Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.536
- 1.328
Galatasaraylı Biri @ya1905gs21 sa
Sol Bek icin Bulent Tulun oyuncular ve kulupleriyle gorustu.Fatih Terime Turnuvadan sonra rapor sunacak.Hocanin istedigi oyuncu alinacak !
Galatasaraylı Biri @ya1905gs20 sa
Kolarov Yillik Ucret Cok ve Oyuncu istemiyor.Bu Transfer Zora Girdi
Carlinhos Defteri Acilir.Fatih Hocanin Gonlunu Alir Yonetim
Galatasaraylı Biri @ya1905gs7 sa
Arda Turan Zor Ama Şartlar Zorlanıyor.Hadi İnşallah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sol Bek icin Bulent Tulun oyuncular ve kulupleriyle gorustu.Fatih Terime Turnuvadan sonra rapor sunacak.Hocanin istedigi oyuncu alinacak !
Kolarov Yillik Ucret Cok ve Oyuncu istemiyor.Bu Transfer Zora Girdi
Carlinhos Defteri Acilir.Fatih Hocanin Gonlunu Alir Yonetim
Galatasaraylı Biri @ya1905gs7 sa
Arda Turan Zor Ama Şartlar Zorlanıyor.Hadi İnşallah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Asaletin Yeter @uA1905od Korumalı hesap7 sa
Bu arada haber yazıyım derken oğuzhanı unuttum yazmayı siz unutmayın
dünde yazdım size gelişme olabir !!!
Aç
Ünal başkan AB konusunda çok umutluymuş AİHM ye gitmeden bu işi çözücem diyomuş ama başbakan karşıymış AB işine hayırlısı artık bekliycez
Aç
Son aldığım bilgiler bunlar yine bi gelişme olursa paylaşırım sizinle
Aç
Son olarak Carlinhos, eğer Galatasaray yabancı sol bek alıcaksa bu Carlinhos olacak Emirates cup dönüşü daha da netleşir herşey
Aç
Teklif edilecekmiş ama ne kadar para onu bilemiyorum. Arda Turan işi çok sıcak anlaşılan eğer atletico ikna edilirse ardayı alırlar
Aç
Başkan be hoca Arda Turan dönsün istiyor Arda dönmek istiyor başkan çok istekliymiş bu konuda son aldığım habere göre riera+elmander+ para>
Aç
Kulübü sözleşmeni uzatalım diye teklif yapmış Brumaya ancak oyuncu bir senesi kaldığı için yanaşmamış bence haklı CASın kararı beklenecekmiş
Aç
Brumada son durum | oyuncu kulübüyle olan problemi yüzünden, kulübü bonservisiyle de satmıyormuş oyuncu CAS a gidiyor >>