Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk Burak Formsuz Değil Bence

Burak'ın Sakatlığı Dezavantaj olabilir ,Selçuk Bizim İçin Her Zaman Bir Avantaj

Sneijder İyi Görünüyor İnsallah Hep Böyle Olur

Selçukta kondisyon tarzı bir problem yok ama hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla normalden fazla top kaybı yapıyor

fatih hoca çok rahattı bugün. oturmuş bir takım var. AB kararı sonunda gerekli takviyenin yapılacağı hissi verdi bana. veya takım içinde gerekli rotasyonlarla bu işi çözecek elbet. imparatora güvenimiz tam.

Bu Sezon niye almadigimizi anlamadigim oyuncu listesi :

Tolga Zengin ( Muslera'yi lig maclarinda ara sira dinlendirebilirdik ve yabanci rotasyona iyi gelirdi )

Aykut Demir ( Gecen Sezon kendisini cok basarili buldum , kapariz diye düsündüm , trabzon kapti )

Alper Potuk ( her ne olursa olsun fb'ye kaptirmamaliydik , yedekte otursaydi bile yeterdi bize )

Emre Can ( okadardir gündemde olmamiza ragmen ikna etmeyi basaramadik )

Gökhan Inler ( sinirlari zorlamadigimizi düsüniyorum , cok isteseydik alabilirdik )

Niye kadromuzda tuttugumuzu anlamadigim oyuncular :

Aykut Ercetin ( biz yolladiktan sonra hic kimse talip olmadi , bos gezdi ve tekrar takima döndü , torpil vol.3443)

Hakan Balta ( Hangi performansina dayanarak bu adamla iki yil mukavele uzatiriz ? )

Tolga: İlk 11 Oynayacağı Bir Takıma Gelmek İsteyecektir Gelmezdi.

Aykut Demir Dany'i Postalasak İyi Bir Yedek Olurdu Fakat Onunda 11 Oynamak İsteyeceğini Düşünüyorum

Alper:Alper Transferi Bir Oyundu Herşey Başından Beri Belliydi. Yönetimimize Hak Vermek Lazım Bence.

Emre Can:Biraz Daha Zorlanmalıydı. Alman Federasyonunun Milli Takımımıza Kaptırmamak İçin Bayernle Anlaştığı Konuşuluyor

Gökhan İnler:Napolinin Uçuk Fiyat İstemesi Sebebiyle Alınmadığını Düşünüyorum.Melonun Verdiği Katkıyı Veremezdi Hemde.

Şuan takımda Kaleci Sorunu Olduğunu Düşünüyorum

Evet Muslera Mükemmel bir kaleci. Ama Ama Ama

1- Ya Muslera Sakatlanıra

2- Ya Muslera Cezalı Olursa

Bu 2 durum karşısında kaleye geçecek kalecimiz yok

Erayın hazırlık maçlarını izledim ve birşeyler eksik. Yani temel bir anatomik problem var sanki.

Bana Asla Galatasarayın kalesini koruyacak kaliteye erişemeyecekmiş gibi geliyor.

Bu Sene Tolga / Sinan Bolat vs bir kaleci transferi gerekliydi.

Büyük takımların 1. kalecisi mükemmel olup yedek kalecileri vasatın üstü olamaz.

Arda gelirse bu sene rahat şampiyon oluruz. Arda gelmezse bütün işler karışır.

Şu anki kadro çok riskli.

Tolga: İlk 11 Oynayacağı Bir Takıma Gelmek İsteyecektir Gelmezdi.

Aykut Demir Dany'i Postalasak İyi Bir Yedek Olurdu Fakat Onunda 11 Oynamak İsteyeceğini Düşünüyorum

Alper:Alper Transferi Bir Oyundu Herşey Başından Beri Belliydi. Yönetimimize Hak Vermek Lazım Bence.

Emre Can:Biraz Daha Zorlanmalıydı. Alman Federasyonunun Milli Takımımıza Kaptırmamak İçin Bayernle Anlaştığı Konuşuluyor

Gökhan İnler:Napolinin Uçuk Fiyat İstemesi Sebebiyle Alınmadığını Düşünüyorum.Melonun Verdiği Katkıyı Veremezdi Hemde.

Tolgayi bir türlü ikna edebilirdik .. bu sezon ligde muslera ile rotasyonlu oynarsin seneye muslerayi iyi bir fiyata satip seni

ilk 11 de düsüniyoruz felan .. gelecek sezon yabanci sayisi 5 'e iniyor ..

Aykut'ta aynen öyle .. Emre Can'da hak veriyorum , almanlarin cok bekledigi bir oyuncu , türkiyeye yollarsak ilerde

türkiye milli takimi icin ikna ederler korkusu ... gökhan inlere gelince , sirf bu sacma sapan yabanci formülü icin

inadina alirdim ... napoli 12-14 istemistir ,, bizimkiler'de max. 5,6 teklif etmistir .. melo'ya güveniyoruz tabi ..

ama bu sacma sapan yabanci kurali olmasa .. ah ah ..

Arda gelirse bu sene rahat şampiyon oluruz. Arda gelmezse bütün işler karışır.

Şu anki kadro çok riskli.

Şampiyonluğa en çok ihtiyacımız olduğu zaman kendi kariyerini parlatmayı seçip bizi düşünmeden çekti gitti ya bana öyle bi koydu ki..

Adamı abim gibi severdim resmen...

Şimdi tam anlamıyla nefretim oldu :)

Tolgayi bir türlü ikna edebilirdik .. bu sezon ligde muslera ile rotasyonlu oynarsin seneye muslerayi iyi bir fiyata satip seni

ilk 11 de düsüniyoruz felan .. gelecek sezon yabanci sayisi 5 'e iniyor ..

Aykut'ta aynen öyle .. Emre Can'da hak veriyorum , almanlarin cok bekledigi bir oyuncu , türkiyeye yollarsak ilerde

türkiye milli takimi icin ikna ederler korkusu ... gökhan inlere gelince , sirf bu sacma sapan yabanci formülü icin

inadina alirdim ... napoli 12-14 istemistir ,, bizimkiler'de max. 5,6 teklif etmistir .. melo'ya güveniyoruz tabi ..

ama bu sacma sapan yabanci kurali olmasa .. ah ah ..

Tolga sudan ucuza gitti.

Sinan Bolat bile alınsa çok çok başarılı transfer olurdu. Adamın bonservisi de elindeydi. 24 yaşında ve yerli.

Muslerayı bu sene tuttuk ama önümüzdeki sene elimizde zor tutarız.

Şampiyonluğa en çok ihtiyacımız olduğu zaman kendi kariyerini parlatmayı seçip bizi düşünmeden çekti gitti ya bana öyle bi koydu ki..

Adamı abim gibi severdim resmen...

Şimdi tam anlamıyla nefretim oldu :)

O giderken Galatasaray bu durumda değildi bence Arda pişmandır donmek isteyebilir. Galatasaray Avrupaya basamak takım değil artık zirvedeki takımlardan oldu Atletico Madrid - Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt