GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 706

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
706/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany ve Elmander'den ivedilikle kurtulmalı. Mevcut sistemde Dany'den faydalanmamıza imkan yok. Elmander'de bitmiş, gerçek anlamda bitmiş.

Bruma+Sefa+Arda

Bruma+Emrah+Arda

transferleri gerekiyor. Amrabat'tan başka kanat oyuncumuz yok. Bir gol attı diye hemen 11'e yazmak istemiyorum, bugün yine göstermiş olduğu gibi hareketler aynı. Beyin yok, güven olmaz.

Melonun açtırdığı ortadan kimse bahsetmemiş. 3.5 m euroluk oynadı mı maçta? izlemedim ama açtırdığı orta ve oraya yürüyerek gitmesi hata. genel olarak iyi olabilir bilmiyorum.
melo hazır değil iki ay aradan sonra ilk ciddi maçı bariz kondisyon eksiği var ama kumaşını belli etti diagonal pasları ile

Dany ve Elmander'den ivedilikle kurtulmalı. Mevcut sistemde Dany'den faydalanmamıza imkan yok. Elmander'de bitmiş, gerçek anlamda bitmiş.

Bruma+Sefa+Arda

Bruma+Emrah+Arda

transferleri gerekiyor. Amrabat'tan başka kanat oyuncumuz yok. Bir gol attı diye hemen 11'e yazmak istemiyorum, bugün yine göstermiş olduğu gibi hareketler aynı. Beyin yok, güven olmaz.

o emrah yazısına gurban o cocugun hastasıyım yetenek akıyor

Herkesin sinirli olduğu bellide gün kötü falan değil bence, eksiklerimizin en net ortaya çıktığı hangi taktiğin daha iyi olduğunun anlaşıldığı gayet yararlı bi maçtı :)

öyle oldu evet ama bu sorun dünden beri belli degil ki. brumalar ardalar carlinhoslar bosuna yazilip istenmiyor hoca tarafindan aslinda. oda kanatliya dönmek istiyor ama birileri resmen comak sokuyor. bir elindekiler ile dene hoca. para pul kalmadi mesaji aliyor gibime geliyor.

öyle oldu evet ama bu sorun dünden beri belli degil ki. brumalar ardalar carlinhoslar bosuna yazilip istenmiyor hoca tarafindan aslinda. oda kanatliya dönmek istiyor ama birileri resmen comak sokuyor. bir elindekiler ile dene hoca. para pul kalmadi mesaji aliyor gibime geliyor.

Hocam Fatih Terim benim için en büyük efsanedir ama hatalarını görmemiz lazım, neticede Bülent Tulun ya da Sedat Doğan demedi Amrabat'a 9 milyon verelim diye hoca ısrar etti ve kurtulamıyoruz şu anda.. Riera'nın gitmek istememesi de yönetimin suçu değil.. Ben yönetim masum demiyorum ama herşeyi onlara yıkmamak lazım

[h=1]Ünal Aysal Arda için Madrid'e gidiyor! (ÖZEL)[/h]

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın transferi için devreye giriyor.
İki sezon önce Galatasaray'dan ayrılarak Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ı sarı-kırmızılı takıma geri döndürmek isteyen Ünal Aysal, bu transfer için bu hafta sonunda Madrid'e gidiyor.

Arda Turan'ı yeniden Galatasaray'a kazandırmak isteyen Aysal, Atletico Madrid İcra Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil ile görüşecek olan Aysal'ın resmi teklifini ileteceği belirtiliyor.

Arda'yı bırakmak istemeyen Atletico Madrid'e Aysal'ın 12 milyon euro önereceği iddia edildi.

TurkFutbol.Com / Tolga ÖZDEMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt