- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
Biri şu mala Emre'nin Leverkusena gittiğini söylesin.
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
biri söyledi en son hakaret ediyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri şu mala Emre'nin Leverkusena gittiğini söylesin.
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 dk
Fikret Orman, G.Saray'ın ikna edemediği B.Münihli Emre Can'ın babasıyla dün görüştü ve prensipte anlaştı..
nediyo bu?
Fikret Orman, G.Saray'ın ikna edemediği B.Münihli Emre Can'ın babasıyla dün görüştü ve prensipte anlaştı..
nediyo bu?
Babası da Emre Can gibi yetenekliyse hayırlı olsun iyi transfer.
nediyo bu?
Galatasaraylı Biri @ya1905gs21 sa
Sol Bek icin Bulent Tulun oyuncular ve kulupleriyle gorustu.Fatih Terime Turnuvadan sonra rapor sunacak.Hocanin istedigi oyuncu alinacak !
Galatasaraylı Biri @ya1905gs20 sa
Kolarov Yillik Ucret Cok ve Oyuncu istemiyor.Bu Transfer Zora Girdi
Galatasaraylı Biri @ya1905gs20 sa
Carlinhos Defteri Acilir.Fatih Hocanin Gonlunu Alir Yonetim
Galatasaraylı Biri @ya1905gs7 sa
Arda Turan Zor Ama Şartlar Zorlanıyor.Hadi İnşallah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Asaletin Yeter @uA1905od Korumalı hesap7 sa
Bu arada haber yazıyım derken oğuzhanı unuttum yazmayı siz unutmayındünde yazdım size gelişme olabir !!!
Aç
Ünal başkan AB konusunda çok umutluymuş AİHM ye gitmeden bu işi çözücem diyomuş ama başbakan karşıymış AB işine hayırlısı artık bekliycez
Aç
Son aldığım bilgiler bunlar yine bi gelişme olursa paylaşırım sizinle
Aç
Son olarak Carlinhos, eğer Galatasaray yabancı sol bek alıcaksa bu Carlinhos olacak Emirates cup dönüşü daha da netleşir herşey
Aç
Teklif edilecekmiş ama ne kadar para onu bilemiyorum. Arda Turan işi çok sıcak anlaşılan eğer atletico ikna edilirse ardayı alırlar
Aç
Başkan be hoca Arda Turan dönsün istiyor Arda dönmek istiyor başkan çok istekliymiş bu konuda son aldığım habere göre riera+elmander+ para>
Aç
Kulübü sözleşmeni uzatalım diye teklif yapmış Brumaya ancak oyuncu bir senesi kaldığı için yanaşmamış bence haklı CASın kararı beklenecekmiş
Aç
Brumada son durum | oyuncu kulübüyle olan problemi yüzünden, kulübü bonservisiyle de satmıyormuş oyuncu CAS a gidiyor >>
hangi konuda anlaştığını söylememiş. doğru olabilir![]()
hangi konuda anlaştığını söylememiş. doğru olabilir![]()
yeni üye olmuşum bu ne lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Herkese iyi akşamlar.Forumu epeydir takip ediyordum bugün de üye oldum.
Bugün oynadığımız maçta, duran toplarda neredeyse pozisyon vermedik kimsenin dikkatini çekmedi herhalde.
Porto çok fazla korner kullandı ve kullandıkları bütün topları biz karşıladık![]()