol sorununu çözer belki ama bu defans hattıyla şampiyonluğa oynamaları çok zor.

türkiye ligi şampiyonluğu neden bu kadar önemseniyorki ? bence asıl olan avrupada alınan başarıdır türkiye liginde 2-3 tane takım var bunlarda dunyada isim yapmış güçlü takımlar değiller ve bize + olarak kazandırdığıda (maddi kazanç) hariç hiçbir şey yok bence biz hedef olarak sadece avrupaya odaklanmalıyız ligde alınan 2. likde yeterlidir

2288268_orig.png

Arjantin basını oyuncunun menajerini yürüten Fernando Hidalgo'nun dün İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yetkililerle görüşmelerde bulunduğunu aktardı..

Detaylar GSC Portal'da...

​

türkiye ligi şampiyonluğu neden bu kadar önemseniyorki ? bence asıl olan avrupada alınan başarıdır türkiye liginde 2-3 tane takım var bunlarda dunyada isim yapmış güçlü takımlar değiller ve bize + olarak kazandırdığıda (maddi kazanç) hariç hiçbir şey yok bence biz hedef olarak sadece avrupaya odaklanmalıyız ligde alınan 2. likde yeterlidir

4. Yıldız üstüste 4 yıl şampiyonluğu egale etme isteği taraftar baskısı manevi sebepler. Maddi olarak şampiyonluk parası prestij vs

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.

En büyük rakiplerimizden biri fenerbahçe bataklığın içinde iken genel transfer sezonunu kast etmeden 15 milyon euroyu bir oyuncuya verebiliyor ha keza diğer rakibimiz beşiktaş feda feda diye ağlarken bu bütçeye yakın olarak genel bir bütçe belirliyor ama biz bu 2 takımdan çok daha gelir elde etmişken son iki sezonda fenerin forvet için ayırdığı bütçenin yarısını bile 2 yıldır sol bek için ayıramıyoruz kullanmıyoruz yazıktır günahtır ya cidden.

[video=youtube;4I5fWCbA5W0]https://www.youtube.com/watch?v=4I5fWCbA5W0[/video]

Temiz vurmuş :yenieek:

Arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.

En büyük rakiplerimizden biri fenerbahçe bataklığın içinde iken genel transfer sezonunu kast etmeden 15 milyon euroyu bir oyuncuya verebiliyor ha keza diğer rakibimiz beşiktaş feda feda diye ağlarken bu bütçeye yakın olarak genel bir bütçe belirliyor ama biz bu 2 takımdan çok daha gelir elde etmişken son iki sezonda fenerin forvet için ayırdığı bütçenin yarısını bile 2 yıldır sol bek için ayıramıyoruz kullanmıyoruz yazıktır günahtır ya cidden.

7-8 milyona sol bek alıp kenarda mı oturtcan ? yada oynattın diyelim kimi kesicen ? Herkes gelsin rotasyon olur diyorlar ama 7-8 den aşşağı adam istemiyorlar. Bu paraya gelen adam rotasyona gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt