Cevap: Transfer Nöbeti
Kaynak?
gecen sene 5 mılyon cok geldı almadık ıste
Kaynak?
gecen sene 5 mılyon cok geldı almadık ıste
sanırım burda herkes emre can ın dünya yıldızı falan olduğunu sanıyor.emre can bizde ilk 11 çıkarmı muamma.sanırım isteyenlerin yüzde 90 ı da izlemeden istiyor.kesin ve net yedek oturur bizde.geçen seneki borissia dortmunt maçında sol bek oynadı evet ve rezalet oynadı solbekte.ve bir daha solbek te oynamadı bildiğim.rotasyon oyuncusu olurmu bizde bilmiyorum bile.yedek olacağı kesinde gelirse.sırf türk yokluğundan isteniyor bence şu anda.bi aralar mehmet ekici,sercan sararer modaydı şimdilerde ortalarda yoklar şu anda sanırım moda emre can.geçen sene buralarda herkes tarafından sercan sararer için neler yazılıyordu ki o sercan milli takımda 11 çıkıyor takımında da 11 çıkıyor du emre ben hatırlamıyorum sezon için hiç ilk 11 çıktımı,nerde izledi bu millet bu çocuğu bilmiyorum ama herkes gelince acı gerçekle yüzleşecek herhalde.

![]()
Arjantin basını oyuncunun menajerini yürüten Fernando Hidalgo'nun dün İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yetkililerle görüşmelerde bulunduğunu aktardı..
Detaylar GSC Portal'da...
türkiye ligi şampiyonluğu neden bu kadar önemseniyorki ? bence asıl olan avrupada alınan başarıdır türkiye liginde 2-3 tane takım var bunlarda dunyada isim yapmış güçlü takımlar değiller ve bize + olarak kazandırdığıda (maddi kazanç) hariç hiçbir şey yok bence biz hedef olarak sadece avrupaya odaklanmalıyız ligde alınan 2. likde yeterlidir
Arkadaş ben anlamıyorum gerçekten.
En büyük rakiplerimizden biri fenerbahçe bataklığın içinde iken genel transfer sezonunu kast etmeden 15 milyon euroyu bir oyuncuya verebiliyor ha keza diğer rakibimiz beşiktaş feda feda diye ağlarken bu bütçeye yakın olarak genel bir bütçe belirliyor ama biz bu 2 takımdan çok daha gelir elde etmişken son iki sezonda fenerin forvet için ayırdığı bütçenin yarısını bile 2 yıldır sol bek için ayıramıyoruz kullanmıyoruz yazıktır günahtır ya cidden.