Mert Yiğit
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
solbek+bruma yı kapsak iyi olucaktı ama şuana kadar olmadı maleseb
Arif diyorsa dogrudur. Bu arkadas m.sarpin gidecegini bilmisti
peeeeeefffffffff:sad007:
boşa yaşıyoruz modundasın benim gibi ne oldu karılar kızlar hayattan soğuttu dimiboşa yaşıyoruz modundasın benim gibi
![]()
Doğruysa Emre Can ısrarımız ve alamıyorsak çok ayıp.Emre kim ki bu kadar peşinden koşuyoruz.Galatasaray bu tip oyuncuları isterse gider alır gelir.2 ay 3 ay uğraşmaz.Galatasaray gibi takımlar Drogba gibi Roney gibi,Lampard gibi oyuncuları alırken bu kadar zorlanmaz.Hele 18 yaşında bir çocuk kiralık nedir allah aşkına?Yani emre niye kiralık anlamadım.
Doğruysa Emre Can ısrarımız ve alamıyorsak çok ayıp.Emre kim ki bu kadar peşinden koşuyoruz.Galatasaray bu tip oyuncuları isterse gider alır gelir.2 ay 3 ay uğraşmaz.Galatasaray gibi takımlar Drogba gibi Roney gibi,Lampard gibi oyuncuları alırken bu kadar zorlanmaz.Hele 18 yaşında bir çocuk kiralık nedir allah aşkına?Yani emre niye kiralık anlamadım.
FC Bayern München: Millionen-Offerte für David Luiz? – Galatasaray wirbt weiter um Emre Can | Der-sechzehner.de
Bayern München: Millionen-Offerte für David Luiz? – Galatasaray wirbt weiter um Emre Can