GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 710

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
710/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ha burdanda kendimi kurtarıyım şampiyon olursak chedjouya okadar laf ettin ona bunma saldırdın noldu lan demeyin

ligimiz okadar rezil rakiplerimiz okadar leşki :ayatollah:

eboue takim icinde kalmasindan yanayim acikcasi. takimin maskotu gibi bir sey oldu :)

ama saydigin isimler gelse ... korkunc bir sey olur ama nerdeeee. hayal kuruyoruz bence.

muslera

emre can semih chedjou siquera

melo selcuk

bruma amrabat

sneijder

drogba/burak

Edit: gercigi yine olmaz. yabanci sayisi 7 oluyor drogbayi yedek biraksak bile . oda imkansis olur. drogba gibi birisi öldürsen tribüne yolayamasin kolay kolay.

Muslera

Sabri Semih Chedjou Siqueira

Selçuk Melo

Burak Sneijder Bruma

Drogba

Emre Can, Gökhan Zan, Hamit, Engin ve Umut kullanılarak rotasyon sağlanır..

bakın arkadaslar belki çok yanlıs bi görüs bu maçlık falan degil yemin ederim geçen gördüm kesinlikle marka farkı var diyebilirsiniz ama

sneijder 28 yasında 4m € alıyo

drogba 35 yasında 6m€ alıyo

ha buraya kadar okuyunca lan mal cocuk yaşla ne alakası var herif efsane dersiniz katılırım ddrogba cok baskadır efsanedir

ama kıyasladıgım oyuncu selcuk burak melo degil o da sneijder baya oynamadı ama yaşının döneminin zirvesinde 2m € fark cok degilmi drogba cok alıyo demiyorum bu fiyata göre sneijderde 5.5 almalı bence alsında demiyorum bence karıstı :D

Benim bildigim Drogba asagi yukari 4, Sneijder'de asagi yukari 3.2m aliyor.

anaa harbiden öyleymis sporxde bi makalede 6 ya 4 gördüm ? maç başılarla falan mı yazdılarki kb ozaman şuan rahatladım

Kaynagi hatilrlamiyorum, ama garanti ücretleri 4m ve 3.2m oldugundan gayet eminim. Biraz arastirayim, belki kaynagi bulurum.

Senin dedigin su mac basi ücretlerle falan alakali olabilir, dedigin gibi.

tedbir kararı çıkacak inşallah kapı gibi ankara antlaşması var renktaşlar mahkeme tedbir kararı verecek inşallah başka bir karar hukuksuz çünkü

TFF'nin umrunda mi ki? Neyse, umarim dedigin gibi olur, umarim cabuk olur. Bunlar eylül ekim'de kararlarini aciklarlarsa biz yanariz, gerci o kadar gec olacagini hic sanmiyorum. Karar ne zaman netlesir, bilen var mi?

bakın arkadaslar belki çok yanlıs bi görüs bu maçlık falan degil yemin ederim geçen gördüm kesinlikle marka farkı var diyebilirsiniz ama

sneijder 28 yasında 4m € alıyo

drogba 35 yasında 6m€ alıyo

ha buraya kadar okuyunca lan mal cocuk yaşla ne alakası var herif efsane dersiniz katılırım ddrogba cok baskadır efsanedir

ama kıyasladıgım oyuncu selcuk burak melo degil o da sneijder baya oynamadı ama yaşının döneminin zirvesinde 2m € fark cok degilmi drogba cok alıyo demiyorum bu fiyata göre sneijderde 5.5 almalı bence alsında demiyorum bence karıstı :D

Kafan Güsel Mi Adama Durduk Dururken niye 1.5 m fazla verlim

kadro yapma istegi kaybetdim...hic tat vermiyor yabanci olayi ile...

Mahkeme nezamand karar verecek bu AB olayi ile?

Rotasyona sokuyoruz işte aşağı yazdığım yerlilerle :)

Hayal ya bunların hepsi 4-3-1-2 ye devam

engin sart oglu sart o zaman bu systemde. hamit ile olmaz bu is. ya... bence yine olmaz ama cikamiyorum bir türlü isin icinde :( elinde sneijder- drogba var ama kanatli systeme gecemiyorsun resmen kadro yapin uygun degil diye.

kanatli system icin 2 adam iceri ve 2 adam da disari cikmasi gerekir.

out--burak ve hamit

in... amrabat ve bruma veya baskasi.

en büyük sorun yabanci kontenjani bu 2 cok kritik degisklik icin. ama yapa bilse sadece su 2 tanecik olayi level atlariz resmen.

ilk yarı (7 yabancı):SS: edit:sabri sağbekte ligde idare eder

780131_Galatasaray_SK.jpg

2.yarı

780133_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt