Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli alınacak oyuncu kalmadı piyasada fatih hoca görüştüğümüz yerli isimler var demiş kim acaba

k

komik olmayalım lütfen..

yok oyuncu istememiş filan..

almak isteyen klup alır bu kadar basit..

hadi alper potuk meselesi garipti..

Ya hocam kusura bakma, kimse kusura bakmasın ama Drogba ve Sneijder geldi diye herkes bu takıma gelmek istiyor mu sanıyorsunuz.

İstediğimiz her oyuncuyu alabileceğimizi mi düşünüyorsunuz. komik olmayalım derken lütfen biraz ayaklarınız yere bassın. Oyuncu istemezse istemez bu kadar basit.

Almak istesende alamazsın olay sadece para değil. Bazı futbolcular farklı düşünür hele genç futbolcular ailesi çok fazla etkiler.

Aykut Demir Trabzonlu ve oraya gitti. Fenere asla gitmem dedi. https://tr.eurosport.com/futbol/sup...ersem-babam-beni-keser_sto3831071/story.shtml

Ben bu roportajın yalan olduğunu düşünmüyorum.

Gökhan İnler işi para işiydi verirsen alırdın vermediler meloyu aldılar bu tercihtir kontenjan bakımından belki tercih yapılabilirdi buna bişey diyemem.

Emre Can zaten gelmezdi onda çok farklı olaylar var. Bayern bonservisi bize vermezdi. Bu iş sadece para değil.

Komik olmayalım diyorsun ama mantıklı açıklama yapmıyorsun.sen komik oluyorsun. git yiyorsa al De rossi,Totti yi hadi onu geçtim bazı oyunculara dünya para versende gelmez.(para için gelen adam gelmesin zaten)

Neyse yönetimin yanlışı vardır yoktur demiyorum ama bu kadar abartacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

Birde Ali Adnan kim arkadaş bize adam gibi oyuncu lazım. En azından kendini kanıtlamış ŞL de ayakları titremeyecek adam lazım.

Sol bek alabilirsek yine iyi derim en azından eksiklerimizi kapatmış oluruz.

Yabancı sınırlaması varken ve Riera'nın o mevkide iyi şeyler yaptığı bir ortamda hala Sol bek için inat etmek bana mantıksız geliyor.

Bu takımın en büyük eksiği kanat oyuncusu,

Alacaksın sağ kanatta oynayan birebirde hızlı ve adam geçebilen bir oyuncu, üsütüne de 4-2-3-1 sistemi geçeceksin bak o zaman nasıl başarılı oluyoruz.

ya rica ediyorum bizim Ünal başkan artık herhangi bir röportajında isim verip de taraftarı beklentiye sokmasın, kimi telaffuz etse alamıyoruz...

Dediğin gibi en büyük yanlış A.Dürüst ve A.Albayrak'ın yönetime alınmayışı oldu, sanki 2 sene üst üste gelen şampiyonluk ve avrupada ki çeyrek final başarısı, yönetim üzerinde bir rehavet yaratmış gibi geldi. 2 sene de biz bunu başardık aynı kadro ile bu sene de başarırız havasına girmişler gibi. Aslında 1-2 doğru hamle ile çok iyi bir kadromuz olacak.

Ben sol bek den çok kanat oyuncusunun alınmasını istiyorum, Riera bu takımda oynamayı bence hak ediyor. Takımı ileriye taşıyacak birebirde adam geçebilen hızlı bir oyuncu almamız lazım.

Dediğin gibi düşünüyorlarsa yandılar diyorum.Allah korusun herhangi bir başarısızlıkta taraftarlar yönetimi tefe koyar.Geçen iki senede ki başarıyı kimse hatırlamaz.Riera'ya gelince,bence de kalmalı.Napoli maçında bence çok çok iyi oynadı.Aynısı Amrabat içinde geçerli.Riera bu oyunu devam ettirirse sol bek olayı rafa kalkar.Ama Amrabat ne yapar bilemem.

Dediğin gibi düşünüyorlarsa yandılar diyorum.Allah korusun herhangi bir başarısızlıkta taraftarlar yönetimi tefe koyar.Geçen iki senede ki başarıyı kimse hatırlamaz.Riera'ya gelince,bence de kalmalı.Napoli maçında bence çok çok iyi oynadı.Aynısı Amrabat içinde geçerli.Riera bu oyunu devam ettirirse sol bek olayı rafa kalkar.Ama Amrabat ne yapar bilemem.

Valla Halit, kesinlikle 4-2-3-1 sistemine geçiş yapmamız gerekiyor, Ben Amrabat dan ümitliyim açıkcası, oyuna girdiği maçlara bariz bir şekilde hareketlilik getirmişti.

Riera bu takımda futboldan anlayan ve futbol zekası olan 3 oyuncudan birisidir. Yabancı sınırlaması varken inatla sol bek istemekden umarım vazgeçerler. Yabancı yada yerli kim alınır bilmiyorum ama bu oyuncu kanat olursa çok iyi olur.

Nøbet bitti sayılır. Mahkemeden tedbir kararı çıkarsa anca oyuncu alırız.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

"EMRE CAN OLMAZSA OLMAZ DEĞİL"

''Emre Can, Erdal Keser vasıtasıyla oraya ulaştık. Kendilerine yakın bir yerde gözlerinin önünde olmasını istediler. Bu da çok doğal, fazla bir şey diyemeyiz. Daha birçok imkanımız var. Sadece bu isimler değil. Emre Can’ı Türk basını olmazsa olmaz haline getirdi ama öyle bir şey yok. Felsefemizde birçok genç oyuncuyu G.Saray’a katmak var. 6 Eylül’e kadar zamanımız var.''

Burdaki bazi aglak arkadaslara bu yazilar bir sey ifade ederdir umarim.

Kocaman ülkeden futbolcu çıkmıyor; gerçekten büyük bir fiyaskoyuz.

İsteseler neler çıkar şu ülkeden ama bu sistemde oyuncu çıkmaması çok normaldir.

Bazı oyuncu seçmelerinde bulunmuştum, sırf hızlı koşuyor diye çok yetenekli oyuncuları seçmeyip bunları seçiyorlardı.

Adam gibi bir sistem konsa ve adam gibi insanlar futbolu yönetse bak sen o zaman ne futbolcular çıkar bu ülkeden.

Yabancı sınırlaması varken ve Riera'nın o mevkide iyi şeyler yaptığı bir ortamda hala Sol bek için inat etmek bana mantıksız geliyor.

Bu takımın en büyük eksiği kanat oyuncusu,

Alacaksın sağ kanatta oynayan birebirde hızlı ve adam geçebilen bir oyuncu, üsütüne de 4-2-3-1 sistemi geçeceksin bak o zaman nasıl başarılı oluyoruz.

Renktaş bana göre de kanat oyuncusu eksiğimiz var. Ben hatta 4-2-3-1'e geçmemiz gerektiğini düşüyorum hala çünkü 4-3-1-2 ile kapalı savunmalara karşı yine zorlanacağız ama yabancı kontenjanı şuan elimizi bağlıyor. En azından geçen sezon ki kadromuzda iki eksik vardı stoper ve iyi bir sol bek sonuçta stoperi hallettik ama sol beke bence ihtiyacımız var Riera lig için yeterli Avrupa içinse idare eder ama sol beke kaliteli bir adam gelirse o kanat çağ atlar. Riera'nın en büyük hatası kademelere girememesi tersten gelen ortalara karşı çok zayıf kalıyor. Ofansı biliyor ama bir bek oyuncusunun asıl bilmesi gereken defans.

Valla Halit, kesinlikle 4-2-3-1 sistemine geçiş yapmamız gerekiyor, Ben Amrabat dan ümitliyim açıkcası, oyuna girdiği maçlara bariz bir şekilde hareketlilik getirmişti.

Riera bu takımda futboldan anlayan ve futbol zekası olan 3 oyuncudan birisidir. Yabancı sınırlaması varken inatla sol bek istemekden umarım vazgeçerler. Yabancı yada yerli kim alınır bilmiyorum ama bu oyuncu kanat olursa çok iyi olur.

Kardeşim ben çok sistemden anlamam.Ama kesinlikle hızlı kanat adamlara ihtiyaç var.Örnek Farfan.Keşke alabilseydik.

İsteseler neler çıkar şu ülkeden ama bu sistemde oyuncu çıkmaması çok normaldir.

Bazı oyuncu seçmelerinde bulunmuştum, sırf hızlı koşuyor diye çok yetenekli oyuncuları seçmeyip bunları seçiyorlardı.

Adam gibi bir sistem konsa ve adam gibi insanlar futbolu yönetse bak sen o zaman ne futbolcular çıkar bu ülkeden.

Bizde sistem ne gezer. Zaten sistem olsa şu an bir çok sorunu çözmüştük, özellikle sporda çok başarılı olurduk her branşta.

Mahkemenin durdurma ile ilgili olumlu yada olumsuz kararı ne zaman belli olacak?

İftar vakti gelmiş:)

Herkese hayırlı iftarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt