Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Yerli alınacak oyuncu kalmadı piyasada fatih hoca görüştüğümüz yerli isimler var demiş kim acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli alınacak oyuncu kalmadı piyasada fatih hoca görüştüğümüz yerli isimler var demiş kim acaba
k
komik olmayalım lütfen..
yok oyuncu istememiş filan..
almak isteyen klup alır bu kadar basit..
hadi alper potuk meselesi garipti..
Sol bek alabilirsek yine iyi derim en azından eksiklerimizi kapatmış oluruz.
Dediğin gibi en büyük yanlış A.Dürüst ve A.Albayrak'ın yönetime alınmayışı oldu, sanki 2 sene üst üste gelen şampiyonluk ve avrupada ki çeyrek final başarısı, yönetim üzerinde bir rehavet yaratmış gibi geldi. 2 sene de biz bunu başardık aynı kadro ile bu sene de başarırız havasına girmişler gibi. Aslında 1-2 doğru hamle ile çok iyi bir kadromuz olacak.
Ben sol bek den çok kanat oyuncusunun alınmasını istiyorum, Riera bu takımda oynamayı bence hak ediyor. Takımı ileriye taşıyacak birebirde adam geçebilen hızlı bir oyuncu almamız lazım.
Dediğin gibi düşünüyorlarsa yandılar diyorum.Allah korusun herhangi bir başarısızlıkta taraftarlar yönetimi tefe koyar.Geçen iki senede ki başarıyı kimse hatırlamaz.Riera'ya gelince,bence de kalmalı.Napoli maçında bence çok çok iyi oynadı.Aynısı Amrabat içinde geçerli.Riera bu oyunu devam ettirirse sol bek olayı rafa kalkar.Ama Amrabat ne yapar bilemem.
Kocaman ülkeden futbolcu çıkmıyor; gerçekten büyük bir fiyaskoyuz.
Yabancı sınırlaması varken ve Riera'nın o mevkide iyi şeyler yaptığı bir ortamda hala Sol bek için inat etmek bana mantıksız geliyor.
Bu takımın en büyük eksiği kanat oyuncusu,
Alacaksın sağ kanatta oynayan birebirde hızlı ve adam geçebilen bir oyuncu, üsütüne de 4-2-3-1 sistemi geçeceksin bak o zaman nasıl başarılı oluyoruz.
Valla Halit, kesinlikle 4-2-3-1 sistemine geçiş yapmamız gerekiyor, Ben Amrabat dan ümitliyim açıkcası, oyuna girdiği maçlara bariz bir şekilde hareketlilik getirmişti.
Riera bu takımda futboldan anlayan ve futbol zekası olan 3 oyuncudan birisidir. Yabancı sınırlaması varken inatla sol bek istemekden umarım vazgeçerler. Yabancı yada yerli kim alınır bilmiyorum ama bu oyuncu kanat olursa çok iyi olur.
İsteseler neler çıkar şu ülkeden ama bu sistemde oyuncu çıkmaması çok normaldir.
Bazı oyuncu seçmelerinde bulunmuştum, sırf hızlı koşuyor diye çok yetenekli oyuncuları seçmeyip bunları seçiyorlardı.
Adam gibi bir sistem konsa ve adam gibi insanlar futbolu yönetse bak sen o zaman ne futbolcular çıkar bu ülkeden.
Vay anasini,yeni üye olmusum