Teoman Han
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
hic gizlemedimki bunu.hosbulduk cengoArda düşmanı Melo sempatizanı hoşgeldin
hic gizlemedimki bunu.hosbulduk cengoArda düşmanı Melo sempatizanı hoşgeldin
arda turan gelmez gelmesin de zaten kendini begenmis
arda icin geri alma maddesi koymamak buyuk sallaklikti
eyvallah
hic gizlemedimki bunu.hosbulduk cengo
Bende diyorum neden biraz daha huzurlu bi hava vardı forumda
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ardanin yabanci sinirlamasinda ne hayri dokunacakmis bize bide onu anlatsalarBende istemiyorum. Hiç gerek yok.
Bide Arda gelirse yabancı sınırı konusunda rahatlayacakmışız. Neremle güleceğimi şaşırdım. Biri bana Arda nın hangi yabancının yerine 11 de oynayacağını söylesin.
huzurlumuu forumda toplasan 20 kisi kullanici oluyodu zaten hahhaaBende diyorum neden biraz daha huzurlu bi hava vardı forumda
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
valalh Metin oktaydan sonra durusu-konusmalari ile selcuk inan bence en iyi kaptandir. Digerlerinide saygisizlik yapmak istemem tabiki ve onlarinda yerleri kiymetli. hele hele bülent korkmazin yeri tam ayridir cogumuzda ama Galasatarayin durusuna göre selcuk inan muthis yakisiyor kaptanligi
[video=youtube;qG8jJCVJOyY]https://www.youtube.com/watch?v=qG8jJCVJOyY[/video]
huzurlumuu forumda toplasan 20 kisi kullanici oluyodu zaten hahhaa
3-4 gundur takip edemiyorum, arda konulari cogalmis..gelismemi var?
olum ne istiyosunuz la bendenOlum bu senin başarın işte. Kimsenin olmadığı forumda kavga çıkartabilme yeteneğine sahipsin![]()
olum ne istiyosunuz la bendenhuzur islamdadir,su mubarek ramazan gunlerinde kendini oruca namaza ver huzurla dol
Valla en iyi kapatan Mondragon'du. İsterse 90'a gitsin top, köşeyi kapatırdı hemen.
Bugün siyah forma alıyordum Sneijder ismi siyah formaya sığımıyor dediler şaka gibi.
hm.. kaptanlik konusu topu tutmak yada gol atmak ile alakali degil bence. futbolcu perfomansi olarak bakarsak en büyük kaptan hagi olmasi gerekir.