GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 742

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
742/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amaçları fbnin devrede olduğunu iddia ettirip fiyatı yükselttirmek bkz:Alper Potuk normalde bizde olması gerekirken fenere nasıl geçtiği apaçık ortada

Alper olayı fiyat yükseltme değil,adamlar rresmen elimizden aldı sırf biz güçlenmeyelim diye.Fiyat yükseltme konusunda fbnin her zamanki hareketi ancak basın bu kadar satılık olmamalı.2 telefona bakıyor arkadaş haber yaptırmak

Abi,durum Türk takımlarının altyapıları o kadar vahim ki hoca takım içinden sol bek yaratma uğraşında.Önce Riera'yı denedi,şimdi de bir hazırlık maçında Erman'ı oynattı.2 senedir floryada Fatih Hoca.Gözüne çarpsa altyapıdan herhangi bir oyuncu,sence şans vermez mi?Türk Milli takımının sol beki yok,sağ beki gökhan haricinde yok,Arda haricinde kanat yok,burak haricinde forvet yok.Bu ülkenin nüfusu 75 Milyon.Bizim dışımızda ligdeki 17 takımın bek oyuncularına bakalım,acaba hangisi altyapıdan çıkan bek oyuncusunu a takıma monte etmiştir acaba?Yani bu konuda hocayı suçlamamak lazım,çürük malzemeyi yemeğin içine katmak yemeği daha mı lezzetli yapar,yoksa tadını mı bozar?

On numara yazi olmus cogunuda katiliyorum ama yinede bir sorum olacak sana ,caglar Hakan sabri denen adamlardan hocanin ne gibi bir beklentisi varki ?halen onlara güveniyor,beni yazmak istedigim aslinda o saydigim bos topcular yerine misal u19 bekini alip dneyiblirdik ,ben demiyorum o genc cocuklar gelip bek sorununu bitirecek ama en azindan denemis olurduk.

Fatih hoca geldiginden beri ya kanat yada orta sahaya topcu Transfer ettiriyor,misal orta sahaya furkan yerine genc bir solbek deneyebilirdi,furkan cokmu büyük topcu?yada yigit yerine yerli sagbek deniyebilirdi,yigit cokmu büyük topcu?demek istediklerimi insallah anlatabilmisimdir kardesim,yani gereksiz orta saha ve kanat/forvet transferi yerine birkerede defansda deneselerdi ölmezlerdi herhalde.

Amma abartıyorsunuz ya.Oturmuş bir kadromuz var ve sol bek dışında yapmamız gereken transferleri yaptık(O da malum Riera meselesi).Bu yaz yapmamız gereken 2 transferi devre arasında yaptık.Karamsarlığın anlamı yok.

emre can-kerim frei transferleri acil ihtiyac.. bunlar yapılırsa cok rahatlarız...

ben olsam danyi satarım ve serdar taşcııyıda alırım ...

not: emre can ,solbek-sağbek oynar , solbekde oynaması durumunda mevcut solbeklerin hepsinden cok daha iyi oynar.

Unal başkan müthiş transfer dönemleri geçirdi , ama bu dönem gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için

Muslera'nın yedeği yok şu anda.. yıllardır top görmemiş Aykut'u geri çağırdılar ,Eray soru işareti .. Allah korusun Muslera'Ya birşey olsa ceza sakatlık , işimiz yaş..1 yedek kaleci bulamadık

sol bek eksikliğimiz bas bas bağırıyor.. riera iyi niyetli , hücumda iyi ama Real maçlarını hatırlayalım sol tarafımıza atılan her uzun top gol pozisyonu oldu.. bir de hakan var bahsetmeye gerek bile duymuyorum

stoperler soru işareti.. serdar taşçı'yı almalıydık ya da aykut demir'i en azından.. Chedjou iyi bir stoper ama gerçekten kötü başladı umarım toparlar.. 1 yerli stoper almalıydık , dany malum zaten

kanatsız futbol nereye kadar gidecek? 2 tane kanat almalıydık ve 4-2-3-1 e dönmeliydik , Sneijder coşardı bu sistemde.. 1 tane kanat almadık , koskoca Galatasaray'ın kanat oyuncusu 2 tane Kazım ve Amrabat .. Arda'yı alamıyoruz en azından K.Frei hamlesi iyi olurdu.

hala çok eksiğimiz var.. ayrıca bi ton gereksiz topçu var takımda hala kurtulamadık

çok karamsar bir yazı olmuş olabilir , şu halimizle de ligin açık ara en büyük favorisiyiz ama daha iyi bir transfer dönemi geçirebilirdik .. dört-dörtlük bir takım olurduk

On numara yazi olmus cogunuda katiliyorum ama yinede bir sorum olacak sana ,caglar Hakan sabri denen adamlardan hocanin ne gibi bir beklentisi varki ?halen onlara güveniyor,beni yazmak istedigim aslinda o saydigim bos topcular yerine misal u19 bekini alip dneyiblirdik ,ben demiyorum o genc cocuklar gelip bek sorununu bitirecek ama en azindan denemis olurduk.

Fatih hoca geldiginden beri ya kanat yada orta sahaya topcu Transfer ettiriyor,misal orta sahaya furkan yerine genc bir solbek deneyebilirdi,furkan cokmu büyük topcu?yada yigit yerine yerli sagbek deniyebilirdi,yigit cokmu büyük topcu?demek istediklerimi insallah anlatabilmisimdir kardesim,yani gereksiz orta saha ve kanat/forvet transferi yerine birkerede defansda deneselerdi ölmezlerdi herhalde.

Öncelikle teşekkür ediyorum abi,çağlar-hakan gibi adamlardan kolay kolay vazgeçemiyoruz,6+0+4 kararına göre ilk 18'de 12 tane yerli oyuncu bulundurmak zorundayız.Şuan kadroda kazım ve ceyhunu da sayarsak 14 tane yerli oyuncu var(Kaleci olarak sadece eray'ı saydım yedeklere 1 kaleci alacağımızdan dolayı).Sen şimdi bu adamları yollasan hangi yerli oyuncuyu koyacaksın yedeklere?Bu adamların hepsinin a milli takım patenti var.Bu oyunculardan vazgeçip yerine altyapıdan oyuncu çıkarmak riskli olmaz mı?He vazgeçmek istesek bile tapu gibi sözleşmeleri oluyor adamların,elden çıkaramıyorsun orası ayrı konu.

Transfer olayına gelirsek dediğine katılıyorum,transfer planlamamızda büyük yanlışlar var.Yiğit'i alıyoruz,oynatmadan gönderiyoruz,Furkan'ı alıyoruz oynatmadan gönderiyoruz.Elinde o mevkilerde bolluk var veya sistemine uymuyor diye madem oynatmayacaksın ,yerlerine sorunlu olduğumuz bölgelere(örn:sol bek) genç oyuncular denenebilirdi.

156664861-ronaldinho-and-bernard-of-atl%C3%A9tico-mg-gettyimages.jpg

Arsenal, Shakhtar Donetsk ve Porto'nun transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Brezilyalı oyuncu Bernard için kulüp yöneticisi, "Shakhtar istediğimiz teklifi bize iletti, Bernard isterse Ukrayna'ya gidecek." dedi. - ŞU ADAMI GÖRSEK NE OLUR SANKİ
:(

Emre Can transferi bizi oldukça rahatlatır,sağ bek-sol bek hatta stoper bile oynatabiliriz.

Kerim Frei'de gerek kanat eksikliği gerekse yedekten girecek oyuncuların potansiyellerinin yetersizliğinden işimize yarayacaktır.

Hocam bu listeden kimi alıcaksın lütfen 1 oyuncu belki 2 anca. Mesut,Arda,İlkay imkansız kabul edersinki bu isimler sadece bizim için değil dünya üzerindeki bir çok kulüp için imkansız. Mevlüt Umut'tan ne artısı vardır bugüne kadar hangi takıma ne vermiştir neden istenir şüpheli? Ömer ya da Serdar yerli stoper adına alınabilir sadece bunlardan da 1 tanesi ancak. Gökdeniz kaç yaşına geldi hadi yaşını geçelim bizim oyun sistemimizde nerde faydalanabiliriz acaba? Nuri Şahin orta sahamızda kimi kesebilir anca yedekleyebilir Nuri gibi piyasası olan bir oyuncu bize yedek gelmek ister mi? Gökhan İnler alınabilir bir isimdi olmadı. Onun dışında Aras ve Leon'a hakim değilim sadece isim olarak biliyorum o kadar.

Ben genelleme yaparak en kaliteli yerlileri bir listeye topladim sadece.

Bunlardan 1'ini bile alamayiz.

Sadece seneye Serdar Tasci'nin sözlesmesi bitiyor diye olabilir, Mevlüt yetersiz bence, Inler'in bonservisi yüksek.

Gerisi zaten gelmez maalesef. Asagi yukari her sene ayni ismleri söylüyoruz burada. Hicbiri gelmiyor. Hamit gibi mevsimi gectigi, yatmaya geldigi zaman transfer oluyor Türk oyuncular

Başkanın son açıklamalarından sonra yabancı transferi olmaz artık olursa emre can olur oda sol bek veya sağ kanada birini almadığımız sürece olmasada olur. Başkan tff kararını beklemiyorduk diyor iyi hoş diyor da bu adamlar bunu yapacaklarını çok önceden söylediler. Bu avrupa birliği olayını geçen seneden çıkartsaydık tff 6+2+2 den devam ederdi diye düşünüyorum. Türk insanının genel özelliği yumurta sıkışınca oluyor bazı şeyler en profesyoneli bile anca bu kadar profesyonel oluyor demek ki bu yönetimlerin.

olursa olurlara kaldik acikcasi, emre can'i vermezlerse hic transfer olmayacak sanirim. bruma serbest kalacak da chelsea'yi falan reddedecek ve bize gelecek. ölme esegim ölme.

Öncelikle teşekkür ediyorum abi,çağlar-hakan gibi adamlardan kolay kolay vazgeçemiyoruz,6+0+4 kararına göre ilk 18'de 12 tane yerli oyuncu bulundurmak zorundayız.Şuan kadroda kazım ve ceyhunu da sayarsak 14 tane yerli oyuncu var(Kaleci olarak sadece eray'ı saydım yedeklere 1 kaleci alacağımızdan dolayı).Sen şimdi bu adamları yollasan hangi yerli oyuncuyu koyacaksın yedeklere?Bu adamların hepsinin a milli takım patenti var.Bu oyunculardan vazgeçip yerine altyapıdan oyuncu çıkarmak riskli olmaz mı?He vazgeçmek istesek bile tapu gibi sözleşmeleri oluyor adamların,elden çıkaramıyorsun orası ayrı konu.

Transfer olayına gelirsek dediğine katılıyorum,transfer planlamamızda büyük yanlışlar var.Yiğit'i alıyoruz,oynatmadan gönderiyoruz,Furkan'ı alıyoruz oynatmadan gönderiyoruz.Elinde o mevkilerde bolluk var veya sistemine uymuyor diye madem oynatmayacaksın ,yerlerine sorunlu olduğumuz bölgelere(örn:sol bek) genç oyuncular denenebilirdi.

Evet kardesim sonunda orta yolu bulduk(ikimizde),zaten benim anlatmak istedigim buydu,belkide iyi anlatamadim basta ama olsun gecde olsa sonu iyi oldu tartismanin.Yanliz Hakan ve sabrinin mukaveleri daha yeni uzatildi,aslinda simdi bile iki tane bek alinir,zaten alsak büyük maddi yükün altina girmeyiz ama bizimkiler furkan sercan tarzinda bir genc yerli getirirler ama simdiden genc yerlileri almazsalar bizi gelecek sezon sikintiya düsürür,en azindan simdiden bir dahaki sezon (5+0+3 )icin yatirim yapmak gerek.

yedek kalecimiz yok ---- ramazan köse

dany'e harcanan kontenjana rahatlikla yerli stoper alinir -- serdar tasci

riera yerine adam gibi orjinal bir sol bek -- aleksandar kolarov

orta saha ve defansin heryerine alternatif ---- emre can

bir adet kanat oyuncusu (marketteymisim gibi hissettim) yerli de olur bir tane isim cok

bir tane de genc yildiz adayi yerli forvet bitik sercan ve elmander yerine ---------- Samed Yesil (Liverpool a2'sinde oynuyor, a takima yükselme sansi sifir, en kötü kiralanir ve sonra alinir)

Evet kardesim sonunda orta yolu bulduk(ikimizde),zaten benim anlatmak istedigim buydu,belkide iyi anlatamadim basta ama olsun gecde olsa sonu iyi oldu tartismanin.Yanliz Hakan ve sabrinin mukaveleri daha yeni uzatildi,aslinda simdi bile iki tane bek alinir,zaten alsak büyük maddi yükün altina girmeyiz ama bizimkiler furkan sercan tarzinda bir genc yerli getirirler ama simdiden genc yerlileri almazsalar bizi gelecek sezon sikintiya düsürür,en azindan simdiden bir dahaki sezon (5+0+3 )icin yatirim yapmak gerek.

Abi 2 bek alınır yazmışsın,var mı önerdiğin peki.Gelecek için yatırım yapılacak oyuncu Kerim ve Emre Can dışında var mı abi ben pek göremiyorum.Olanları da kaptılar.Biz ortada kaldık böyle.

Geçen sene BJK Oğuzhanı aldıysa bizde rahatlıkla Emre Canı almalıyız bence Emre Oğuzhandan daha teknik ve güçlü kat kat iyi işler yapacak

yedek kalecimiz yok ---- ramazan köse

dany'e harcanan kontenjana rahatlikla yerli stoper alinir -- serdar tasci

riera yerine adam gibi orjinal bir sol bek -- aleksandar kolarov

orta saha ve defansin heryerine alternatif ---- emre can

bir adet kanat oyuncusu (marketteymisim gibi hissettim) yerli de olur bir tane isim cok

bir tane de genc yildiz adayi yerli forvet bitik sercan ve elmander yerine ---------- Samed Yesil (Liverpool a2'sinde oynuyor, a takima yükselme sansi sifir, en kötü kiralanir ve sonra alinir)

Serdar taşcı alınacağına ihtimal vermiyorum,gündeme bile gelmedi.

Emre Can muhakkak alınmalı.

Başkan'ın açıklamalarına bakarsak yabancı transferi kapanmış gözüküyor o yüzden Kolarov'da yatar gibi.

Spor **************************** Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un sol beki Emre Öztürk'e Rusya'nın CSKA Moskova ve Zenit takımlarının talip olduğu bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt