Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.538
- 2.223
hö ?! Eboue'nin sol ayağına dikkat et istersen.
Benim gördüğüm o videoda kendini atmış Eboue.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hö ?! Eboue'nin sol ayağına dikkat et istersen.
Şuanda anlamaya ihtiyacım var Metin abi.
Herkese iyi akşamlar.Forumu epeydir takip ediyordum bugün de üye oldum.
Ah be kardeşim bi bilsen ruhen ne durumdayım.Aslın da çok haz etmem böyle konulardan ama yatarken,kalkarken aklımda.
onun kafasini karistir halit ,bir iki gun cok iyi davran sonra birden ne ara ne sor ne ilgi goster ,hatta selami sabahi kes bak bakalim ne yapicak
Benim gördüğüm o videoda kendini atmış Eboue.
Abi aşk işleri böyledir, bazen dünyanın en mutlu erkeği yaparken bazende süründürür.
Ama sonunda ne olursa olsun, herşey olacağına varıyor, o yüzden biraz akışına bırak.
Gerçi söylemesi kolay ama uygulamak zor olur, ne deyim hayırlısı olsun Halit...
bence net penaltı aga.Eboue'nin sol ayağı adamın tozluğunun bulunduğu bacak kısmına çarpıyor.
o gerizekalı lig tv spikeri GS li olmasına rağmen wenger in lafını kimin emriyle yanlış söyledi...
şikebahce zorla büyük olmak istiyor ama artık buna herkes gülüyor.
EyvAllah kardeşim.Kusura bakmayın konuya dağıtmış gibi oldu.
O değilde forumun eski hali daha şekildi be! Vallahi bu hali çok basite kaçmış.Alışmak güç olacak.
Estağfurullah
Dağılacak bir konu da yokki zaten, transfer konusunda transfersiz kaldık resmen...
O değilde forumun eski hali daha şekildi be! Vallahi bu hali çok basite kaçmış.Alışmak güç olacak.
İlk foruma girdiğim de ben bunu söylemiştim kardeşim.
Aynen, fazla janjanlı olmuş. İnsan ilk etapta nereye bakacağını bilemiyor, eskisi iyiydi ama mecbur buna da alışacağız.