Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro ile geçen sezon şampiyon olduk.Yine oluruz.

Koskoca kulübü Arda'ya bağlıyorsunuz ya helal olsun.

Arda kimki gelmediğinde GALATASARAY batacak.

Yabancı kontenjanı nedeniyle bu sene transferde zayıf kaldık. Yönetim yeterli olmayan yabancıları gönderemedi. Gönderemediği için transfer de yapamadı. Buna karşılık rakipler kadrolarını güçlendirdi.. Bir fbnin orta sahasına bakın bir de bizim orta sahaya. 19 yaşındaki Salih bile çok etkili ve gelecek vaad eden futbolcu seviyesine geldi. Selçuk ve Melo olmazsa perişan oluruz. İkisinin de yedeği yok.

Galatasaray tek futbolcuya bağlı değildir ama Arda dengeleri çok değiştirir..

Yabancı kontenjanı nedeniyle bu sene transferde zayıf kaldık. Yönetim yeterli olmayan yabancıları gönderemedi. Gönderemediği için transfer de yapamadı. Buna karşılık rakipler kadrolarını güçlendirdi.. Bir fbnin orta sahasına bakın bir de bizim orta sahaya. 19 yaşındaki Salih bile çok etkili ve gelecek vaad eden futbolcu seviyesine geldi. Selçuk ve Melo olmazsa perişan oluruz. İkisinin de yedeği yok.

Galatasaray tek futbolcuya bağlı değildir ama Arda dengeleri çok değiştirir..

Trde 4-5 yabancın çok iyi ise bir iki yerlinde iyise çok rahat şampiyon olursun.

ha fenerin ortasahası bizimkiyle kıyaslanamayacak kadar kötü ve berbat

salih dediğin adam ilk 18e giremeyecek Melo-Selçuk-Sneijder'e rakip olacak orta saha yoktur.

Ben güçlenen takım göremedim adamlar sistem değiştirmeye oturtmaya çalışana kadar bizi ligi süpürürüz

fenerin tek artısı alves oda o kadar önemli değil bu şikeciler bu sene maçların çoğunu beraber bitirecektir

Emirates Cup'ta attığın golün puan kazandırması gibi bir durum mu vardı??

Geçen seneden öyle bir şey hatırlıyorum

yok_140534429f.jpg

Mizah ve espiri anlayisindan dolayi Şikayet Etdim

tolgacokkosan2121.jpg

TOLGA ÇOKKOŞAN, SOL BEK POZiSYONUNUN PRENSi !

Almanya´nin VfL Bochum Kulübü U19 Takimi´nda forma giyen 1995 dogumlu Türk defans oyuncusu Tolga Cokkosan, performansi ile gelecek adina büyük umut vaad ediyor.

VfL Bochum altyapisinda uzun yillardir egitim alan ve sol bek pozisyonunun degismez ismi olan Tolga, bu sezon Almanya U19 Ligi´nde lider Borussia Dortmund´un gerisinde 2´inci sirada yer alan takimi adina toplam 10 maca cikti.

Sol kanatta ortaya koydugu performans ile kendini ispat eden yetenekli gencimiz, amacinin Türkiye U18 Milli Takimi´na girmek oldugunu söyledi.

Gectigimiz sezon VfL Bochum U17 Takimi´nda yer alan ve 23 lig macinda oynayip 2 de gol atan Tolga Cokkosan, sezon sonuna dogru bir kez de U19 Takim´da forma giydi.

Simdi ise kis arasi verilen arada düzenlenen salon turnuvalarina katilan Tolga´li VfL Bochum U19 Takimi, Mulfingen kentinde organize edilen bu turnuvalardan birinde sampiyon olurken, gencimiz attigi 4 golle bu sampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Gelecek sezon da U19 Takim´da yer alacak olan Gelsenkirchen sehri dogumlu futbolcumuz, mükemmel sol ayagi ve hem defanstaki inatciligi, hem de hücuma katkisi ile modern anlamda tam bir bek oyuncusu.

Ligin ikinci yarisinda oynayacaklari maclari kazanarak lig sampiyonu olmak istediklerini belirten Tolga, bu dogrultuda büyük özveri icinde oldugunu ve amacinin, profesyonellige adim atarak, milli takima uzun yilar hizmet vermek oldugunu ekledi.

ben alper konusunda bazı arkadaşlar gibi düşünmüyorum..

alper iyi potansiyele sahip hatta iyi oyuncu da denebilir ama oynaması önemli.

bonservis konusunda söz bulamıyorum piyasanın içine ettiler sağolsunlar.

şimdi eften püften topçuya bile 5 milyon euro dan başlıyorlar..

bizim alabileceğimiz türk oyunculara gelince.. zor artık, bence ünlüleri alamayız samed-kerim falan artık uçuk..

çünkü biz gençlere yatırım nedir bilmiyoruz.. çünkü oyuncuyu alınca bizde kendini geliştirebileceğine inanmıyoruz(bkn:yiğit,sercan,ceyhun,aydın,çolak vs...)

çokda haksız sayılmayız gibi

ama yine de emreyi, kerimi, ali adnanı çok beğendiysen 450 bin euro 1 milyon euro falan dinlemeden vereceksin çünkü çingene pazarlığıyla alınan bir yıldız tanımıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt