Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs21 sa

Sol Bek icin Bulent Tulun oyuncular ve kulupleriyle gorustu.Fatih Terime Turnuvadan sonra rapor sunacak.Hocanin istedigi oyuncu alinacak !

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs20 sa

Kolarov Yillik Ucret Cok ve Oyuncu istemiyor.Bu Transfer Zora Girdi

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs20 sa

Carlinhos Defteri Acilir.Fatih Hocanin Gonlunu Alir Yonetim :)

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs7 sa

Arda Turan Zor Ama Şartlar Zorlanıyor.Hadi İnşallah :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Bu arada haber yazıyım derken oğuzhanı unuttum yazmayı siz unutmayın :) dünde yazdım size gelişme olabir !!!

Aç
  2. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Ünal başkan AB konusunda çok umutluymuş AİHM ye gitmeden bu işi çözücem diyomuş ama başbakan karşıymış AB işine hayırlısı artık bekliycez

Aç
  3. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Son aldığım bilgiler bunlar yine bi gelişme olursa paylaşırım sizinle

Aç
  4. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Son olarak Carlinhos, eğer Galatasaray yabancı sol bek alıcaksa bu Carlinhos olacak Emirates cup dönüşü daha da netleşir herşey

Aç
  5. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Teklif edilecekmiş ama ne kadar para onu bilemiyorum. Arda Turan işi çok sıcak anlaşılan eğer atletico ikna edilirse ardayı alırlar

Aç
  6. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Başkan be hoca Arda Turan dönsün istiyor Arda dönmek istiyor başkan çok istekliymiş bu konuda son aldığım habere göre riera+elmander+ para>

Aç
  7. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Kulübü sözleşmeni uzatalım diye teklif yapmış Brumaya ancak oyuncu bir senesi kaldığı için yanaşmamış bence haklı CASın kararı beklenecekmiş

Aç
  8. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Brumada son durum | oyuncu kulübüyle olan problemi yüzünden, kulübü bonservisiyle de satmıyormuş oyuncu CAS a gidiyor >>

As kadromuz kötü değil ama yedekler için aynısını diyemem.Şu takıma 2-3 tane genç futbolcu almaları gerekti.

Önce bu;

[attachment=2614:emirates-cup.jpg]

Sonra bu;

[attachment=2615:3eb02eb221d80284_497x350.jpg]

Bu sezona 2 kupayla başlamak güzel olur:)

Ekli dosyalar

• emirates-cup.webp
    emirates-cup.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 260
  • 3eb02eb221d80284_497x350.webp
    3eb02eb221d80284_497x350.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 270
Ligdeki yerli oyunculara yönelmiyoruz. Sene sonunda sözleşmesi biten Erman'ı, Kadir'i almakla olmuyor bu işler. Ne idüğü belirsiz Sercan'a, Yiğit'e 3 milyon vermekle hiç olmuyor. Bunun araştırmasını daha iyi yapıp, kaliteli yerliler toplamalıyız. Kulübemiz malesef zayıf.

Şimdi oldu:D:D

Önce bu;

[attachment=2616:emirates-cup.jpg]

Sonra bu;

[attachment=2617:images.jpg]

Ekli dosyalar

• emirates-cup.webp
    emirates-cup.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 208
  • images.webp
    images.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 255
Beyler Olcan'ı kimse düşünmüyor mu ? Ya da beğenen yok mu ? Benim tek sevmedigim özelligi Önünü boşaltırsa lap diye vuruyor direk. Galatasaray'a gelince o kadar rahat olamaz. Burak'tan biliyoruz. Hızlı, şutları iyi, Türk bir kanat oyuncusu. Arda alınamazsa ki alınamaz bence ilk 11e sol tarafa monte edebiliriz Olcan'ı. Hamit yerine de Engin'i koyduk mu ortasahada felç olmayız. Eboue zaten tüm sag tarafı tüm maç gidip gidip geliyor. Engin'le orada daha iyi oynayabilir. Engin sag açık olsun demiyorum. Hamit gibi sag tarafa yakın ortasaha olur. Eboue'yle iyi anlaşır.

Ligdeki yerli oyunculara yönelmiyoruz. Sene sonunda sözleşmesi biten Erman'ı, Kadir'i almakla olmuyor bu işler. Ne idüğü belirsiz Sercan'a, Yiğit'e 3 milyon vermekle hiç olmuyor. Bunun araştırmasını daha iyi yapıp, kaliteli yerliler toplamalıyız. Kulübemiz malesef zayıf.

burak-hamit saymazsak en pahali yerli transferimiz sercan oldu 3 milyon euro bonservisle

bizimkiler bir türk oyuncuya ölse 3 milyondan fazla teklif etmez

sene sonu serdar tasci'nin mutlaka alinmasi lazim, gerekirse 2 milyon imza parasi verilmeli

short'daki logo da afedersin ama cok b.k gözükiyor..ilk önce Emirates cupa amblemi fln sandim...

bunu biraz farkli yapsalar keske

BQwVuObCQAArIQ9.jpg:large

Beyler Olcan'ı kimse düşünmüyor mu ? Ya da beğenen yok mu ? Benim tek sevmedigim özelligi Önünü boşaltırsa lap diye vuruyor direk. Galatasaray'a gelince o kadar rahat olamaz. Burak'tan biliyoruz. Hızlı, şutları iyi, Türk bir kanat oyuncusu. Arda alınamazsa ki alınamaz bence ilk 11e sol tarafa monte edebiliriz Olcan'ı. Hamit yerine de Engin'i koyduk mu ortasahada felç olmayız. Eboue zaten tüm sag tarafı tüm maç gidip gidip geliyor. Engin'le orada daha iyi oynayabilir. Engin sag açık olsun demiyorum. Hamit gibi sag tarafa yakın ortasaha olur. Eboue'yle iyi anlaşır.

Olcan ilk çıktığında sol bekti.Sol bek olarak kullanacaksak alalım.Kanat olarak beğenmiyorum ama iyi sol bek olur Olcan'dan.Zaten Minsk maçının 2.yarısı sol bek oynadı.

Sergen onerdigin butun gencle

Olcan ilk çıktığında sol bekti.Sol bek olarak kullanacaksak alalım.Kanat olarak beğenmiyorum ama iyi sol bek olur Olcan'dan.Zaten Minsk maçının 2.yarısı sol bek oynadı.
sol bek mi , adam ilk ciktiginda Alex'in veliahti mi olacak geyikleri vardi , ilk senden duyuyorum sol bek olayini

bazileri zar zor 90+4 penalti ile avusturya takimi Salzburg' ile beraber kalir,

bazilerde ise Porto'yu yener.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt