GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 705

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
705/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ula yeter be amrabatı çöldeki su muamelesi yapıyoruz.Bu takım kanatsız oynayamaz alsınlar arda bruma emrecanı.OOO kac para falan diyeceksiniz ama alınmalı be.Lazım kardeşim devşirme adamlarla nereye kadar.Hamit kazım dany ilk 11 oyuncusu değil

tam kanata demedim zaten ama sag tarafa yakin yine ortaya yakin ordanda faydali olur. hamit oynayacagina bu sistem denenebilir. hata yine 2 forvet oynasinlar bir tarafa kanat ister sol vey sag taraf o bile yeterli.

suan tam kanatsiz oynuyoruz buda oyunu öldürüyor.

selcuk mel ortada oynadilar hamit sag tarafa yakin. tam les öyle olacagina hamiti cikar yine selcuk melo orta drogba burak forvet yanlarina saglam bi kanat bu bile is yapar.

ama bugünkü maca bak ilk yari komple kanatsiz.

ikinci yari ambrabat girdi takim biraz oynamya basladi kanatlardan.

tam oynmaya basladik hoca sneijder drogbayi cikardi bi birakta izleyelim hoca garazin ne bu sisteme karsi ?

dediğin sistemi oynamasak bile kanatsız sistem olacaksa sol beke kolarov tarzı hem ileri hem geri yardıracak bir isim lazım ama onuda yapmıyorlar

bugün defans haricinde çokta kötü oynamadık.Sahada bugün muslera-eboue-chedjou-dany-riera-melo-drogba-sneıjder toplam 8 yabancıyla çıktık. bu kadroyu lige uyarlarsak dany haricinde bir kişinin daha tribüne çıkması gerekiyor.drogba-melo-sneıjderi banko sayarsak eboue şuan için en muhtemel adam gibi görünüyor sol bekimiz olmadığından dolayı. tribünde oturacak bir eboue de sorundan başka birşey vermez. bu yıl çok büyük sıkıntılar yaşayacağız gibi

Melonun açtırdığı ortadan kimse bahsetmemiş. 3.5 m euroluk oynadı mı maçta? izlemedim ama açtırdığı orta ve oraya yürüyerek gitmesi hata. genel olarak iyi olabilir bilmiyorum.

Amrabat destansal gol atmış. Bu adam sırf az para alıyor diye sevmeyenler olduğunu düşünüyorum artık. 3.1 milyon euro ve maç başı 10 bin alsaydı hamit ve melo gibi daha çok fanı olurdu.

780053_Galatasaray_SK.jpg

Böyle oynayabiliriz yeni sezonda.

Emre Can'dan stoper olarak yararlanabiliriz. Asıl pozisyonu ön libero/Stoper miş. sanırım.

Dilersek Gökhan'da oynayabilir, Chedjou'yu kullandığımız maçlar da Emre Can'ı Melo yerine ön libero da kullanabiliriz. Hamit'i ve Emre'yi de bazı maçlarda yabancılar yerine bek oynatabiliriz.

Yani sorunumuz sadece tek kişilik bir kontenjan sorunu olduğu için çözmek çok kolay. Sneijder ve Drogba'yı yoğun maç tempolarına girdiğimizde dinlendirebiliriz bazen.

Yani Kolarov+Emre Can'ı alıp transferi kapatalım.:b5:

Amrabat destansal gol atmış. Bu adam sırf az para alıyor diye sevmeyenler olduğunu düşünüyorum artık. 3.1 milyon euro ve maç başı 10 bin alsaydı hamit ve melo gibi daha çok fanı olurdu.

Bencede bu adama haksızlık yapılıyor süper kupada oynarsa fenevin kanadını çökertir kesinlikle o maçta oynamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt