GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 685

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
685/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ule arda gelsede oynayacak sistem yokkk..

arda para verip alacağıma- bruma yı alır seneye a.madrid okuturum 20-25 e:lol:

arda seneye gelsin, bu sene burda ona ekmek yok..

sistem belli artık.

4-3-1-2 nerde oynacakmış gelince..

Fred - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Fernando - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Wellington Nem - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Oha yaaa bu ne abicim adamlar bütün iyi Brezilyalılara el koymuş. Biz anca sidikli Carlinhos un peşinde koşalım:mad:

Bu 3 transfer için 30-40 Milyon Euro bonservis ödediler gözlerini kırpmadan,bizim öyle bonservislerle transfer yaptığımızı ben görmedim :asd: Carlinhos diyoruz ama onu bile alamayız pahalı diye.

Arda Manisa'da sol bek oynamıştı bizde de oynar mı dersiniz ? :asd:

O zamanlarki Ardayi simdiki Ardayla ayni tutamazsin. Oynamak istemez. O zamanlar forma giyebilmek icin hoca ne derse yapardi. Simdi trip mrip atar böyle bir seye girisirsen. Hem gelecegine hic ihtimal vermiyorum bu sezon. O paralari veremeyiz biz. Atleticonun su an kadrodaki en iyi oyuncusunu az paraya elden cikaracagini hic sanmam.

luce reislik bişey yok..

kara para işi bunlar hepp...

patronlara-alanlara-menajerlere bakınnn bundan ötesimi var? yani luce başarılı olması başka bişey tabiki ama o paralar etmezlerr...

Yapma gözünü seviyim bizim insanımızdan başka insanda yoktur heralde hep bi başarıya kulp bulma. Burak dünyanın golünü attı gene yaranamadı misal. Bence Shaktar çok iyi transferler yaptı keza kiev de ukrayna ligi türkiye liginden daha ilgi çekici gözüküyor dışardan bnce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt