GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 717

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
717/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bize sağ ve sol açık olmak üzere 2 tane kanat oyuncusu lazım. Malum kontenjandan dolayı biri Arda bir tane de yabancı kalburüstü bir sağ açık. Burakı yedeğe çekip kanatlardan oynamamız lazım. Burak gol atamadağı her maç göze batıyor, kardeşim adamın toplu oyunda hiç mi katkısı olmaz her topu mu ezer ya! Tabi bunlar şu saatten sonra çok zor, bir de kontenjan problemi var, sol açık problemi var, var oğlu var.

Günaydın,

-----------------Muslera-------------------

---------Semih---Zan---Chedjou-----------

------------Selçuk-----Melo---------------

---Amrabat------Sneijder-------Arda-------

-----------Burak---------Drogba-----------

-----------------Muslera-------------------

--Eboue-----Semih------Chedjou----Hakan--

----------Selçuk--Engin--Melo---------------

-----------Sneijder------Arda---------------

-----------------Drogba--------------------

.

.

Arda'yı transfer ederek değişik bir şeyler deniyorum,yine Hakan oynuyor :asd:

Allah sabır versin hocaya

baba emirates cupta 11 i sırtına geçirecekmiş :ayatollah:

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/07/drogba11.jpg

yorum yapmak bile işkence artık..

bu takıma sol bek-emre can-bruma şart. giden-gelen başkası olsa umrumda değil açıkcasıı..

bizi masıl zayıf mevkimiz yönetimde. tecrübe sahibi adam yok, ne konuşacağını bilecekk.. herşeye başkan yetişecekse vay halimizeee...

Ali Adnan'ı Rize bitirmiş sanırım.

Ya sölencek çok şey varda. Sene başından belliydi bu yabancı sorunu. 3bölgede eksiğimiz vardı stoper sol bek ön libero.

Drogba Sneijder Eboue Muslera cepte. Geriye kalıyo 2. Yani 3 sorunlu bölgeden en az 1i türk olmak zorunda.

Önlibero ya alınabilecek türkler ilk 11 oynayabilecek Gökhan İnler Var top klas.

Stoper olarak Ömer Toprak ve Serdar Taşçı var .

Sol bek ise hiç yok. Dünyada türk pasaport u olan en değerli üç sol bek Hakan Balta Hasan Ali ve İsmail:)

Biz naptık stoper ve önliberoyu yabancı aldık sol bek alamıyoruz şuan

1.Gökhan+Chedjou+Cissokho(benim gönlümdeki sol bek)

2.Melo+Ömer Toprak+Cissokho

3.Melo+Chedjou+boşluk

Ben 2yi tercih ederdim daha az maliyetli çünkü. Ama biz naptık olabilrcek en kötü seçimi yaptık.

Ya sölencek çok şey varda. Sene başından belliydi bu yabancı sorunu. 3bölgede eksiğimiz vardı stoper sol bek ön libero.

Drogba Sneijder Eboue Muslera cepte. Geriye kalıyo 2. Yani 3 sorunlu bölgeden en az 1i türk olmak zorunda.

Önlibero ya alınabilecek türkler ilk 11 oynayabilecek Gökhan İnler Var top klas.

Stoper olarak Ömer Toprak ve Serdar Taşçı var .

Sol bek ise hiç yok. Dünyada türk pasaport u olan en değerli üç sol bek Hakan Balta Hasan Ali ve İsmail:)

Biz naptık stoper ve önliberoyu yabancı aldık sol bek alamıyoruz şuan

1.Gökhan+Chedjou+Cissokho(benim gönlümdeki sol bek)

2.Melo+Ömer Toprak+Cissokho

3.Melo+Chedjou+boşluk

Ben 2yi tercih ederdim daha az maliyetli çünkü. Ama biz naptık olabilrcek en kötü seçimi yaptık.

yazdıklarına katılmakla beraber... bence asıl sorun..

elmander-amrabat-riera-culio ve hatta danny den hala büyük performanslar beklenmesidir.. en az 4 gönderilmelidr ne olursa olsunn..

göndereceklerini bir şekilde gönderemezsenn, hiçbir trasnfer planlaması yapamazsınn..

melo kötü değil bunu söylüyorum ama mutlaka g.inleri alırdım. hattaa emre can ı alır hamit yedeğe bırakırdımm.

defansa aykut demir alırdım..

kanat olarak bruma ve sol bek en iyileriden birisini paraya kıyar alırdımm..

hesap kitap ortada...

g.inler=8-10

aykut demir=2,5-3

emre can:2-3

umut=3

sol bek=8-12

bruma=bonservissiz veya parayı basar 5-6 alırdım..

chedjou=7

şu takım bile bugunkünden daha etkili olurdu......

bu kadar oyuncu alınırmı, ne var aykut-umut-bruma zaten yedek. takımın yedekleri bile iyi değil şu anda, fizik olarak zayıflar..

-----------muslera-----------

-eboue---chedjou---semih----sol bek----

-----------g.inler----------

----emre can-----snejder----selçuk-----

---------------burak---drogba------

bazı maçlarda chedjou-eboue çıkardı tribüne. bruma-aykut demir-umut oynardı.

hem takım gençleşmiş olurdu. hemde sıkıntı yaşamazdıkk.. sol bek te filann..

bir daha söylemekte fayda var, melo işi herşeyi gördüğüm etti.. gerçi yönetiminde hiç umrumda değil işleri güçleri nani-farfann...

transfer stratejimiz malesef söylüyorum skandaldı bu sene. 6 yabancı kuralı malum, bunu çok iyi bilmene rağmen stoperimizi yabancı seçmemiz hataydı. solbek 2 yıldır kanayan yara. ama halen giderebilmiş değiliz. takımda dikine oynayabilecek akıp gidecek kanat oyuncusu yok ama yine alınmadı. alper alınmadı, kerim frei alınmadı bunların hepsi skandal aslında. madem federasyonu devirecek gücün yok, o zaman ona göre transferini yapacaksın arkadaş. öyle boş boş konuşmakla olmuyor bu işler

şimdi çıkmış arda 20 milyon eurolar bahsediliyorr..

arda lafım yok. bu tam bir yönetim saçmalığı olurr...

1-sistemde adama yer açamazsın

2- riera 3 verir--- 10-12 çok iyi sol bek alır, bruma veya emre can alırsın..

3-ardanın iyi oynaması için arkasındaki bekin filipe luis gibi iyi olması gerekir..

4-20 küsürler vereceksen mademm, niye bekliyosunnn.

hesap ortada= 12 arda ya vereceğime

7-8 m alır sol bek, 3 riera gönderirimm..

aynen..

yönetim iyice şaşırtıyorr benii..

ali adnan için pahalı deniliyor, h.balta gibi bitik adama verdiği maaş ile bonservisini alıyorsunn..

g.inler pahalı filan deniliyorr, adam açıklamasında diyorki dünya büyüğü olmayı isteyen bir kulup ama bana ciddi bişey gelmedi. dünya büyüğü olmak isteyen klubun başkanı g.inler için laflar söylüyor ama ortada ciddi bişey yok. mel oiçin boş boş bekleniyorr..

bruma için beklerler

sol bek için beklerlerr..

elindeki artıkları çıkartamıyorsan, herşey dahada zora gider...

baskanımız olagaustu secım kararı bzı yavcaslattı dedı sankı secım kararını baskası aldı tulun efendı pause tusuna bastık dedı hala basılı kaldı.hasan hoca alı adnan ııcın astronomık rakamdan bahsettı adamı rıze aldı sol bek sart kere sart alınmadı kanatlara yerlı adam sart alınmadı taraftar daha ne yapsın 46 bın kombıne satılmıs hoca ne yapsın rıeradan sol bek yaptı belkı bu senede erman kılıc sol bek olur....

zor olanı basardık okyanusu gectık derede bogulacagız bu gıdsle cok ıyı kadro kurduk ıkı senede bu sene nedense bırılerı frene bastı anlamıyorum cok zor degıl sel bek almak kanat almak asıl komedı olan hıc bır yerlı oyuncu ıle ılgılenmememız.

tolga zengın-serdar kurtulus-aykut demır-alper potuk-kerım freı-okay-gokhan tore bırakın almayı ılgılenmedık bıle terım bastırmasa meloda gelmeyecektı

aynen..

yönetim iyice şaşırtıyorr benii..

ali adnan için pahalı deniliyor, h.balta gibi bitik adama verdiği maaş ile bonservisini alıyorsunn..

g.inler pahalı filan deniliyorr, adam açıklamasında diyorki dünya büyüğü olmayı isteyen bir kulup ama bana ciddi bişey gelmedi. dünya büyüğü olmak isteyen klubun başkanı g.inler için laflar söylüyor ama ortada ciddi bişey yok. mel oiçin boş boş bekleniyorr..

bruma için beklerler

sol bek için beklerlerr..

elindeki artıkları çıkartamıyorsan, herşey dahada zora gider...

Rizespor Bale i de alır şimdi. Real e pahalı geliyor ya.

Te allahım ya Galatasaray a pahalı gelen bir oyuncuyu Rize nasıl alır. Sakin Orhan sakin:D

baskanımız olagaustu secım kararı bzı yavcaslattı dedı sankı secım kararını baskası aldı tulun efendı pause tusuna bastık dedı hala basılı kaldı.hasan hoca alı adnan ııcın astronomık rakamdan bahsettı adamı rıze aldı sol bek sart kere sart alınmadı kanatlara yerlı adam sart alınmadı taraftar daha ne yapsın 46 bın kombıne satılmıs hoca ne yapsın rıeradan sol bek yaptı belkı bu senede erman kılıc sol bek olur....

zor olanı basardık okyanusu gectık derede bogulacagız bu gıdsle cok ıyı kadro kurduk ıkı senede bu sene nedense bırılerı frene bastı anlamıyorum cok zor degıl sel bek almak kanat almak asıl komedı olan hıc bır yerlı oyuncu ıle ılgılenmememız.

tolga zengın-serdar kurtulus-aykut demır-alper potuk-kerım freı-okay-gokhan tore bırakın almayı ılgılenmedık bıle terım bastırmasa meloda gelmeyecektı

başkan tam bir hayal kırıklığı bu sene. yönetim değişikliği zaten başlı başına skandaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt