GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 827

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
827/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahmet etti Imparator basin toplantisi düzenleyerek. 3 aydir insan konusmaz mi ya? Cok abartiyor bence.

Tamam hergün cik konus demiyoruz da, insan arada bir cikar bilgi verir. Taraftar sana güveniyor sonucta.

Gerci simdi Ümit Davala filan cikar bide :)

BQqt3zZCIAAdAhG.jpg:large

Abi stadın zeminine bakarmısınız yahu.. Yaz kış böyle.. Bu adamların iklimi bizimkinden daha kötü birde..

Adamlar sadece isi bilenleri getiriyor, sadece profesyoneller. Türkiye de farkli.

Ayrica Emirates Stadium bana göre dünya'nin en güzel stadlarindan bir tanesi. Cok begenirim. Zemin dedigin gibi müthis. Kiskanmamak elde degil.

ibrahim coskun hakkinda video ya da bilgisi olan varmi?

U19 Milli takim oyuncusuymus. Orta sahada oynuyormus. Auxerre´de yetismis. Baska bilgi de yok.

Valla bu tip transferlerin ise yaradigini ben hic görmedim. Bi kac kere denedik böyle seyleri. Sonuc sifir.

Okan Derici´yi aldik da ne oldu? O da milli oyuncuydu. 2 sene yedirdik icirdik yolladik :)

Ardayla ilgili gelişme mi var. Gerçi onu da alamayız biz ama yine de merak ediyor insan

Atletico Madrid Başkanı da gerizekalıydı çünkü, bizim maksimum teklifimiz 5 milyon Euro olur Arda için.

Bonservis ödeyecek para yok demek ki bizde. Chedjou'nun bonservisini bile 439843298 taksitle veriyoruz herhalde ki adamlar kaç defa bitmedi dediler transfer için.

en azindan bir sol bek transferi olmasza bu sene sampionlugu unutun bence. 2ci oluruz ancak. fener cardozo yada emeneikiyde aldimi bide üstüne avrupadan tekmeyi yedimi sampionlugu birakmaz bize. az bucuk kadrolari yok. ersun yanal belki batirir olayi onlarin adina

en azindan bir sol bek transferi olmasza bu sene sampionlugu unutun bence. 2ci oluruz ancak. fener cardozo yada emeneikiyde aldimi bide üstüne avrupadan tekmeyi yedimi sampionlugu birakmaz bize. az bucuk kadrolari yok. ersun yanal belki batirir olayi onlarin adina

Sol bek transferi çok önemli ama şampiyonluğu unutun demek çok abartılı olmuş renktaş.

Fb isterse Cardozo + Emenike'yi alsın bir şey olmaz.

Ali Adnan : "Galatasaray'ın teklifini kabul etmedim. Çaykur Rizespor'dan gelen teklifi daha iyi gördüm. Galatasaray'a da teklifi için teşekkür ediyorum" diye konuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt