GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 655

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
655/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

rh5jswsj.jpg

Cevap: Transfer Nöbeti

7.45´den itibaren izleyin. Fransizlara sokakta Türkiye hakkinda sorular soruyorlar.

7.45´den itibaren de Türk futbol takimlarini soruyorlar. Bi bakin bakalim :)

[video=youtube;L8Fu16DBPDg]https://www.youtube.com/watch?v=L8Fu16DBPDg#at=525[/video]

:b5: gs'mizde drogba sneijder chedjou,melo ve muslera banko oynar :yenieek: geriye 1 kişi kalır o da eboue yada riera'dan biri olur..

mutlaka yerli transferi yapmalıyız kaleye onur'u alsak büyük bir sorun halledilir :ayatollah: muslera'yı iyi bi paraya satma şartıyla.. :asd: sol beke yerli zor diyolar o zaman kıyacaksın paraya iyi bir yabancı getireceksin... :( sağ beke iyi bir araştırma yapılsa t.c de yerli oyuncu rahat buluruz.. :b5: ben dany,riera,elmander,culıo hatta eboue'ye bile ihtiyaç duymayız diyorum.. gençleştirmeye gitmeliyiz samet yeşil,emre can :eek: keşke alınsa ama zor :sad007: benim görüşüm...

Arda Simeone ile taktiksel ve fiziksel açıdan büyük mesafe katetti.Orta 3'lüde Hamit ya da Engin oynarken Arda'da çok rahat oynayabilir.

-----------------Muslera-----------------

-------semih. ---------------Chedjou.

Sabri. --------------------------------Carlinhos

----------------------------------------------------

----------------melo. -------Selçuk---------------

----farfan. ---------Sneijder.--------------- Arda

-----------------------burak-----------------------

Yalnız şu Sabri vs faslından sonra Galatasaray'ın gerçek bir kaptana ihtiyacı var. Diğer oyunculara kişiliği ve sahadaki duruşu ile örnek olabilecek yeri gelince kulüp için fedekarlık yapabilecek, takımı ve kendini sürekli ileri taşımak adına çabalayan beyefendi ve karizmatik bir abimizin kaptan olmasına ihtiyacımız var yıllardır kaptanımız yok bence bu büyük bir eksiklik aslına bakarsak.

Arda Simeone ile taktiksel ve fiziksel açıdan büyük mesafe katetti.Orta 3'lüde Hamit ya da Engin oynarken Arda'da çok rahat oynayabilir.

Yavaş oynar.Arda yı aşırı abartıyorsunuz. + Arda yı arda yapan bütün meziyetler kanattayken ortaya çıkıyor adamı alıp sol içe koyarsan 3. maçta ana avrat söversiniz.

:b5: gs'mizde drogba sneijder chedjou,melo ve muslera banko oynar :yenieek: geriye 1 kişi kalır o da eboue yada riera'dan biri olur..

mutlaka yerli transferi yapmalıyız kaleye onur'u alsak büyük bir sorun halledilir :ayatollah: muslera'yı iyi bi paraya satma şartıyla.. :asd: sol beke yerli zor diyolar o zaman kıyacaksın paraya iyi bir yabancı getireceksin... :( sağ beke iyi bir araştırma yapılsa t.c de yerli oyuncu rahat buluruz.. :b5: ben dany,riera,elmander,culıo hatta eboue'ye bile ihtiyaç duymayız diyorum.. gençleştirmeye gitmeliyiz samet yeşil,emre can :eek: keşke alınsa ama zor :sad007: benim görüşüm...

Sen nasıl bi ruh hali içindesin anlayamadım ben ifadelerden :asd:

Yalnız şu Sabri vs faslından sonra Galatasaray'ın gerçek bir kaptana ihtiyacı var. Diğer oyunculara kişiliği ve sahadaki duruşu ile örnek olabilecek yeri gelince kulüp için fedekarlık yapabilecek, takımı ve kendini sürekli ileri taşımak adına çabalayan beyefendi ve karizmatik bir abimizin kaptan olmasına ihtiyacımız var yıllardır kaptanımız yok bence bu büyük bir eksiklik aslına bakarsak.

581870_507396382643305_598268924_n.jpg

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı hep vardı ne yazık ki hep olacak ama bizim 2 yıldır sol bekimiz yoktu haberiniz var mı ? 2 yıl içinde ihtiyacını o veya bu sebeple gideremiyorsan bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok.

Peki sizin 2 yil onceki takimdan haberiniz varmiydi?

676273-9749462-640-360.jpg

(ne yazik ki tam kadroyu bulamadim)

2 yil once bir enkaz vardi enkaz.

Ne Kaleci yoktu, ne defans yoktu,ne bek yoktu,ne orta alan yoktu, ne hucum yoktu.Elle tutulur bir tek Arda vardı hatırlatayım.

Son 2 senede.

Kaleci,sag bek,defansin gobegi,orta alanin göbeği ,hücüm bu kadar sorun çözüldü hatırlatmak isterim.

Behanelerin ardına sığınmıyoruz.Gerçekleri söylüyoruz.

bursa'dan şener'i alabilsek :rolleyes: es es'den erkan zengin'in sözleşmesi bitiyo almaya :rolleyes: çalışsak kadro derinliği olur iyi futbolcular bunlar... ama nerdeeeee :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt