GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 719

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
719/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hazırlık maçında bu kadar değişiklik olmaz!!! Fatih Terim istifa... yönetim istifaaa... Taraftar istifaaa... ... Alayına istifaaaa..

aintnobody.jpg

Herşeyi geçtim sahaya 8yabancıyla çıktık. Planlama okadar kötüki. Hadi Semih gircek kabul ama hala 1türk daha lazım ve bu Hakan Balta olucak:asd:

sakin ol daha bu hazirlik dönemi illaki solbek alinacak, kerim ve okay harika olurdu ve irakli adam rizeye gitti bize gelmezmiydi ama tff sagolsun tüpceye asil tepki göstermeliyiz!

Emre benim bir sıkıntım yok. Şuraya girdim iki bakayım dedim uvvv millet yaygara koparmış sanki kulübü kattılar :D Tamam eksikler var ama abartmayada gerek yok. 2 senedir solbeksiz şampiyon oluyoruz bir sene daha oluruz moral bozmaya değmez :D

arkadaşlar sorun şu aslında..

trasnfer konusunda konuşcak kimse yok , daha doğrusu 3 yöneticiden başka kimse yok.

takım ile görüşleri

transfer ile son durumları kimse değerlendirmiyor..

böyle suskunluk olmuyorr..

gitsinler isim versinler diyen yok ama, eksik bölgelerimize mutlaka trasnfer yapıcaz girişimlerimizz var dense....

********************* gazatesindenmi öğrencez biz klbuun içindeki durumlarıı..

Emre benim bir sıkıntım yok. Şuraya girdim iki bakayım dedim uvvv millet yaygara koparmış sanki kulübü kattılar :D Tamam eksikler var ama abartmayada gerek yok. 2 senedir solbeksiz şampiyon oluyoruz bir sene daha oluruz moral bozmaya değmez :D

yaygara koparmakla ne alaka???

ilk sene avrupa varmıydı sol bekle??

2 sene sol bek in önünde en azından sol açık oynatabiliyordun

3 sene sol bek yerli-önünde kanat oyuncusu yok ..

herşey toz pembe değilmi??

yönetimin yapması gerekenleri 2 senedir yapmadığından bahsediyoruz.. dünkü stad zemininden değill..

2 senedir bir konuya çara bulamıyorsanızz kusuruma bakmaaa...

Ya abiaylardır uyutuyolar adamı neyi bekliyosunuz anlamıyorum madem yabancı alamıyoruz bari bu sene yerli transferi kasalım emre canı kerim freiyi okayı falan alsanıza hayır çokmu kaliteli yerli oyuncularımız varda hiç düşünmüyoruz bunları selçuk burak semih dışında yerliler çöp

2 senedir lastiklerim yamalı yamalı devam ediyorumm...

şöfürüm, arabanın moturu iyi, zorlamıyorda bişey olmaz. 2 senedir bişey olmadı yine olmaz...

mantık bu mu bizim yönetimde de-bazı arkadaşlarda da yani???

ulee drogba-melo-selçuk-burak 4 lüsü olmasa ligin son zamanlarında muslera ile beraber çoğu maç dönmezdii (ordu-mersin filan)

yaygara koparmakla ne alaka???

ilk sene avrupa varmıydı sol bekle??

2 sene sol bek in önünde en azından sol açık oynatabiliyordun

3 sene sol bek yerli-önünde kanat oyuncusu yok ..

herşey toz pembe değilmi??

yönetimin yapması gerekenleri 2 senedir yapmadığından bahsediyoruz.. dünkü stad zemininden değill..

2 senedir bir konuya çara bulamıyorsanızz kusuruma bakmaaa...

Murat sen bari yapma sakin davran. Yönetimde nelerin olduğunu, kimlerle görüşüldüğünü kimse bilmiyor. Böyle diyorsunuz diyorsunuz sonra söylediklerinizi yutmak zorunda kalıyorsunuz. Bekleyin bakalım bir transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var daha. Sıkıntı yok rahatlayın biraz.

dün 3-1 yenildiğimiz takım ş.liiginde 4. torba takımı. ve biz bu takımdan ş.liginde başarı bekliyoruz, umarım bu rüyadan çabuk uyanırız. zira her sene kura şansı olmaz.

dün 3-1 yenildiğimiz takım ş.liiginde 4. torba takımı. ve biz bu takımdan ş.liginde başarı bekliyoruz, umarım bu rüyadan çabuk uyanırız. zira her sene kura şansı olmaz.

napoli dedigin takim en az juventus kadar vardir panp, ne de olsa italyada 2. oldu, bunu unutma, ayrica bir hazirlik maci. red alert yakmaya gerek yok, relax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt