GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 831

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
831/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre can

paylaş

araştır

başlıkta ara

1. almanya futbol federasyonu'nun galatasaray'a gönderilmemesini istediği dmc. bu konuda bayern münih'le gerekli yazışmaları yapmışlar.

bu isteklerinin sebebiyse, türklerin emre'nin aklını çelerek alman milli takımı yerine türkiye'yi seçtirebilirler endişesiymiş. herifler iyi tanıyor bizi.

paylaş

31.07.2013 12:24 srfydn

şikayet

emre can

paylaş

araştır

başlıkta ara

1. almanya futbol federasyonu'nun galatasaray'a gönderilmemesini istediği dmc. bu konuda bayern münih'le gerekli yazışmaları yapmışlar.

bu isteklerinin sebebiyse, türklerin emre'nin aklını çelerek alman milli takımı yerine türkiye'yi seçtirebilirler endişesiymiş. herifler iyi tanıyor bizi.

paylaş

şikayet

trt sporda vardı akşam doğruymuş

bu sene işimiz zor valla. kadro yetersiz şampiyonlar ligi için..emre can çok iyi olacaktı ama imkansıza girdi anlaşılan.solbek ve kanat yok zaten kaç senedir..

946718_519471871463164_1874800775_n.jpg

Tottenham'ın futbolcusu Kenny McEvoy.

emre can

paylaş

araştır

başlıkta ara

paylaş

şikayet

Bunu ne zaman dedim hatirlamiyorum ama böyle olcagini biliyordum ve belirttim. Cünkü almanlarin türkiye futboluna bakis acisi hic iyi degil.

Böyle birsey kesin olmustur.

hoca hani basın toplantısı yapacaktı. bu damı elden kaçt. hoca gençti daha gelecek vaaed ediyprduu :)

ya birakin AllAH askina,simdide Milli takim bahanesi cikti basimiza,emre gelmek istmedi o kadar

isi sulandirip abartmakta ülke olarak birinciyiz.

Hasan Sas acikladi zaten genc takimi kuvvetlendirmek falan filan birseyler söyledi

Rizespor ilk 11 garantisi verdi adama.

Bende rizeye giderdim

Kesinlikle büyük takım falansın tamam ama U 20'de şov yapıp SSL'de A2'ye gitmeyi kimse kabullenemez.

Hasan Sas acikladi zaten genc takimi kuvvetlendirmek falan filan birseyler söyledi

Rizespor ilk 11 garantisi verdi adama.

Bende rizeye giderdim

Kesinlikle büyük takım falansın tamam ama U 20'de şov yapıp SSL'de A2'ye gitmeyi kimse kabullenemez.

Almanya Federasyonuna hak veriyorum. Yetistir, adam et, elin Türkünü zengin et, sonra seni degil Türkiye´yi secsin :)

Cok normal yani. Bizimkiler adam olsun da oyuncu yetistirsin. Ögrensinler bu isi de. Hazira konmasinlar.

Basın toplantısı başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri