GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 832

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
832/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray’ın Emirates Cup için kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera, Eray İşcan – Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Erman Kılıç, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Kazım Kazım – Johan Elmander, Didier Drogba, Umut Bulut.

son dakika: burak yılmaz kadroda yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tam doğru zamanda gitti..Ortalama bir oyuncu olmaya başlamıştı..Kendini kurtardı.

Bizim takım açısından demiştim. :redface-new: Yoksa Arda açısından baktığımızda doğru zamanda gittti.

Bu smileyleri çok sevdim ben bu arada.

Galatasaray’ın Emirates Cup için kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera, Eray İşcan – Albert Riera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu – Felipe Melo, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Erman Kılıç, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Kazım Kazım – Johan Elmander, Didier Drogba, Umut Bulut.

son dakika: burak yılmaz kadroda yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

O önceden açıklanmıştı, forum kapalıyken :D

İngiliz gazeteciler Arsenal'ın Suarez transferini soruyor Eboue'ye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri