GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 654

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
654/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda nın gelmesi yabancı sınırı problemimizi nasıl çözecek biri bana bunu anlatsın.

Cözülmesine gerek yok. Biz hesaplarimizi 6 yabanciya göre yaparsak cuvallariz zaten.

Düsünmeden alirim sol beki. Zaten sezon genelinde yaptigin hesaplar tam tutmaz. Ilk önce oyuncu yolla, transfer sorun degil

beyler birakin su arda heberlerini artik, arda bu sene kesinlikle gelmez ,arda nin avrupada daha 1 sene daha oynamasi lazim bedelli askerlik yapabilmesi icin .

beyler birakin su arda heberlerini artik, arda bu sene kesinlikle gelmez ,arda nin avrupada daha 1 sene daha oynamasi lazim bedelli askerlik yapabilmesi icin .

En kötü ihtimal kariyerinin sonlarında tekrar gider yurtdışında 1 seneyi tamamlar, bizim önemsediğimiz kadar Arda'nın bu konuyu düşündüğünü sanmıyorum.

Şuan ki duruma göre konuşmak gerekirse bu sene transferlerde resmen sınıfta kaldık... 2 seneden beri bi sol bek alamadık hadi onuda geçtim takımda kanat oyuncusu yok...

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yabanci siniri denilen bir şey var. Haberiniz varmı? 20 milyonluk solbek geldi diyelim. Kim yedek oturacak?

Muslera?

Eboue?

Dany /Chedjou?

Melo?

Sneijder?

Drogba?

Sinir olmasa dediğinde hakliydin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yabancı sınırı hep vardı ne yazık ki hep olacak ama bizim 2 yıldır sol bekimiz yoktu haberiniz var mı ? 2 yıl içinde ihtiyacını o veya bu sebeple gideremiyorsan bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok.

Bu Honda'yı Neeskens çok istemişti hatta forumda vasat bir Hollanda takımında oynayan Japon oyuncu için 5 Milyon çok diyenler çıkmıştı :asd: Golünü görünce o dönemleri hatırladım dün gibiydi cidden.

ertem şener ‏@_ertemsener

Cardozo mu Emenike mi geliyor ve ne zaman ? Ümit Özat açıklayacak ... bu akşam 22:00'de BEYAZ FUTBOL'da

:o

A14154554.jpg

ayi ümit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt