Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün oynadığımız maçta, duran toplarda neredeyse pozisyon vermedik kimsenin dikkatini çekmedi herhalde.

Porto çok fazla korner kullandı ve kullandıkları bütün topları biz karşıladık:)

Şu logoya takanlara soruyorum işiniz gücünüz yok be arkadaş. Ne kıl tüy işlerle uğraşırsınız bu kadar yahu.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs21 sa

Sol Bek icin Bulent Tulun oyuncular ve kulupleriyle gorustu.Fatih Terime Turnuvadan sonra rapor sunacak.Hocanin istedigi oyuncu alinacak !

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs20 sa

Kolarov Yillik Ucret Cok ve Oyuncu istemiyor.Bu Transfer Zora Girdi

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs20 sa

Carlinhos Defteri Acilir.Fatih Hocanin Gonlunu Alir Yonetim :)

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs7 sa

Arda Turan Zor Ama Şartlar Zorlanıyor.Hadi İnşallah :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Bu arada haber yazıyım derken oğuzhanı unuttum yazmayı siz unutmayın :) dünde yazdım size gelişme olabir !!!

Aç
  2. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Ünal başkan AB konusunda çok umutluymuş AİHM ye gitmeden bu işi çözücem diyomuş ama başbakan karşıymış AB işine hayırlısı artık bekliycez

Aç
  3. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Son aldığım bilgiler bunlar yine bi gelişme olursa paylaşırım sizinle

Aç
  4. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Son olarak Carlinhos, eğer Galatasaray yabancı sol bek alıcaksa bu Carlinhos olacak Emirates cup dönüşü daha da netleşir herşey

Aç
  5. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Teklif edilecekmiş ama ne kadar para onu bilemiyorum. Arda Turan işi çok sıcak anlaşılan eğer atletico ikna edilirse ardayı alırlar

Aç
  6. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Başkan be hoca Arda Turan dönsün istiyor Arda dönmek istiyor başkan çok istekliymiş bu konuda son aldığım habere göre riera+elmander+ para>

Aç
  7. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Kulübü sözleşmeni uzatalım diye teklif yapmış Brumaya ancak oyuncu bir senesi kaldığı için yanaşmamış bence haklı CASın kararı beklenecekmiş

Aç
  8. Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap7 sa

Brumada son durum | oyuncu kulübüyle olan problemi yüzünden, kulübü bonservisiyle de satmıyormuş oyuncu CAS a gidiyor >>

Athletico'ya Elmader ve Riera'yı mı öneriyormuşuz :D Adamlar kovarlar bizi yeminlen. Geçin bu yalan haberleri.

O başbakana kürekle dalacam arkadaş işin gücün yok mu herşeye müdahale ediyorsun yahu.

B_f60827fc10c1195282f66167ce5b6544.jpg

Bizim hocada orada, Deniz Ülke Arıboğan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt