Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
beyler birakin su arda heberlerini artik, arda bu sene kesinlikle gelmez ,arda nin avrupada daha 1 sene daha oynamasi lazim bedelli askerlik yapabilmesi icin .
Arda gelirse sol içde oynar arda selçuk melo olur sağ bek hamit
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Nuri, normal bir insan neden Demirören in memelerini ağzımıza sokmak için uğraşır
Muslera
semih. Chedjou.
Sabri. Carlinhos
melo. Selçuk
farfan. Sneijder. Arda
burak
bence m.united kaldi , sayet senin dedigin dogru ise yazik olmus nani icin 10 milyon gercekten cok degil.
Arda ve sol iç miHem kendisi hem orta sahamız perişan olur.
sol beke yerli zor diyolar o zaman kıyacaksın paraya iyi bir yabancı getireceksin... Arda Simeone ile taktiksel ve fiziksel açıdan büyük mesafe katetti.Orta 3'lüde Hamit ya da Engin oynarken Arda'da çok rahat oynayabilir.
Arda Simeone ile taktiksel ve fiziksel açıdan büyük mesafe katetti.Orta 3'lüde Hamit ya da Engin oynarken Arda'da çok rahat oynayabilir.
:b5: gs'mizde drogba sneijder chedjou,melo ve muslera banko oynar :yenieek: geriye 1 kişi kalır o da eboue yada riera'dan biri olur..
mutlaka yerli transferi yapmalıyız kaleye onur'u alsak büyük bir sorun halledilir :ayatollah: muslera'yı iyi bi paraya satma şartıyla..sol beke yerli zor diyolar o zaman kıyacaksın paraya iyi bir yabancı getireceksin...
sağ beke iyi bir araştırma yapılsa t.c de yerli oyuncu rahat buluruz.. :b5: ben dany,riera,elmander,culıo hatta eboue'ye bile ihtiyaç duymayız diyorum.. gençleştirmeye gitmeliyiz samet yeşil,emre can
keşke alınsa ama zor :sad007: benim görüşüm...

Yalnız şu Sabri vs faslından sonra Galatasaray'ın gerçek bir kaptana ihtiyacı var. Diğer oyunculara kişiliği ve sahadaki duruşu ile örnek olabilecek yeri gelince kulüp için fedekarlık yapabilecek, takımı ve kendini sürekli ileri taşımak adına çabalayan beyefendi ve karizmatik bir abimizin kaptan olmasına ihtiyacımız var yıllardır kaptanımız yok bence bu büyük bir eksiklik aslına bakarsak.
ya 10 milyon iyi gibi duruyorda yıllık 7 milyon ücret ne. biz max 4 verebilirdik. geri kalan 3 milyon sol bek maaşı![]()
Yabancı sınırı hep vardı ne yazık ki hep olacak ama bizim 2 yıldır sol bekimiz yoktu haberiniz var mı ? 2 yıl içinde ihtiyacını o veya bu sebeple gideremiyorsan bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok.