GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 813

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
813/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bülent tulun kabusu geri döndü arkadaşlar. yönetim değişikliğinden sonra transferde tek yetkili bülent tulun oldu sanırım zaten belli oluyor elimizden kaçan oyunculardan. bu adam da birşey var arkadaş kim gelirse gelsin bu adamı bir şekilde klüpte tutuyor. adnan sezginden kurtulmuştuk darısı bülent tulunun başına

bi bitmediniz.Chedjuyuda bu adam transfer etdi.abuk subuk yorumlar yapiyorsunuz yine.

Bu sene bir drogba veya bir snijederin sakatlanmasi bizi felakete goturecek. Hayirlisi

ilk defa bu kadar kotu bir transfer donemi geciriyoruz sanirim. Bu sene guvendigimiz oyuncular form dusuklugu yasarsa, sezon sonu husrana ugrariz.

selam beyler

sabrılı bir şekilde bekliordumm...

bu transfer dönemide aynı shaqiri-podolski günlere çevirdi durumu..

takımda sol bek-alternatif orta saha-kanat oyuncusu ve üstüne üstlük yabancı sınırlaması var.

drogba gibi bir adamdan çok kritik ve 6-7 maçta tam performans alırsın. adamı dinlendiremiyorsan, snejder-selçuk dışında topu iler taşıyacak adamın yoksa eyvaah. birde sol kanat leş gibi..

rakipler için ço kolay artık..

selçuk-senjderi kitle- drogbaya sert oyna-burak zaten kapalı defansa zorlanır. sol bekten bindirme gelmez, eboue iyi olursa anca bişeyler olur..

yönetim farkında değil ama yabancı sınırlaması değil sadece 3 kulvarda oynaycak adam yokk..

Emre Can'ın Babası: "Bayern Leverkusen de Sampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacak. Emre icin büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Umarım yeni sezonda Bayern'e daha güçlü biçimde döner" dedi.

:):)

Geçen seneki keyif vermeyen oyun devam edecek gibi görünüyor böyle giderse. Sol bek yok, kanat yok, sağ kanat desen soldan beter, ortadan gitmeye çalışıyoruz. Hiç ciddi bir transfer yapmadık bu dönemde. O da iyi bir sezonun ardından hemde. toplasan 10 milyon bonservis ödedik mi bilmiyorum. Hala yedek kadromuz çok vasat ayrıca.

yine çingene pazarlığı yapmıştır bizimkiler merak ediyorum acaba leverkuzen kaç para verdi 5 milyonun altındaysa yazıklar olsun bizimkilere bu adam çok yetenekliydi. böyle yerli yetenekli adamlara gözünü kırpmadan vereceksin parayı. artık tvlerden izleriz emre canı 2 yıl sonrada 20-30 milyona gider büyük takımlardan birine. gerçekten çok stratejik bir transfer olacaktı ama ellerinden kaçırdılar. emre can haricinde defans bölgesine alıp ilk 11 oynatacağımız yerli yonucu kalmadı piyasada yok zaten

hic dusunuyormusunuz adam buraya gelmeyi istememis ola bilirmi?

Hemen yönetime sallamayın bence sorun Bayern'le değil Emre Can'la olan görüşmede yaşanmıştır.

Almanya'daki futbolcuların bazıları bize göre farklı düşünüyor Bayer Leverkusen de Şampiyonlar Ligi'ne gidecek sonuçta Almanya'dan ayrılmak istememiş olabilir.

Sercan Sararer bile yeteneğine vs bakmadan bizim kulüplerin teklifini kabul etmeyip Stuttgart'a gitti, İlkay mesela adamı Real istemiş babası 1 yıl daha Bundesliga'da kalacak diye ısrar edince transferi yatmış. O yüzden yadırgamadım Emre'nin tercihini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt