GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 718

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
718/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rizespor Bale i de alır şimdi. Real e pahalı geliyor ya.

Te allahım ya Galatasaray a pahalı gelen bir oyuncuyu Rize nasıl alır. Sakin Orhan sakin:D

çok garip bir yönetim anlayışı var.

46 kombine sat

2 sene boyunca direk şpl gideceksin (uefa ceza verirse fb-bjk)

tüm gelirler sana akacak

2 senede kaliteli ama eksik yerleri kadro kurmuşsun

artık bildiğimiz futbolumuza dönüp yükselme devrine girmişken

müthiş gelirler elde etmişken...

seçim yap ve sonrası bugunlere gel..

3243242 kere söylücem.. yönetimin transfer planlaması berbat... ne göndereceği-ne alacağı belli değil, teklif verirler beklemeye geçerler.. sanki normal şirket yapıları var kluplerde..

şu takıma 2 senedir kanat ve sol bek alamayan yönetim yapısını seveyimm. yok uefa kararları-yok şike kararları-yok yabancı sınırlaması mahkeme filann..

bahanenin arkasına saklanan insanlar drogba-snejdere gelince bahaneleri olmuyor, büyük iş yapıyorlar...

kim ne derse desin

1 senedir carlinhos diyen teknik adamın

en az 6-7 sol açık sayan teknik adamın --- shaqiri,m.suarez,podolski,reyes,farfan,bruma.... varmı ötesiii...

aylarca melo muhabbeti yüzünden içine ettiler geçen dönemin başında....

Kerim Frei şart oldu artık..Takım kanat kanat diye bağırıyor..Arda'yı alamıyoruz yabancı gelse o da 6+0 'a takılıyor...Mevcut en uygun oyuncu Kerim Frei..

yıllardır defansı orta saha yaptık orta sahayı defans yaptık kanat adamı bek yaptık orta saha adamı kanat yaptık şu devşirme saçmalıklarını bırakıp ne zaman mevkisinde adam alırsak kaliteli o zaman avrupada büyük başarılar gelecektir.

bizim scoutlarda sıkıntı var.

defans diye aldırdıkları adam chedjou vasat çıktı.

kayseriden amrabatı aldık bir türlü dikis tutturamadı süreklilik sağlayamadı.

rieraya o kadar para bayıldık ilk sezon büyük hayal kırıklığı oldu ve bu hayal kırıklığı sol bekte devam ediyor satmak istiyoruz yüksek maaşından dolayı satılamıyor.

elmander ilk sezon çok iyiydi fakat sonradan o isveç çakısı adam gitti yerine türk işi levye geldi işlevselliği neredeyse sıfır.

arkadaşlar daha sayarım saymıyorum yanlız şunu diyeyim. bazı oyuncular vardır insiyatif alır ve günü kurtarır. işte bize böyle oyunculardan lazım kalitesi tartışılmaz oyuncular. napolide ki kanat oyuncularına baktım bir de bizimkilere adamlar çok rahat çalım atabiliyor öz güven tavan yapmıs. bize bakıyorum kanatlarda yardıran bir amrabat var o da 10 maç yok 1 maç var. anlayacağınız istikrarlı ve yetenekli en önemlisi sene sonunda nereye satsak acaba dedğimizde kapımıza takımların doluşacağı faydası tartısılmaz oyuncular istiyorum arkadaslar. bunun için isim yapmıs oyuncu olmasına gerek yok scout bunları kesfedebilir yoksa isi bitmis elmander emeklilik parasını kazanmıs futboldan beklentisi olmayan kazım iyi izlenmeden alınmıs futbol bilgisi az insanlarca tercih edilen chedjou gibi taraftarımızın forma stad ve yayın geliri paraları daha cok havaya saçılır.

article-0-1B0F1BEC000005DC-765_634x424.jpg

Çok açık polyanyacılık oynamaya gerek yok.

Eğer başkan bu takıma transfer yapmazsa yani sezona bu kadro ile girersek değil avrupada çeyrek final ligde şampiyon bile omayacağız. Buraya yazıyorum...

https://www2.sporx.com/futbol/super...doyu-alamadilar-hedefleri-brumaSXHBQ338674SXQ

beklemeye devammm..

benim sabrım tükeniyorr gerçekten..

yahu şimdi hocadan kaynaklanan-sakatlık vs kaynaklanan sorunlar olsa anlarım hani sebepleri belli dersin eksikliklerin düzeltilir ilerde filan..

danny kazmaları

riera kademesiz anlayış ile sol bek

amrabat düz

yedek kadroda gereksiz bazı isimler oldukça bu takım hiçbir zaman, genel kadro anlamında %100 olmaz verimililiği..

sol bek almayan

orta saha alternatfi yaratamayan

kanat oyuncusu alamayan yönetimin, 4.yıldız başarısı hedefinden fazlası olmadığına inanıyorum...

Yalnız yönetime saydırmadan da edemiyorum...Şu lanet yabancı muhabbettinin buralara geleceği aşikarken nasıl önceden önlem alamayız ? İyi olsun kötü olsun genç potansiyelli bir kaç yerli oyuncu alalım bile demiyoruz.. Beşiktaş devamlı yerli oyuncu avında boşa çok salladıkları da oluyor ama arada adamlar tutturuyor kalitelileri..Olcay-Oğuzhan gibi. Bizde hiçbir faaliyet yok bu konuda..Herkes yabancı sınırı seneye kalkacak diyor oldu ki yine kalkmadı 5+0+3 oldu o zaman AliAğanın kayığına bindirirler bizi benden söylemesi...

baskanı cok pıs yonlendırdıler acıkcası durust ve albayrakı yedırdıler yurt ıcınde oyuncu kapacak adam kalmadı ne yazık kı tulun denen baskanın cantacısına kaldı koskoca takım ve transferler

allahtan terımm varr

Ronaldo'yu alamadılar, hedefleri Bruma, Galatasaray, Bruma, Sporting Lizbon - Dünya Transferler - Galatasaray

beklemeye devammm..

benim sabrım tükeniyorr gerçekten..

yahu şimdi hocadan kaynaklanan-sakatlık vs kaynaklanan sorunlar olsa anlarım hani sebepleri belli dersin eksikliklerin düzeltilir ilerde filan..

danny kazmaları

riera kademesiz anlayış ile sol bek

amrabat düz

yedek kadroda gereksiz bazı isimler oldukça bu takım hiçbir zaman, genel kadro anlamında %100 olmaz verimililiği..

sol bek almayan

orta saha alternatfi yaratamayan

kanat oyuncusu alamayan yönetimin, 4.yıldız başarısı hedefinden fazlası olmadığına inanıyorum...

Bruma yı herkez istiyor Bonservisi elindeyken herkez uçarak alır. Şimdi çıkart 3-4m euro yu bak nası veriyo Lisbon.

Hazırlık maçında bu kadar değişiklik olmaz!!! Fatih Terim istifa... yönetim istifaaa... Taraftar istifaaa... ... Alayına istifaaaa..

ramazan ramazan adamın tepesini attırmayınn gerçektenn..

2 senedir sol bek alamayan

orta saha alternatifini üretemeyen

arda nın satılması sonrası oyuncu alamayıp, 3 milyon euroluk kazığı başımıza bağlayan ve hala istenmesine rağmen kanat alamayan yönetime helal olsun diyecek halim yok...

bu bir gerçekdir..

GALATASARAY YÖNETİMİNE gelipte 2 senede başarılı olsa yöneticiler mutalka bazı bölgelere oyuncu almaz hatta iyisinide satar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt