GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 829

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
829/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstad

kolarov juve yolcusu

g.inler yaşı dolası ile gelmez, anlaşmasını uzatırr...

samed yeşil boş bence..

emre can gibi fizik ve teknik düzeyi yüksek olabilecek adamı alamayan.

geleceğe dönük genç oyuncular diyip

bruma

ali adnan

emre can 3 te 0 yapmak gerçekten ayıp...

Samed Yeşil'e boş demen çok büyük haksızlık..Liverpool'da sakatlık yaşadı o yüzden şuan vitrinde değil...Cenk Tosun falan hikaye Samed'in yanında.

Emre Can'da olmayacak anlaşıldı...

Farkındamısınız bilmiyorum ama Ünal Başkanın medyaya isim verdiği hiç bir transfer gerçekleşmiyor...

Erman ve Chedjou hakkında hiç konuşmadı.

isim veripte alındığı

efsane elmander olayıdırr...

gerisi hiç olmadı zaten.

ünal aysal şu huyunu sevmiyorumm..

ben futboldan anlamam diyor, önüne gelen oyuncunun ismini veriyor, sonra teknik heyet konuşur diyorr..

arkadaş niye isim verip adamların-menajerlerin bir tarafını kaldırtıyorlar yahu..

Emre Can'da olmayacak anlaşıldı...

Farkındamısınız bilmiyorum ama Ünal Başkanın medyaya isim verdiği hiç bir transfer gerçekleşmiyor...

Erman ve Chedjou hakkında hiç konuşmadı.

hm... ardayi unutun o zaman beyler.... yahu söylesinler bari transferi kapatik diye A takim icin. millet ramazan ayinda bu sicakda bosuna beklemesin. yazik günah taraftara vallahi.

isim veripte alındığı

efsane elmander olayıdırr...

gerisi hiç olmadı zaten.

ünal aysal şu huyunu sevmiyorumm..

ben futboldan anlamam diyor, önüne gelen oyuncunun ismini veriyor, sonra teknik heyet konuşur diyorr..

arkadaş niye isim verip adamların-menajerlerin bir tarafını kaldırtıyorlar yahu..

Boşu boşuna piyasa çıkartıyor...Bir de biz baştan tok alıcı işini fazla abartıp tam adam elden kaçıcakken bir anda aç alıcıyı oynuyoruz.

Samed Yeşil'e boş demen çok büyük haksızlık..Liverpool'da sakatlık yaşadı o yüzden şuan vitrinde değil...Cenk Tosun falan hikaye Samed'in yanında.

sakatlık makatlıkk.

samed yeşil yalnış yerde top oynuyor zatenn.. onun yeri yine yeniden almanya olmalıydı..

ingiltereden portekizli ve brezilyalı oyuncular dışında büyük parlama yapan oyuncu yokdur (genç yaşta)

hm... ardayi unutun o zaman beyler.... yahu söylesinler bari transferi kapatik diye A takim icin. millet ramazan ayinda bu sicakda bosuna beklemesin. yazik günah taraftara vallahi.

Arda için zaten ümitlenmek hata baştan...Falcao gitti Arda'da giderse takımın kimyası fena halde bozulur bırakmalar için astoronomik bir teklif lazım...Ama bizde o kulup değiliz :)

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap1 sa

Ceyhun-Rize haberinin altından yerli sol bek Oğuzhan takası çıkabilir!!!!

Genç Futbol ‏@GencFutbol1 sa

Galatasaray Emre Can transferinin gerçekleşmemesi üzerine Reading de oynayan Jem Karacan ve W.Bremen'de oynayan M.Ekici ile ilgileniyor.

Offf , offf bu transfer dönemi bitmeyecek anlaşılan çıldırmamak elde değil gerçekten.

Mehmet Ekici nedir yahu. Hiç beğenmiyorum aman aman bir oyuncu değil. Zamanında Ilkay ve Mehmet Nürnberg'de oynuyordu. Daha iyisi olan İlkay Almanya milli takımını seçti, vasat olan Mehmet Türkiye milli takımını.

sakatlık makatlıkk.

samed yeşil yalnış yerde top oynuyor zatenn.. onun yeri yine yeniden almanya olmalıydı..

ingiltereden portekizli ve brezilyalı oyuncular dışında büyük parlama yapan oyuncu yokdur (genç yaşta)

Aslında bir ton oyuncu var bence...Samed dediğin gibi Almanya'da oynamalıydı...Ama o Mehmet Ekici gibi yıldız olduğu dönemde kulüpte devam edip slinmekten korktu..Göz önünde olmayı tercih etti.

Boşu boşuna piyasa çıkartıyor...Bir de biz baştan tok alıcı işini fazla abartıp tam adam elden kaçıcakken bir anda aç alıcıyı oynuyoruz.

aynen...

bruma mevzusunda misal.

adamların bir tarafını kaldırtılar.. şimdi ne oldu?? bedava olmayınca alamadımı yönetimm..

bıraksınlar ya...

yönetimde güvenilecek-yüreğimize su serpicek yönetici yok..

ya tulun ile yola cikarsan olacagi bu. hayatimin sonuna kadar unutmam bunun bir zaman dedigine. zapata var Galatasaray ya layik oyuncu gidip alsinlar demisdi canli yayinda bir spor programminda. bizimkilerde gidip aldilar :bi_polo:

Son sayfaları okuyunca içim karardı. :D

Kendimi kötümser görürüm ama ben bile bu kadar umutsuz değilim. Hala vakit var eksiklerimizi kapatmak için. Gerekli hamlelerin yapılacağına inanıyorum ben.

Arda çok yanlış zamanda gitti.Kendisini çok sevmeme rağmen içimde kırgınlık var ona karşı ama dönmesini çok istiyorum.Tam ihtiyacımız olan adam ve yerli.

oda 10 milyon euro filandır heralde. haklısın almanlarda korktu böyle bir yeteneği türk futboluna verip türk olmasından ve onların işine gelende buydu bizim yönetim yine ağır kaldı

Opsiyon için belli bir rakam var mı ondan emin değilim ancak satın alma opsiyonları var. Belli bir rakam da olabilir, transferinde öncelik tanıma da olabilir... Sanırım Kroos'ta da böyle bir şey yapmışlardı fakat emin değilim, kiralamış da olabilirler. Yine Leverkusen'e gitmişti o da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt