GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 668

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
668/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takimin ardaya falan ihtiyaci yok.gelir yine yabncilar yerliler diye guruplasma olur.otursun oturdugu yerde

Senin gibi düşünenler olduğu sürece gelmez zaten merak etme. Peki sana bişey sorucam o zamanki şartlarla şimdikiler aynı mı ? başımızda skibbe yok imparator var en önemlisi başkanımız ünal aysal .adnan polat yok adnan sezgin yok. Arda nın tek suçu bence türk olması içimizden biri oldu mu sahiplenemiyoruz örn burak . Halbuki yabancı olsa herkes hayran olurdu

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Senin gibi düşünenler olduğu sürece gelmez zaten merak etme. Peki sana bişey sorucam o zamanki şartlarla şimdikiler aynı mı ? başımızda skibbe yok imparator var en önemlisi başkanımız ünal aysal .adnan polat yok adnan sezgin yok. Arda nın tek suçu bence türk olması içimizden biri oldu mu sahiplenemiyoruz örn burak . Halbuki yabancı olsa herkes hayran olurdu

:yenieek:

Valla Arda ya karşı istemsiz bir antipatim var. Ve bunu ne Skibbe, Ne Polat ne Sezgin oluşturdu. Ardanın kendisi maalesef.

Ha dönsün isterim 66 gibi olacaksa. Ama yine de şimdi değil 3-5 sene sonra.

Şu anki takımın kimyası müthiş. Hiç riske girmeye gerek yok.

belesoglu GS taraftarina agzina gelen küfürü etti bu arda ertesi gun abi abi diye pesinden dolasti,oyle Galatasaraylilik falan olmaz.f.terim falan var diyosunda transferin bitimine 1 hafta kala terimi yuzustu birakip giden zaten kendisi idi.baksin isine

belesoglu GS taraftarina agzina gelen küfürü etti bu arda ertesi gun abi abi diye pesinden dolasti,oyle Galatasaraylilik falan olmaz.f.terim falan var diyosunda transferin bitimine 1 hafta kala terimi yuzustu birakip giden zaten kendisi idi.baksin isine

Ben bunlara da takılmıyorum. Benim takıldığım şey takım içinde fazla sivrilmesi. Hazır 2 yıldır takımla ilgili gruplaşma haberleri duymuyoruz, sinerji müthiş. Bunu riske edecek işlere girmeyelim

Yabancıya gösterilen sempatiyle ilgisi yok bu durumun.

Burak'a haksız yere değer verilmemesi ile Arda'nın haklı şekilde istenmemesi aynı şeyler değil.

Arda en zor günlerimizin sonrası, takım kaptanıyken, Fatih Terim gelmişken, piyasasının düştüğü dönemde takımı bırakıp gitti mi? Gitti...

Sürekli camianın hoşnut olmadığı kişilerle inadına yakınlık kurmuyor mu? kuruyor...

Yabancılarla, yerliler arası ayrım yaptı mı? Yaptığı söyleniyor.

Yöneticilerin ve teknik direktörlerin gevşek olması ona bunları yapma hakkı vermez.

Bunları yapan adamı da baş tacı yapmaya gerek yok. Yani onu istemeyenler haklıdır. Ancak isteyenlere de birşey diyemem çünkü iyi oyuncuyu takımda görmek herkes isteyebilir.

Ben bunlara da takılmıyorum. Benim takıldığım şey takım içinde fazla sivrilmesi. Hazır 2 yıldır takımla ilgili gruplaşma haberleri duymuyoruz, sinerji müthiş. Bunu riske edecek işlere girmeyelim
yav serdar bu arda gelirse haftanin 5 gunu bunun magazin haberlerini tv lerde gazetelerde izle dur,bikkinlik veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt