GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 683

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
683/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Doğruysa Emre Can ısrarımız ve alamıyorsak çok ayıp.Emre kim ki bu kadar peşinden koşuyoruz.Galatasaray bu tip oyuncuları isterse gider alır gelir.2 ay 3 ay uğraşmaz.Galatasaray gibi takımlar Drogba gibi Roney gibi,Lampard gibi oyuncuları alırken bu kadar zorlanmaz.Hele 18 yaşında bir çocuk kiralık nedir allah aşkına?Yani emre niye kiralık anlamadım.

Doğruysa Emre Can ısrarımız ve alamıyorsak çok ayıp.Emre kim ki bu kadar peşinden koşuyoruz.Galatasaray bu tip oyuncuları isterse gider alır gelir.2 ay 3 ay uğraşmaz.Galatasaray gibi takımlar Drogba gibi Roney gibi,Lampard gibi oyuncuları alırken bu kadar zorlanmaz.Hele 18 yaşında bir çocuk kiralık nedir allah aşkına?Yani emre niye kiralık anlamadım.

bizim alamamız gibi bişey ortada yok...

b.munih teknik ekibi adamı düşünüyormu-düşünmüyormu bu belli değil gelecek sezon için. bu hafta belli olacak..

Ozil, Nuri ve Ilkay potansiyelinde olan bir turk futbolcuyu oyle 18 yasinda Bayern Munich kolay kolay vermez kardes.

Mercato | Mercato - Juventus : Offre de Galatasaray pour Kolarov ?

Une offre de 4,6M€ ?

Ce dimanche, le quotidien portugais A Bola annonce que les Turcs de Galatasaray auraient transmis une offre de 4,6M€ pour Aleksandar Kolarov. Une proposition légèrement supérieure à celle de la Juventus Turin, mais qui ne devrait pas pousser la direction de Manchester City à se séparer de son international serbe.

juvede fazla teklif edilmiş ama oyuncu ilk önce m.city geleceğini öğrenmek , daha sonrada ilk seçeneği juve olurmuşş.

emre can-bruma al transferi kapat...

sol bek gelmezz- alsanda bu saatten sonra zor artık.

2 tane kamp dönemini bitir filan, emre can zaten fizik olarak hazır-bruma olursa zaman zaman oynacağı için fizik olarakta-uyum olarakta hazırlanır..

siz öyle diyin böyle diyin, şpl mutlak hedefi yüksek tutan bir yönetim olsaydı çoktan bazı adımları atardı..

bu sene de gruptan çıkmak hedef olacakk, ondan sonra kura şansıı..

2 tane genç yetenek alsınlar - yıldız ve sol bek gelmesede olur benim için..

drogba olmayacak gelecek sene

elmander gönderiyoruz zaten...

sistem değişecek büyük ihtimall...

gelecek sene ben şunu düşünüyorum... emre can ve bruma iyi olursaa uyum sağlarsa büyük iş bizim için..

--------muslera-------

-eboue----cehdjou--semih---çok iyi bir sol bek----

----------melo---selçuk----

--emre can-------snejder-------bruma------

-------------burak---------

transfer yaparken bu ayrıntılar çok önemli.. emre can ve bruma satmadıktan sonra bu takım için en az 2 yıl orta saha ve kanat forvet sorununu çözerr..

dediğim gibi ben fazla bişey beklemiyorumm..

sizde beklemeyin..

emre can olursa , yönetim bu senede trasnferde idare etti derim..

emre can + bruma olursa 10 numara trasnfer dönemi olur...

bundan sonra senede en fazla 3-4 futbolcu dışında oyuncu ihtiyacımız olmaz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt