Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda olacaksa da fazla konusmamak lazim dedi hoca. Bu isi gizli sakli halletmeye calisiyorlar ama istedigimizi herkes biliyor zaten.

Birkac genc oyuncu takima katilacak dedi hoca, yoksa yanlis mi anladim?

Arda olacaksa da fazla konusmamak lazim dedi hoca. Bu isi gizli sakli halletmeye calisiyorlar ama istedigimizi herkes biliyor zaten.

Birkac genc oyuncu takima katilacak dedi hoca, yoksa yanlis mi anladim?

yav genc oyunculardan fazla beklentiniz olmasin su ibrahim gibi a2'ye 2-3 adam alirlar belki emre utkucan 15-16lik adamlar bulursa

resmi aciklama bile yapilmaz bu transferler icin

Yabancı konusu çok can sıkıcı,hoca tahmin ettiğimden daha fazla sinirlenmiş buna.

TRT Leyla ile Mecnun'u Gezi Parkına destek verdi diye yayından kaldıracakmış...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FGABerzC4lw[/media]

Yazık ... Cidden pazartesiyi anlamlı kılan tek diziye dokunmayın.

Bende diyorum "bu nöbet 1000'leri bulmuştu nasıl 800'e düştü? " Meğer sayfa başı yorum sayısı 10'ndan 20'ye çıkmış.İyi olmuş tek solukta daha çok yorum okuyabiliriz.Telefondan giren için de iyi olur.

Hayret ya Culio yu bile gonderemiyoruz . Nerde kaldı Elmanderi , Rierayi göndermek ...

Bu Digitürk de pek çakalmış. Digitürkplay premium üyeliğim var her ay 5 tl hüpletiyorlar, Emirates'i Superlig paketi alana izleteceklermiş çakallar.

s.a beyler gelişme var mı ? bi süredir bıkkınlık getirmişti trasfer nöbeti bırakmıştım değişen bir şeyler veya duyum var mı ?

Ali Adnan'ı Türkiye'den 3 kulüp, yurtdışından da Arsenal, Catania ve Livorno istemiş. Rizespor Türkiye'deki kulüplerden Ali Adnan'dan vazgeçmelerini rica etmiş, Irak'la olan yakınlıklarından dolayı da oyuncu Rize'yi seçmiş.

İmza töreninde Rize'nin yetkilisi böyle söyledi.

TRT Leyla ile Mecnun'u Gezi Parkına destek verdi diye yayından kaldıracakmış...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FGABerzC4lw[/media]

Yazık ... Cidden pazartesiyi anlamlı kılan tek diziye dokunmayın.

Kaldırsınlar başka kanalda izleriz. Hiçbir kanal o cesareti bulamazsa AT TV'yi kurarlar oradan izleriz sorun yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt