ozan laleci
Yeni Üye
Gitme diyeydim açeydim gollarımı 
bülent tulun kabusu geri döndü arkadaşlar. yönetim değişikliğinden sonra transferde tek yetkili bülent tulun oldu sanırım zaten belli oluyor elimizden kaçan oyunculardan. bu adam da birşey var arkadaş kim gelirse gelsin bu adamı bir şekilde klüpte tutuyor. adnan sezginden kurtulmuştuk darısı bülent tulunun başına
Emre Can yarin bi Ilkay Gundogan olursa sasirmam
yine çingene pazarlığı yapmıştır bizimkiler merak ediyorum acaba leverkuzen kaç para verdi 5 milyonun altındaysa yazıklar olsun bizimkilere bu adam çok yetenekliydi. böyle yerli yetenekli adamlara gözünü kırpmadan vereceksin parayı. artık tvlerden izleriz emre canı 2 yıl sonrada 20-30 milyona gider büyük takımlardan birine. gerçekten çok stratejik bir transfer olacaktı ama ellerinden kaçırdılar. emre can haricinde defans bölgesine alıp ilk 11 oynatacağımız yerli yonucu kalmadı piyasada yok zaten
bi bitmediniz.Chedjuyuda bu adam transfer etdi.abuk subuk yorumlar yapiyorsunuz yine.
bi bitmediniz.Chedjuyuda bu adam transfer etdi.abuk subuk yorumlar yapiyorsunuz yine.
Olabilir. Ama buraya gelse en fazla olacağı Ceyhun Gülselam filan işte.
yönetimde transferi yapabilecek kimse yok..
Olabilir. Ama buraya gelse en fazla olacağı Ceyhun Gülselam filan işte.
hic dusunuyormusunuz adam buraya gelmeyi istememis ola bilirmi?
ne alakası var kardeşim bu adam başkanın başdanışmanı