GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 830

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
830/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru sanırım. Ancak Bayern Münih'in ileride oyuncuyu satın alma opsiyonu var. Bize gelmemesinin bir nedeni de bu.

iyide geri alma opsiyonu varsa? 6 ya aldığı leverkusen iyi çıkarsa 15 çakar geri..

bize gelse ne olacaktı? zaten 2-3 sene oynasa yeterdi, ömürlükmü alıyosun. iyi çıkarsada çakardın 10-12 ye. bayern münih işi biliyorr iştee...

veee size en güzel örneği veriyorlar..

al ali adnanı kirala çaykur rizeye. bizim yöneticelerde gelecek yok, günlük durumlar var..

umarım öneml imevkilerde sakatlık-ceza olmaz, yoksa sırf bu yüzden hoca veya taraftar fena döner yönetime...

Son sayfaları okuyunca içim karardı. :D

Kendimi kötümser görürüm ama ben bile bu kadar umutsuz değilim. Hala vakit var eksiklerimizi kapatmak için. Gerekli hamlelerin yapılacağına inanıyorum ben.

bende inaniyorum veya inanmak istiyorum. bukadar cahil yönetim olunmaz. hoca 2 yildir sol bek diye diye silinden tüg bitmis. sen halen sol bek almiyorsan bu takima art niyet aramaya baslarim resmen.

twi

Opsiyon için belli bir rakam var mı ondan emin değilim ancak satın alma opsiyonları var. Belli bir rakam da olabilir, transferinde öncelik tanıma da olabilir... Sanırım Kroos'ta da böyle bir şey yapmışlardı fakat emin değilim, kiralamış da olabilirler. Yine Leverkusen'e gitmişti o da.

Twitterde yabancı bir kaynaktan okudum 6 millions euro and 2016-2017 gibi şeyler yazıyordu. yani bayern böyle bir yeteneği kolay kolay satmaz değişik opsiyonlar koydurtmuştur sözleşmeye.

Mehmet Ekici nedir yahu. Hiç beğenmiyorum aman aman bir oyuncu değil. Zamanında Ilkay ve Mehmet Nürnberg'de oynuyordu. Daha iyisi olan İlkay Almanya milli takımını seçti, vasat olan Mehmet Türkiye milli takımını.

Ekici yetenekli ama pısırık biraz...Nuri gibi çok pasif..

Bizim baştan Jem'i almamız lazımdı..Premier Ligte ortalama bir oyuncu olan Elmander bile burda bir senemizi kurtardı...Jem hırslı falan çok rahat oynar burda...Melo'nun karakterinde bir adam umarım alırız.

sneijder drogba chedjou muslera eboue gibi transferlerde en büyük pay sahibi kişi tulun bilin isterim :) ama haldun üstüneli tabiki tek geçerim

chedjou sadece kardes . diger ikisinde pek fazla katkisi olmadi. sneijder de bir yöneticimiz yada bir is adami vardi ismi aklima gelmiyor. o baya yardimci olmusdu bide fatih hoca-mou iliskide etkiliydi her iki transferde de. chedjou ama tulun basarisiydi. fransizcasi var nede olsa. birazda bir ise yarasin yani :)

ya tulun ile yola cikarsan olacagi bu. hayatimin sonuna kadar unutmam bunun bir zaman dedigine. zapata var Galatasaray ya layik oyuncu gidip alsinlar demisdi canli yayinda bir spor programminda. bizimkilerde gidip aldilar :bi_polo:

Bunlar olacak şeyler Yiğit Gökoğlan'ıda bizzat Fatih Terim istedi..

Yılmaz Vural'ın ntvspor'da programda çok güzel bir açıklaması oldu..

" Türkiye'de bu işler çok saçma yönetiliyor...Hangi ara gidipte alıcağı oyuncunun maçlarını izleyecek..Scout ekibine bir profil verilir scout bu oyuncu profilleri ile ilgili izlediği adamları hocaya gösterir...Türkiye'de böyle değil teknik direktör kafasına göre oyuncu alıyor... " gibisinden çok doğru bir açıklama

Ekici yetenekli ama pısırık biraz...Nuri gibi çok pasif..

Bizim baştan Jem'i almamız lazımdı..Premier Ligte ortalama bir oyuncu olan Elmander bile burda bir senemizi kurtardı...Jem hırslı falan çok rahat oynar burda...Melo'nun karakterinde bir adam umarım alırız.

Nuri aslinda pasif bir oyuncu degil, sürekli oyunun icinde ama sanki ruhsuzmus gibi bir izlenim veriyor.

Melo alindigina göre Jem yedek olarak is yapabilir. Yabanci kontenjani nedeniyle arasira gücsüz rakiplere karsi Jem oynayabilir ve kontenjan acilir. Rotasyonu cok iyi bir sekilde ve takima olumlu yönde bir etkisi olacak düzeyde yapmaliyiz.

birde bazıalrı var dalga geçer gibi..

daha süre var transferi için..

adammı seçiyosunuz-dalgamı geçiyosunuz..

melo kampa katılmazsa diye yönetimi linç edenler, bu saatten sonra transfer bekliyorlar yönetimden..

kamp gitmiş, lig başlıyor yakında, ağustos sonu gibi kadronu bildirceksin kadronu. ne zaman alacaksın devre arasımı???

3 ayda elmander-riera-culio vs adamları satamayıp yabancı kontenjanı açacaklara gülerim sadecee:ka25::ka25::ka25:

Nuri aslinda pasif bir oyuncu degil, sürekli oyunun icinde ama sanki ruhsuzmus gibi bir izlenim veriyor.

Melo alindigina göre Jem yedek olarak is yapabilir. Yabanci kontenjani nedeniyle arasira gücsüz rakiplere karsi Jem oynayabilir ve kontenjan acilir. Rotasyonu cok iyi bir sekilde ve takima olumlu yönde bir etkisi olacak düzeyde yapmaliyiz.

Jem'i fazla hafife almayın bence...Takımı ateşleyen oyunculardan biri olur kesinlikle..PL de oynamış ve yaşının 24 olması çok iyi...Daha uygun bir oyuncu profili olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt