Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Yanlız Amrabat'ı çözmüş değilim.Sen topu o kadar getir sonra orta açama.Bi pozisyonda baya beni güldürdü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi halt olmaz bizim transfer komitesinden.
Bu sene yönetim transfer konusunda kesinlikle sınıfta kaldı.
Yabancı sınırlaması geçen seneden beri belliydi, sezon öncesi planlamasını buna göre yapmalılardı.
Hala Ab statüsünün sonucunu bekliyoruz, şaka gibi.
Bizim bu turnuvada bütün transferlerimizi yapıp, o oyuncularla çıkıp oynamamız gerekirken biz hala çıkacak kararları bekliyoruz.
Aslında iyi bir kadromuz var ve sadece 1-2 doğru hamle ile müthiş kadromuz olacakken yine bazı şeyleri eksik yaparak sezona başlayacağız![]()
Ne aç gözlü adamlarsınız be2 sezondur transfer show yapıyor yönetim. Takım neredeyse yine tamamen değişti hala doymadınız
![]()
96-2000 senesi hariç son 12-13 yılda hiç bir zaman tam olmadık.Hep bi mevki açığı çıktı.Hep bişeyler eksik oldu.Kewell-Lincoln-Arda-Baroş sezonunu bi hatırlayın.Orda da hep bi ön libero eksikliği vardı.Bu sene de sol bek ve kanat adamları eksik.
Ne aç gözlü adamlarsınız be2 sezondur transfer show yapıyor yönetim. Takım neredeyse yine tamamen değişti hala doymadınız
![]()
Kesinlikle öyleydi, Kewell'i defans da oynattık biz bu yüzden,
Ama bu dönem biraz daha farklı aslında, o zamanlar bir çok transfer yaptığımız halde hala eksik mevkilerimiz vardı (geçen senelerden öyle enkaz bir takımla transfer dönemine girmiştik ki, nerdeyse baştan aşağı takımı yenilemek zorunda kalmıştık), şimdi oturmuş bir kadromuz var ve Chedjou hariç 2 transfer yapsan süper bir kadron olacak, acil bir kanat oyuncusu duruma göre de sol bek transferi gerçekleştir iş bitsin.
Bu iş bu kadar zormu ki?
3 senedir enkazdan kurtuşmaya çalışıyoruz.Hala kalıntıları var.Sabri,Balta gibi.Transfer işin de acayip ağırdan alıyoruz.Acaba diyorum para filan mı yok?
Biz bu konularda çok kötüyüz, yıllarca Cihan ve Orhan Ak gibi oyuncuları izlediğimi biliyorum, şimdi de Balta vs.
Oyuncularımızı satma konusunda maalesef çok başarısız.
Biz bu konularda çok kötüyüz, yıllarca Cihan ve Orhan Ak gibi oyuncuları izlediğimi biliyorum, şimdi de Balta vs.
Oyuncularımızı satma konusunda maalesef çok başarısız.
Volkan Yaman vardı bir ara. İki maç frikikten gol atıp baya havaya girmişti sanırım.![]()
Onlar ilk aklıma gelenlerdi, biraz zorlasak neler çıkar neler![]()