GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 825

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
825/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu liste uzar gider..

Alper

Inler

Farfan

Nani

Bruma

daha saysammi? yok saymayim en iyis..

Aldigimiz 1 tane oyuncu var.. Chedjou.. ha bide Erman Kiliç..

Melo ve Umut'u kimse bana transfer diye yutturmasin... Bu 2 oyuncuya verilen meblalar zaten fiyasko, hadi biri oynuyor diyeri yedek..

Neyse neresinden tutarsan tut elinde kaliyor..

Aysal isi profesyonellere birakti, onlarda topculara yaslandikca daha fazla maas vaad ediyor, helal olsun..

Oha avatara bak nude cps

Herbiseyi anlarım ama su Elmander,Culio gibi adamların hala kadroda olmasını anlayamam.

Psikolojik olarak Riera,Culio,Elmanderi yollayıp bir sol bek almak sart. Kontenjana takilirsa takıldım tribünde yukarda saydigim gereksizler oturacagina başkaları otursun.

Bu liste uzar gider..

Alper

Inler

Farfan

Nani

Bruma

daha saysammi? yok saymayim en iyis..

Aldigimiz 1 tane oyuncu var.. Chedjou.. ha bide Erman Kiliç..

Melo ve Umut'u kimse bana transfer diye yutturmasin... Bu 2 oyuncuya verilen meblalar zaten fiyasko, hadi biri oynuyor diyeri yedek..

Neyse neresinden tutarsan tut elinde kaliyor..

Aysal isi profesyonellere birakti, onlarda topculara yaslandikca daha fazla maas vaad ediyor, helal olsun..

Medyanının Uydurması Alper Dışında Girişimimiz Bile Olduğunu Sanmıyoru mHepsi Lafta

BQqt3zZCIAAdAhG.jpg:large

Abi stadın zeminine bakarmısınız yahu.. Yaz kış böyle.. Bu adamların iklimi bizimkinden daha kötü birde..

Ya çıldıracam ya hani bu bayern bonservisini vermek istemiyodu ondan alamıyorduk adamlar gitmiş 4 yıl imzalamış ne yapmaya çalışıyo bunlar aklım almıyo kadroda yerli oyuncu yok biri sakatlansa yerine koyacak adamımız yok

Şu ana kadar Ünal Aysal döneminde bildirilip sona yaklaşılıp gerçekleşmeyen transferlerden en çok üzüldüklerim.

1- Xherdan Shaqiri

2-Alper Potuk (direk rakibimize gitmesinden dolayı)

3- Lukas Podolski ( o günün şartlarında)

oldu.

En çok sevindiğim ise hala bir mayıs akşamı Selçuk Inan'ın geldiği gündü. O kırmızı şeriti gördüğümde cidden sevinçten saçmalamıştım sevinçten.

Herbiseyi anlarım ama su Elmander,Culio gibi adamların hala kadroda olmasını anlayamam.

Psikolojik olarak Riera,Culio,Elmanderi yollayıp bir sol bek almak sart. Kontenjana takilirsa takıldım tribünde yukarda saydigim gereksizler oturacagina başkaları otursun.

Ya bu tribün meselesi cok abartiliyor. Bu kadroyla sezona baslayalim, bi kac hafta sonra oynatacak oyuncu arayacagiz biz.

Tribün tribün diye tutturdular, sezonda 50 mac yapacagimizi unutuyorlar herhalde. Formsuz, sakat, cezali olmayacak sanki.

Kaldi ki, alternatif kadromuzun ne kadar dandik oldugunu gecen sene gördük. Daha Trabzon´un pilot takimini yenemediler.

Rotasyonu ögrenmek zorundayiz ve oyunculari tek tek dinlendirmeyi ögrenmek zorundayiz. Bunun icin de adam gibi kadro sart.

Yolla su Culio´yu, Elmander´i. Cok zor sanki ya. Biri 500.000 aliyor, digeri 1.5-1.8 filan. Yolla gitsin.

Bu oyunculara kimse bonservis vermez. Millet salak degil. Istemedigimizi ve yollayacagimizi biliyorlar. Zaman kaybetmeyin bari.

Hoca konuşmuyor konuşmuyor diyordunuz.

Takımımız, Londra’daki ilk antrenmanını bu akşam yerel saatle 18.00’de gerçekleştirilecek. TSİ 20.00’deki idman öncesi yerel saatle 16.30’da (TSİ 18.30) basın toplantısı düzenlenecek.

AB kararina cok güveniyorlar, eger belkemedikleri karar cikarsa ne yapcaklar ozaman merak ediyorum.

Karsi takimlar ister begenin ister begenmeyin transferleriyle güclendi biz bu sezon resmen fiyasko yasadik simdiye kadar.

ne yapacak bu yönetim bosingwa-maluda gibi 35'lik ne kadar bonservisi elinde adam varsa toplayacaklar.siz böyle bir karar çıksa ünal aysal'ın gidip 10-15 milyon eurolar verip star oyuncu alacağına inanıyor musunuz emre can ve alper potuk gibi yerliler alınamazken.bu AB işi taraftarı uyutma işi zaten şampiyonlar liginde başarı hayal bide şikecilere şampiyonluğu kaptırırsa ünal aysal ve profesyonel ekibi anca fm 2015 de transfer yaparlar o koltukda kalamazlar.

valla transfer döneminin bitmesine az bir süre kala federasyondan bir yabancı değişikliği gelebilir çünkü fenerin şuan 11 yabancısı var 12 olacak belkide 13 onlar bir tezgah çeviriyor yine bana öyle geliyor yobo krasicde tonlarca para kazanıyor gideceklerini sanmıyorum ne olacaksa artık göreceğiz.

Doğru Emre Can gelse Barça Real Bayern gurubundan bile çıkardık ama işte lanet olsun yönetim kötü bu kadar büyük bir oyuncuyu kaçırdılar.

Hocam arkadaş biraz abartmış olabilir ama yönetimin rehavet içinde olduğunu görmek çok zor değil kadromuza çok güveniyorlar ki takviye yapmıyorlar şimdi bir bir eksikleri saymak istemiyorum ama hepsini tamamlayacağımızı kabul etsek bile bariz eksikler giderilmeliydi ama sessiz kalınması tercih edildi ceremesini sezon içerisinde hep beraber çekeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt