Melikşah Aydoğan
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
Kolarov ve Emre Can transferlerinin sonuçlanmasını bekliyorum bence olumlu yönde sonuçlanacak ancak Arda konusu ne olur bilmiyorum , Aysal'ın hafta sonu Madrid'e gideceği söyleniyor.
Ünal Aysal Arda için Madrid'e gidiyor! (ÖZEL) Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Eğer Arda'da gelirse gerçekten helal olsun yani , şu kadro ile uçarız.
Yerine göre dinlendirilmek amacıyla vs. Eboue , Chedjou , Kolarov , Melo , Sneijder gibi oyuncularımız da rotasyon yapabiliriz.
Drogba ve Burak dönüşümlü oynar zaten :yenieek:
Riera , Culio , Elmander kesin gönderilir , Amrabat ve Dany'nin durumları değişkenlik gösterebilir bana kalırsa belki Amrabat'a bir şans daha verilmeli , Dany'de gönderilmeli ama yerine kim gelecek Aykut'u kaçırmayacaktık. :yenieek:
Kolarov ve Emre Can transferlerinin sonuçlanmasını bekliyorum bence olumlu yönde sonuçlanacak ancak Arda konusu ne olur bilmiyorum , Aysal'ın hafta sonu Madrid'e gideceği söyleniyor.
Ünal Aysal Arda için Madrid'e gidiyor! (ÖZEL) Turkfutbol.com Futbol Haberleri
Eğer Arda'da gelirse gerçekten helal olsun yani , şu kadro ile uçarız.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Melo Selçuk
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Melo Selçuk
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Yerine göre dinlendirilmek amacıyla vs. Eboue , Chedjou , Kolarov , Melo , Sneijder gibi oyuncularımız da rotasyon yapabiliriz.
Drogba ve Burak dönüşümlü oynar zaten :yenieek:
Riera , Culio , Elmander kesin gönderilir , Amrabat ve Dany'nin durumları değişkenlik gösterebilir bana kalırsa belki Amrabat'a bir şans daha verilmeli , Dany'de gönderilmeli ama yerine kim gelecek Aykut'u kaçırmayacaktık. :yenieek: